Müzik Telefonu Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waylayer

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Telefonu Önerileriniz?
Meraba arkadaşlar.
Bende nokia 5800 var ama mesaj yazarken felan sinir oluyorum.Dokunmatik telefonlar bana göre değilmiş.
Bu yüzden yeni telefon almayı düşünüyorum.Müzik-ses kalitesi gayet güzel ve kolay mesaj yazılan bir telefon önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

16bar16

16bar16

Üye
Arkadaşım sen iilla müzik telefonu istiyorsan nokia 5800 iyi ama daha başka telefen istesen dokunmatik olmayan bir telefon öneririm 5130

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
hem mesaj hemde müzik... bence senin aradığın nokia 5730 xpressmusic :naughty: :oke:

TsuyoiooenzL

Üye
Evet Bencede 5730 XpressMusic ?

ANiill

Üye
i 450 de olabilir öyle ahı şahım bişey değil ama güzel alta kaydırınca hoparlör çıkıyo falan ışıldaklı :D veya m7603 Beat DJ de olabilir hem şık hemde güzel ses veriyo :hmmm

M3L!H

M3L!H

Üye
Sony Ericsson modellerine bakabilirsin.. :)

haltie

haltie

Üye
evet i 450de güzeldir kullandım ama n95 8gb bu konuda da çok iyi hemde dokunmatik istemiyorsun:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dokunmatik istemiyosan n79 derim kardeşim ben kullanıyorum süper telefon n95ten bile güzel diyebilirim 4 gb hafıza kartı taktım canavar gibi çalışıyo gözün kapalı n79 al

transformensx7

Üye
dostum çin istersen anycool t818 orjn istiyorsan n95

kemal21

kemal21

Üye
n95 8gb alırsan ses kamera performans hız gibi özellikleri üst seviyede olan bir cihaz almış olursun tavsiyem n95 8gb

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
5730 yada 5700 al bence :oke:Bildiğiniz gibi 5700 da ses çipi var !

ccc12345

Üye
Dostm en kral telefon 3310 :d:d:d:d

OğuzcanAbi

Üye
n79

Mİ_RUN

Üye
benim kullandığım 5300 var ses kalitesi ortalama düzeydedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt