Müzik çalari bozmak ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webci274

Üye

nasıl becerdin la kartı bozmayi ... Allah seni eymi :kop:

şimdi o patlayan(yani bozulan) kartı bir arkadaş vermişti 512'likti. Sonra bir de 1gb'lık verdi ama o bir gb'lığı bir kere telefona taktım. Araçlar>Hafıza yolundan kartı biçimlendirdim.... Kart bir süre öyle kaldı.
Sonra o 1gb'lığı tele taktım fakat tanımadı. Sonra eskisini (512'lik) taktım onu da tanımadı :D. Şimdi bir arkadaştan parayla alacağım onu bekliyorum.

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Oda Iyimis :kop2:

SHS

SHS

Üye
şimdi o patlayan(yani bozulan) kartı bir arkadaş vermişti 512'likti. Sonra bir de 1gb'lık verdi ama o bir gb'lığı bir kere telefona taktım. Araçlar>Hafıza yolundan kartı biçimlendirdim.... Kart bir süre öyle kaldı.
Sonra o 1gb'lığı tele taktım fakat tanımadı. Sonra eskisini (512'lik) taktım onu da tanımadı :D. Şimdi bir arkadaştan parayla alacağım onu bekliyorum.

sanada kart dayanmıyor:kop2:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
şu müzikcalar hala bozulmadımi konu devamlı güncel

webci274

Üye
Kardeşim sorunu adam akıllı bir tek şimdi okudum. Neden dersen cümle kuruşun sayesinde ilkinde tam okumadım.
Şimdi, muhtemelen işine biraz olsun yarayabileceğini tahmin ettiğim bir program var. Ama belirttiğim gibi tahmin sadece...
Program dedit isimli python bir program bir bak derim.
Bir de, bilinmeyen uzantı demişsin. Ne işin varki kardeş bilmediğin uzantı ile. Ya da ne diye tıklıyorsun onlara bu anlaşılmaz bir şey bence. Madem rahatsızsın tıklamayacaksın öyle değil mi? Senin kart da ..... :D

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sorunu adam akıllı bir tek şimdi okudum. Neden dersen cümle kuruşun sayesinde ilkinde tam okumadım.
Şimdi, muhtemelen işine biraz olsun yarayabileceğini tahmin ettiğim bir program var. Ama belirttiğim gibi tahmin sadece...
Program dedit isimli python bir program bir bak derim.
Bir de, bilinmeyen uzantı demişsin. Ne işin varki kardeş bilmediğin uzantı ile. Ya da ne diye tıklıyorsun onlara bu anlaşılmaz bir şey bence. Madem rahatsızsın tıklamayacaksın öyle değil mi? Senin kart da ..... :D

öneri için saolda ... boşverdım artık daha uğraşmıyorum ... Bilinmeyen dosya derken telin bilmediği dosya uzantısı .. Mesela geçen gün flash i yüklemeyi unutmuşum swf ye tıkladım direk müzik çalari açtı .. Bunun gibi şeyler yani .. App yerine Aif e tıklayınca felan ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt