Müzik Kanallarında Artık Sagopa Kajmer'inde Çıkmasını isteyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Kanallarında Artık Sagopa Kajmer'inde Çıkmasını isteyenler
Müzik Kanallarında Artık Sagopa Kajmer'inde Çıkmasını isteyenler.
Facebook'ta Bir Grup Açtık Ve Yavaş yavaş yükseliyoruz Sizde Müzik kanallarında Çıkmasını istiyorsanız bize destek olun :) Sesimizi Duyuralım :oke:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Sagopanın Müzik Kanallarında çıkması için Müziklerine bandrol alması gerekiyor.(Diye biliyorum) :) Hem zaten bazen çıkıyor ben görüyorum :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gereği yok . :ehe

● aLuvi ●

Üye
Zaten Çıkmıyormu ? Ben Sago'yu Kaç Kez Gördüm Müzik Kanallarında ( Aslında 1 Kere Gördüm Ama :ehe ) Ama Daha Çok Çıksa Daha Güzel Olur

zehircbbb

zehircbbb

Üye
:ehe:ehe:ehe Arkadaş mp3 yokmu :D Yani hem çıksa bile sana denk gelme ihtimali %20 :D

'Davut

'Davut

Üye
Bence>>> Vurgu & Yunus Emre & Pit10 gibi Hippop'ı çok iyi söyleyen kişiler çıkmalı rap'i sevdirme adına...Bunlar senede 2 Albüm yapıyorlar En kötü ...:ehe Pit10 özellikle çok fazla video klip çekiyor...:D

● aLuvi ●

Üye
Bence>>> Vurgu & Yunus Emre & Pit10 gibi Hippop'ı çok iyi söyleyen kişiler çıkmalı rap'i sevdirme adına...Bunlar senede 2 Albüm yapıyorlar En kötü ...:ehe Pit10 özellikle çok fazla video klip çekiyor...:D

D&R , Pratiker , M1 vs. yerlerde PİT10'un Cd'lerini Görüyorum Ama Şimdi Konu Kaymasın :ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
.:::: Sansar salvO ::::. SokraT ST..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt