Müzik kanallarındaki reklam ve arkadaşlık ilanlarından gına geldi artık

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müzik kanallarındaki reklam ve arkadaşlık ilanlarından gına geldi artık
Bu müzik kanallarında geçen altyazıli ilanlardan gına geldi artık bizim toplum ne hale geldi yok bilmem ateşim tavan yaptı yok bilmem uçmak istiyorum pilotumu arıyorum evli çiftiz 3. arıyoruz daha neler neler nereye gidiyor bu toplum herkes bu kadar abazamı hepmi sanal sanki kimsenin gerçek dostu arkadaşı kalmamış hele reklamlar hep +18 ara beni boya beni bilmem ne vidyosu için şuraya mesat at bu kanallar mantar gibi çoğalıyor zaten reklam ve arkadaş!!! arayanların ilanlarından şarkıyı söyleyen görünmüyor bunu bizim çocuklarımız izliyor yarın ordan biriyle tanışır başına Allah göstermesin neler gelebilir rtük hiç mi görmüyor açık seçik ilanlar geçiyor ordan ailecek oturup bakılamaz hale geldi ben dijital uyduyu çıkarttım normal belediye anteniyle tv izliyorum vala sizede tavsiyem bu kanalları ya silin yada tamamen kaldırın ayrıca 2. çanağı ile hotbird uydusunu izliyenler ordakileri türkçe yayın yapan bu tip kanalları görmeyin yine turksattaki yayınlar hiçççc kalır

zibidi39

zibidi39

Üye
selam ben zibidi 19 yasındayım sarısınım 1 milyon ueyeyı askın bı forumda takılıyorum admın kankam var renault broadway arabam var her gun babamdan 10 lira harclık alıyorum babamın mallarını beraber yıcek bı bayan arıyorum :D

arslansem

arslansem

Üye
:kop::kop: alemsin can..

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Can herşeyi gırgıra vurma burda mehmet abi iyi bir konuya el atmış.Aynı fikirdeyim bide bazılarının altında herkez bişeyler yazıo tatlı bı kacamak ıcın ara felan yanlıs seyler .İnsanlar para için şerefinden ve onurundan ödün veriyor.Çok yanlıs buluyor ve konu ıcın mehmet abıye teşekkur edıyorum...

zibidi39

zibidi39

Üye
Can herşeyi gırgıra vurma burda mehmet abi iyi bir konuya el atmış.Aynı fikirdeyim bide bazılarının altında herkez bişeyler yazıo tatlı bı kacamak ıcın ara felan yanlıs seyler .İnsanlar para için şerefinden ve onurundan ödün veriyor.Çok yanlıs buluyor ve konu ıcın mehmet abıye teşekkur edıyorum...

cnm bız buna TİYE lmak dıyoruz yanı bu konuyu bu konunun elemanlarıyla elestırmek.burda eleman olarak kımden bahsedıyon ? hıcbır maxı uyesıne eleman dıye hıtap edemessın dıye cewap atıcanı bıldıgım ıcın onunda cewbını vereyım eleman bu konunun ıcerdıgı boyle sacma kanalllara mesaj atan ısılerve onların mesaj atım bıcımı

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
oLe demem o sana kaLmıs diyebiLirsin aMa sonu hayırLara vesiLe oLmaz :D:D uyarı alabilrsin

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
selam ben zibidi 19 yasındayım sarısınım 1 milyon ueyeyı askın bı forumda takılıyorum admın kankam var renault broadway arabam var her gun babamdan 10 lira harclık alıyorum babamın mallarını beraber yıcek bı bayan arıyorum :D
:kop:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
mehmet çok güzel bir konuya dikkat çekmişşin tebrik ederim bu rtük neden var oradaki insanlar televizyon izlemezmi illa birilerinin bu işten canımı yanması lazım bu ülkede hiç bir şey önceden düşünülüp önlemi alınmazmı ayrıca bu işe çanak tutan medya patronlarınında vicdanı smsten gelen ücretlerlemi ölçülüyor artık insanları yolunucak tavuk gibi görmekten vazgeçseniz diyorum

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
pekı kardes sen bılırsın

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet çok görüyorum ...
Yaşlı yaşlı adamlar koymuş resmini yaına da terbiyesiz kelimeler yazmış yollamış ...
Utanma olmadıktan sonra istediğini yap demişler ...

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
rezilliğin bini bir para.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizim burda evli bir kadın bu kanallardan tanıştığı biriyle kaçtı çok dikkat etmek lazım gençler çocuklar özellikle

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Evlatlar , Bu devirde para belden Aşağıda yatıyor, hani eskiden aslanın ağzındaydı ya şimdi öyle değil yılanın ağızında:)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
yılan mı :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne yılanı demiş bu arkadaş ekmek aslanın midesinde bu devirde

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye