Haber MWC 2014 Haberleri ve Bilgileri hakkında tartışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Windows android arası bir şey olmuş

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Bu arada Google Play mağazası olmayan ilk android cihaz bu değil. Bkz: Amazon Kindle Fire

Warnings

Üye
Amazon indle Free Ebook Okuma İçin Yapılmış Bir Cihaz Diye Biliyorum :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Masaüstü versiyonun yaptıklarını yapabilen bir uygulama beklemek hayal olur gelecek olan buna benzeyecek:
picart uygulamsı daha kapsamlı sanki

• Beğen
Tepkiler: beats
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla o büyüklükte bir telefon için fazla fazla ağır. Ağırlığı kadar donanım olsa bari gam yemicem. Acaba ekran tüplü mü? :hmmm:hmmm
Neden bilmiyorum ama Nokianın yaptığı tüm cihazlarda bir ağırlık dezavantajı var sonuçta onlarda kendine göre bir açıklama yada stratejisi vardır zira hafif yapmayı beceremiyorlar diyemeyiz isteseler yaparlar diye düşünüyorum

dakamon

dakamon

Üye
Neden bilmiyorum ama Nokianın yaptığı tüm cihazlarda bir ağırlık dezavantajı var sonuçta onlarda kendine göre bir açıklama yada stratejisi vardır zira hafif yapmayı beceremiyorlar diyemeyiz isteseler yaparlar diye düşünüyorum
Ben bunu uzun zamandır bağıra bağıra söylüyordum :D nokia nın acilen incelik ve hafifliğe de yönelmesi lazım. Ama bazı arkadaşlar şunu söyleyecekler telefon sağlam olsun ağır olsun kalın olsun diyecekler kesin.... (alakasız)

Aximator

Üye
haklısın ama diğer firmaların piyasa "ince ve hafif" diye lanse ettiği telefonların kapakları ve kasası plastik hissi veriyor insana. Yani demek istediğim bir şeylerden kısmak zorundalar sanırım inceltmek ve hafifletmek istediklerinde

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben bunu uzun zamandır bağıra bağıra söylüyordum :D nokia nın acilen incelik ve hafifliğe de yönelmesi lazım. Ama bazı arkadaşlar şunu söyleyecekler telefon sağlam olsun ağır olsun kalın olsun diyecekler kesin.... (alakasız)
Ben ağır sevenlerdenim ama ince olduğunda da kaliteli yapabileceklerini biliyoruz maliyet artarmı bilemem sanmıyorum

haklısın ama diğer firmaların piyasa "ince ve hafif" diye lanse ettiği telefonların kapakları ve kasası plastik hissi veriyor insana. Yani demek istediğim bir şeylerden kısmak zorundalar sanırım inceltmek ve hafifletmek istediklerinde
ben senin gibi düşünmüyorum aynı kasanın daha darını yapabilirler daha ince de yapabilirler ve piyasada daha sağlama ama ince materyaller var tabi ben kendi adıma konuya vakıf değilim sonuçta hepsi birer mühendislik konular Nokia nın da tarzı bu sanırım

dakamon

dakamon

Üye
Sonuçta bu bir teknolojidir. Teknoloji gelişmez ise teknolojinin geliştiğine inanmazsanız daha kalının daha iyi olduğunu her zaman düşünürsünüz. Ama teknoloji gelişiyor arkadaşlar. Senin kullandığın telefonun markası bu gelişen teknolojiye ayak uyduramayıp hala kalınlaşıyorsa o zaman yanlış olan şeyler var bunun da savunulacak hiç bir ttarafı yok demekki incelik ve hafiflikte becerikli değilsin. Hiç bir telefon firması yav telefonumu ağır yapayımda ağır seven kullanıcılarım var diye ağır telefon çıkarmaz zorunluluktan çıkarır beceremediği için çıkarır. Nokia da hala daha beceremiyor. Nokia XL çıkardı gördük kaç gr olduğunu neredeyse 1520 ile yarışacak. 5 inç olmasına rağmen ve içinde doğru düzgün donanımda yok. Açıkcası cihazların ufalması incelmesi ve hafifleşmesi tamamen teknolojinin geliştiğinin bir kanıtıdır. En basit örnek size; İlk cep telefonları ile şimdikileri bir karşılaştırın ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.Ayrıca şunu da eklemek istedim ağır telefonun bana tek bir artısını söyleyebilirmisin merak ettim de :)

PureFood

PureFood

Üye
Ayrıca şunu da eklemek istedim ağır telefonun bana tek bir artısını söyleyebilirmisin merak ettim de :)
İnce cihazın ne artısı var ki ? İncelik = yenilik mantığı çok saçma bence.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
saynesim

saynesim

Üye
Nokia daha çok telefonda sağlamlığa gidiyor

beats

beats

Üye
Nokia MWC Basın Konferansını tekrar izlemek isteyenler:

• Beğen
Tepkiler: Sensation, ceza87 ve skynet
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ayrıca şunu da eklemek istedim ağır telefonun bana tek bir artısını söyleyebilirmisin merak ettim de
Artısı şu,kaybetme şansın yok,eksikliğini hemen hissedersin:)

dakamon

dakamon

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ayrıca şunu da eklemek istedim ağır telefonun bana tek bir artısını söyleyebilirmisin merak ettim de
Artısı şu,kaybetme şansın yok,eksikliğini hemen hissedersin:)
Ne yalan söyleyeyim hakikaten hemen hissediyorum

ÖEY

ÖEY

Üye
Tamamen bir hayal kırıklığı oldu benim için MWC'deki Nokia etkinliği! Bu kadar boş geçirilen bir organizasyon daha olamaz herhalde! Çok sinir oldum çok...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia 1520 kocaman olmasına rağmen inceliği ve ağırlığı o telefonla aynıysa olaya bence farklı bakmak lazım. Demekki istediğinde kocaman telefonu bile aynı ağırlıkta yapabiliyor. Sorun beceriksizlikte değil.
Arkadaşlar inceliğinde bir sınırı olmalı, yani illa çok ince diye teknolojisi daha gelişmiş olmuyor. Bunun birde ergonomisi ve kullanım şekline göre incelmesi gerekiyo. Elde tutularak konuşulan bir aleti çok fazla inceltmek ergonomi açısından bile yanlış. Rahatsız eder. Hani bükülebilir bir teknoloji olsa, kırılması zorlaşacak, elimede alıp kulağıma dayayarak konuşmayacağım bir teknoloji düşünüyorum o zaman kartvizit gibi yapsın cüzdanda taşıyalım diyeceğim ama bu seferde cüzdan teknolojisi bitiyo :P yani koluma büküp takayım???
Özeetle tekrar edeyim incelikle gelişmişliğin bir alakası yok. Bir yerde sabitleyeceğimiz bir cihaz değil bu (TV gibi) elle kullanıyoruz. Kraker gibi incecik olupta yanlışlıkla arka cebinde çat diye kırılsın istemiyorum. Ay üstüne oturdum eyvah gitti 2000 lira :P

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve mesutcinik

Üst Alt