Müzik Çalarla Ilgili Bir Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Çalarla Ilgili Bir Bilgilendirme
Arkadaşlar geçenlerde müzik çalarıma yeni şarkılar atmıştım ve müzik çalar sürekli olarak kütüphane güncelleniyorda kaldı. Bu sorunun önce tracker'dan (telefonumuzda medya dosyalarını takip edip bulan hede) kaynaklandığını sanıp tracker'a reset attım ancak bunu yaptıktan sonra hem galeri hem videolar hem de müzikçalar tümden dosyaları görmez oldu ve sorunu tamamen ortadan kaldırmak için cihaza flash attım.

Flash attıktan sonra yedeklediğim dosyaları attım ve müzikçalara girdiğimde sorunun devam ettiğini gördüm. Bu sefer ise son eklediğim müzikleri silip tekrar müzikçalara girdim ve sorun olmadığını gördüm.

Sorunu tam bulamadım ancak ya müziklerden birinin bozuk olması ya da müzikteki etiketlerden birinde çince harflerin bulunmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer yeni müzik attığınızda böyle bir sorunla karşılaşırsanız çözümü direk sıfırlamada veya flashta aramayın, ilk önce müziklerinizi mutlaka kontrol edin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Teşekkürler Serdar bu olay tanıdık bır arkadaşta olmuştu müzikleri silerek çözmüştü.Bu sorunu yaşayaçak olanlara iyi bir yol gösterici olur :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Teşekkürler Serdar :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
teşekkürler abi bunu bildiğim iyi oldu

Türe

Türe

Üye
Ya mudahil olucam ama benim androidde de sarkilar cince korece gozukuyo :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çin'lileri bilmem'de kore'liler basmış olabilir cihazını Süleyman samsung kullanıyosan dogal'dır :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Ya mudahil olucam ama benim androidde de sarkilar cince korece gozukuyo :(

telefonun bir çeşit özelliğidir belki. birden bire o şekilde gözükeceğini sanmıyorum şarkılarının.

- - - Eklendi - - -

müzikçalar çok enteresan çalışan bir araç n9'da. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt