Haber MX Player Uygulaması Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vic faciasından sonra MxPlayer bomba oldu resmen.
Adamlar sessiz sedasız küt diye mağazaya daldı.
Güncellemeler ile çok daha iyi olacaktır.
Herkese hayırlı, uğurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: lazye

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Uygulama geliştiricisi uygulamanın sahte olmadığını onayladı. Gönül rahatlığıyla kullanabiliriz
Sahte olmadığını açıklarken hiç utanmamış mı ? Android sürümü ile arasında uçurum var.

Moli Player forever
İyi ki satın almışım dedirtiyor şu uygulama bana her seferinde

lazye

lazye

Üye
Sahte olmadığını açıklarken hiç utanmamış mı ? Android sürümü ile arasında uçurum var.

Moli Player forever
Bence biraz sure verilmeli mx playere en azindan vlc player gibi bekletmediler ayrica daha yeni geldi magazaya bi anda androiddeki gibi olmasini beklemek sacma olur

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve Rainesto
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bence biraz sure verilmeli mx playere en azindan vlc player gibi bekletmediler ayrica daha yeni geldi magazaya bi anda androiddeki gibi olmasini beklemek sacma olur
Tamam süre vermek gerekir de sahte uygulama dedirtecek kadar da olmaması lazımdı.

lazye

lazye

Üye
Tamam süre vermek gerekir de sahte uygulama dedirtecek kadar da olmaması lazımdı.
O konuda haklisiniz çok kötü gerçekten :) ama gelmesi bile bence buyuk bi olay yani en yakin zamanda duzeltirler diye umuyorum

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Emre

Üye
iyi haber

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Moli Player forever

<3 Moli Player <3
Ne vlc ne mx Player. Aynen katılıyorum sana. Her kuruşu sonuna kadar hak ediyor. Mağazada satın aldığım en faydalı uygulama.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Rainesto

Rainesto

Üye
windows phone 8 için kodlanmış bir prototipmiş ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Moli candır :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rock Ve Roll

Emre

Üye
En İyi Cevap İçin Teşekkürler Dostum!

• Beğen
Tepkiler: lazye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama dün güncellenmiş görünüyor ama gelen giden yok. Sildim tekrar yükledim değişen yok. Uygulama açıklaması değişmiş gibi geldi.

ilhamikd

ilhamikd

Üye
yillardir kullaniyorum video izlemede ustune yok hatta hangi telefonu alirsam alayim bunu ilk sistem uygulamasi yapiyorum

Üst Alt