Haber MWC 2014 Haberleri ve Bilgileri hakkında tartışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Belki sony i nisandaki build etknliğinde açıklarlar istermisiniz bie nisanda ki etkinlikte sony wp li bir telefon tanıtsın :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Belki sony i nisandaki build etknliğinde açıklarlar istermisiniz bie nisanda ki etkinlikte sony wp li bir telefon tanıtsın :D

Nisan'daki etkinlik (BUILD zirvesi), Microsoft'un geliştiricilerle yaptığı geleneksel tanıtım ve toplantı etkinliği.
Orada Sony veya herhangi bir telefon markası bulunmayacak :tebessüm:
Ancak Build'i takip eden günlerde adı açıklanan üreticilerden yeni modeller gelmeye başlayacaktır, Sony'den hemen yakın zamanda bir şey geleceğini sanmıyorum ancak sonbahar döneminde Sony de gruba katılabilir :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Bay H
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
donanımsal anlamda yapılacak açılımlar mevcut kullanıcılara birşey vaat etmiyor sanırım

İlla ki :) Tek tek telefonları toplayıp mevcut donanımlara ekleme yapacak durumları olmadığından, donanımsal açılım sadece yeni çıkacak telefonların donanım ve tasarımlarını ifade ediyor. :tebessüm:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence şimdi wp alma dönemi değil demekki. İleride donanım olarak çok değişiklik yapacakları için yeni cihaz almak şart olacak demekki :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Donanım destek açılımları platforma olan ilgiyi arttıracağı için dolaylı olarak mevcut kullanıcıları da memnun edecek gelişmeleri beraberinde getirir.

kursat99

kursat99

Üye
Abi etkinlik tam olarak kaçta başlayacak yarın? Barcelona buradan 2 saat geri yanılmıyorsam.

Rainesto

Rainesto

Üye
iki adet sorum olacak

Mwc tam olarak ne zaman saat kaçta
build tam olarak ne zaman

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
iki adet sorum olacak

Mwc tam olarak ne zaman saat kaçta
build tam olarak ne zaman

Yarın saat 9:00'da (Türkiye Saati ile 10:00'da) başlıyor.
Nokia yanılmıyorsam Salı günü saat Türkiye saati ile 13:30 gibi sahne alacak.
Ancak cihazlar sergi kısmında olacağından, eğer bir cihaz tanıtılacaksa ilk gün 3.Salon'da Nokia sergisinde görürüz :kıskıs:

BUILD zirvesi ise 2 Nisan'da yapılacak.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve kursat99
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
%90 androidli cihaz gelecek

manyaklar61

manyaklar61

Üye
link yarın burdan açılacak

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Messenger <3

Lobin12

Lobin12

Üye
evleaks sızıntı basladı. lumia 630 görselini yayınladı mobilim foto koyamadım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1820 ve 1525 den daha fazla sızıntılar bekliyoruz

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Özellikle Lumia 1520V den sızıntı veya tanıtım bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
dakamon

dakamon

Üye
Bu MWC de lumia 630 tanıtılır Nokia X tanıtılır başka ne tanıtılır bilmiyorum ama evleaks 630 u sızdırdıysa kesin MWC de tanırılır. Zaten androidli X te tanıtılacağı kesindi. 3. telefon ne olur bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu MWC de lumia 630 tanıtılır Nokia X tanıtılır başka ne tanıtılır bilmiyorum ama evleaks 630 u sızdırdıysa kesin MWC de tanırılır. Zaten androidli X te tanıtılacağı kesindi. 3. telefon ne olur bilemiyorum.
asha olabilir

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
8.1 li telefon tanıtılmayacak mı mwcde ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
1520 V miniyi inşallah tanıtırlar

Üst Alt