Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müzik çalar programlarını silemiyorum.Yardım edin.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haqan-pgdn
Üye
Konu Sahibi
Müzik çalar programlarını silemiyorum.Yardım edin.
Arkadaşlar ben bi 7610 kullanıcıyım.Telefonuma 2 tane müzik çalar yükledim.Ama ikisinide beğenmedim ve dosya yöneticisinden sildim.Ama programlar hala menude duruyor ve girdiğimde çalışıyor.Bunları nasıl silebilirim yardım edermisiniz ?
anilakarsu93
Üye
Bana kalırsa en iyisi format ancak bu programları kaldırmak için başka programlar da kurabilirsin.. Ben tam olarak bilmiyorum ama küçük bir araştırma yaprasan sitede bulabileceğinden eminim..
Bana kalırsa en iyisi format ancak bu programları kaldırmak için başka programlar da kurabilirsin.. Ben tam olarak bilmiyorum ama küçük bir araştırma yaprasan sitede bulabileceğinden eminim..
wallahi siteye yeni üye oldum baktım ama böyle bir konu bulamadım.Vallahi nasıl olcak bilmiyorum.Ama yinede saol
horoz94
Üye
bencede format atmak başka türlü sileneceğini sanmıyorum
deniz-17
Üye
arkadaşım hafıza kartına yüklemişsen çok kolay silinir
nasıl mı?işte böyle;
hafıza kartını kart okuyucuyla pc bağla ve gizli klasörleri göster system diye bi klasör olcak ordan apss klasörüne git ve pro. bul klasörü sil
işte bu kadar
hsno7
Üye
Telefonunda X plore wardır.Yoksa sıteden indir.X plore den system apps klasörüne gir.Hangi müzikçalar programını sileceksen sil.Pc yle falan uğraşma.
arkadaşım hafıza kartına yüklemişsen çok kolay silinir
nasıl mı?işte böyle;
hafıza kartını kart okuyucuyla pc bağla ve gizli klasörleri göster system diye bi klasör olcak ordan apss klasörüne git ve pro. bul klasörü sil
işte bu kadar