Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberMWC 2014 Haberleri ve Bilgileri hakkında tartışma Konusu
Sponsorlu Bağlantılar
dakamon
Üye
Belki sony i nisandaki build etknliğinde açıklarlar istermisiniz bie nisanda ki etkinlikte sony wp li bir telefon tanıtsın
Nisan'daki etkinlik (BUILD zirvesi), Microsoft'un geliştiricilerle yaptığı geleneksel tanıtım ve toplantı etkinliği.
Orada Sony veya herhangi bir telefon markası bulunmayacak
Ancak Build'i takip eden günlerde adı açıklanan üreticilerden yeni modeller gelmeye başlayacaktır, Sony'den hemen yakın zamanda bir şey geleceğini sanmıyorum ancak sonbahar döneminde Sony de gruba katılabilir
İlla ki Tek tek telefonları toplayıp mevcut donanımlara ekleme yapacak durumları olmadığından, donanımsal açılım sadece yeni çıkacak telefonların donanım ve tasarımlarını ifade ediyor.
BelaMonte
Üye
Bence şimdi wp alma dönemi değil demekki. İleride donanım olarak çok değişiklik yapacakları için yeni cihaz almak şart olacak demekki
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Donanım destek açılımları platforma olan ilgiyi arttıracağı için dolaylı olarak mevcut kullanıcıları da memnun edecek gelişmeleri beraberinde getirir.
kursat99
Üye
Abi etkinlik tam olarak kaçta başlayacak yarın? Barcelona buradan 2 saat geri yanılmıyorsam.
Rainesto
Üye
iki adet sorum olacak
Mwc tam olarak ne zaman saat kaçta
build tam olarak ne zaman
Yarın saat 9:00'da (Türkiye Saati ile 10:00'da) başlıyor.
Nokia yanılmıyorsam Salı günü saat Türkiye saati ile 13:30 gibi sahne alacak.
Ancak cihazlar sergi kısmında olacağından, eğer bir cihaz tanıtılacaksa ilk gün 3.Salon'da Nokia sergisinde görürüz
Özellikle Lumia 1520V den sızıntı veya tanıtım bekliyorum..
dakamon
Üye
Bu MWC de lumia 630 tanıtılır Nokia X tanıtılır başka ne tanıtılır bilmiyorum ama evleaks 630 u sızdırdıysa kesin MWC de tanırılır. Zaten androidli X te tanıtılacağı kesindi. 3. telefon ne olur bilemiyorum.
Bu MWC de lumia 630 tanıtılır Nokia X tanıtılır başka ne tanıtılır bilmiyorum ama evleaks 630 u sızdırdıysa kesin MWC de tanırılır. Zaten androidli X te tanıtılacağı kesindi. 3. telefon ne olur bilemiyorum.