Nokia XL, 190 g bir cihaz ve Lumia 525'ten 10 avro ucuz

picart uygulamsı daha kapsamlı sankiMasaüstü versiyonun yaptıklarını yapabilen bir uygulama beklemek hayal olur gelecek olan buna benzeyecek:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla o büyüklükte bir telefon için fazla fazla ağır. Ağırlığı kadar donanım olsa bari gam yemicem. Acaba ekran tüplü mü?190gr
Biraz ağır gibi...![]()

Neden bilmiyorum ama Nokianın yaptığı tüm cihazlarda bir ağırlık dezavantajı var sonuçta onlarda kendine göre bir açıklama yada stratejisi vardır zira hafif yapmayı beceremiyorlar diyemeyiz isteseler yaparlar diye düşünüyorumValla o büyüklükte bir telefon için fazla fazla ağır. Ağırlığı kadar donanım olsa bari gam yemicem. Acaba ekran tüplü mü?![]()
Ben bunu uzun zamandır bağıra bağıra söylüyordumNeden bilmiyorum ama Nokianın yaptığı tüm cihazlarda bir ağırlık dezavantajı var sonuçta onlarda kendine göre bir açıklama yada stratejisi vardır zira hafif yapmayı beceremiyorlar diyemeyiz isteseler yaparlar diye düşünüyorum
nokia nın acilen incelik ve hafifliğe de yönelmesi lazım. Ama bazı arkadaşlar şunu söyleyecekler telefon sağlam olsun ağır olsun kalın olsun diyecekler kesin.... (alakasız)haklısın ama diğer firmaların piyasa "ince ve hafif" diye lanse ettiği telefonların kapakları ve kasası plastik hissi veriyor insana. Yani demek istediğim bir şeylerden kısmak zorundalar sanırım inceltmek ve hafifletmek istediklerindeNeden bilmiyorum ama Nokianın yaptığı tüm cihazlarda bir ağırlık dezavantajı var sonuçta onlarda kendine göre bir açıklama yada stratejisi vardır zira hafif yapmayı beceremiyorlar diyemeyiz isteseler yaparlar diye düşünüyorum
Ben ağır sevenlerdenim ama ince olduğunda da kaliteli yapabileceklerini biliyoruz maliyet artarmı bilemem sanmıyorumBen bunu uzun zamandır bağıra bağıra söylüyordumnokia nın acilen incelik ve hafifliğe de yönelmesi lazım. Ama bazı arkadaşlar şunu söyleyecekler telefon sağlam olsun ağır olsun kalın olsun diyecekler kesin.... (alakasız)
ben senin gibi düşünmüyorum aynı kasanın daha darını yapabilirler daha ince de yapabilirler ve piyasada daha sağlama ama ince materyaller var tabi ben kendi adıma konuya vakıf değilim sonuçta hepsi birer mühendislik konular Nokia nın da tarzı bu sanırımhaklısın ama diğer firmaların piyasa "ince ve hafif" diye lanse ettiği telefonların kapakları ve kasası plastik hissi veriyor insana. Yani demek istediğim bir şeylerden kısmak zorundalar sanırım inceltmek ve hafifletmek istediklerinde

İnce cihazın ne artısı var ki ? İncelik = yenilik mantığı çok saçma bence.Ayrıca şunu da eklemek istedim ağır telefonun bana tek bir artısını söyleyebilirmisin merak ettim de![]()
Nokia daha çok telefonda sağlamlığa gidiyor
Dememişmiydimİnce cihazın ne artısı var ki ? İncelik = yenilik mantığı çok saçma bence.

Çok mantıklıymışAyrıca şunu da eklemek istedim ağır telefonun bana tek bir artısını söyleyebilirmisin merak ettim de
Artısı şu,kaybetme şansın yok,eksikliğini hemen hissedersin![]()

Ne yalan söyleyeyim hakikaten hemen hissediyorumAyrıca şunu da eklemek istedim ağır telefonun bana tek bir artısını söyleyebilirmisin merak ettim de
Artısı şu,kaybetme şansın yok,eksikliğini hemen hissedersin![]()