MX Player Pro v1.7.23 Modlu Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: sayokantürk

seyits

Üye
Emeğine sağlık dostum. Sen 1
Bu uygulama ile o kadar uğraşmış kendimce modifiye etmiş ve bunun gibi yüzlerce uygulamayı karşılıksız çevirmiş saatlerce zaman harcayarak çevirmiş ve binbir türlü zahmelere girip paylaşmış birinden bunu istemek yerine uygulama indirip basitçe kurup bu kişi ne yapmışta bunu paylaşmış diye zahmete girmediğiniz için hepinizde çok teşekkür ederim bundan sonra android uygulaması çevirmek düzenlemek ve paylaşmak benim için bitmiştir.
Numarasın............

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Bu uygulama ile o kadar uğraşmış kendimce modifiye etmiş ve bunun gibi yüzlerce uygulamayı karşılıksız çevirmiş saatlerce zaman harcayarak çevirmiş ve binbir türlü zahmelere girip paylaşmış birinden bunu istemek yerine uygulama indirip basitçe kurup bu kişi ne yapmışta bunu paylaşmış diye zahmete girmediğiniz için hepinizde çok teşekkür ederim bundan sonra android uygulaması çevirmek düzenlemek ve paylaşmak benim için bitmiştir.
Kardeşim sen bunlara takılma, Türkçeleştirilen birçok uygulama var ama sadece google çevirisi veya yarım/yamalak çevrilmiş olan uygulamaları indiriyorsun TR diye, hayal kırıklığına uğruyorsun, uygulamalar zamanla güncelleniyor, yeni özellikler katılıyor. Daha önce çevrilen dil yeni güncelemelerle eksik kalıyor. Uygulamayı güncel sürümüne çeviri ile destek vermenden dolayı teşekkür ederim.
Yanlız emek harcayanların, emeklerinin karşılığı bu olmamalı derim, yani hem uygulamayı güncelle, hemde gereksiz dilleri çıkart proğramdan.. Ne için? Tabiki biz/siz kullanıcıların uygulamaları daha anlaşılır bil dilde, güzel Türkçemiz ile kullanmaları içindir, tüm sarfedilen çabalar..
DEĞERİNİ ANLAYANA!!!

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Eyvallah kardeşim =)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim