Müzigin renkleri... (w910i den bir kesit...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
Müzigin renkleri... (w910i den bir kesit...)

Makina: SONY DSC-W220
Perde Hizi: 1/30
Diyafram: 2.8
Odak: 5mm
ISO: 160

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
sonyericsson w910i nin ortadaki tusu. yon tuslari yani. o tusa yansiyan renkler ve gitar silueti

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler

'Davut

Üye
Gayet iyi çekmişsin....

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler Davut

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
¤» • ThéHeroeS_TR • «¤;2272657' Alıntı:
ne oldugunu cözemedim hala

yukarida aciklamistim ama anlatamadim sanirim
asagidaki fotografta sony ericsson w910i var kirmizi ile isaretli olan yer benim cektigim yer. o tuslar parlak oldugu icin, ben oraya gitar ve gokkusagi gibi renkleri olan fotograflari tuttum ve yansimasini cektim...
bu kadar kardesim

Uploaded with

zx6r

Üye
harika beğendim

O Zaman Cok Beyendim Süper Yakalamışsın Foto'yu

gerçekten iyi yakalamışsın. ilk bakışta anlamamıştım ama anlatınca anladım. teşekkürler

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
¤» • ThéHeroeS_TR • «¤;2275153' Alıntı:
O Zaman Cok Beyendim Süper Yakalamışsın Foto'yu

en sonunda anlatabildim demekki begenmene sevindim kardesim sagol

--------------- Ekleme ---------------

gerçekten iyi yakalamışsın. ilk bakışta anlamamıştım ama anlatınca anladım. teşekkürler

hata bendeymis- pardon tesekkurler

açıkçası bende anlamadım b konuyu açışındaki sebebi.yinede ben biraz polyannnnayım fotonun grüntü kalitesi iyi.

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası bende anlamadım b konuyu açışındaki sebebi.yinede ben biraz polyannnnayım fotonun grüntü kalitesi iyi.

bu bolum Konu Dışı / Diğer > Her Telden Fotoğraflar > Kendi Çektiğiniz Fotoğraflar yani kendi cektigimiz hertelden fotografi paylasabildigimiz bir bolum. cep telefonu teknolojisiyle yada herhangi bir seyle alakali olmasi gerekmiyor. yeterki kendin cekmis ol fotografi.
yani sebep: sadece paylasim. bu paylasim belki fotografcilikla ilgilenen bir arkadasa ilham kaynagi olur, fotograf makinesi alacak birine yardimci olur yada baska bir ise yarar yada hicbir halta yaramaz, vs vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...