PME 4L
Üye
Oyunu silevet yaptım sonra apk'yi yükledim sonra oyunu açınça dosya indiriyor next diyorum data download authorization error yazıyr.
apk yi yükle
sd yi kopyala
uçak modunda (yani veribaglantısı kapat) oyunu aç
Oyunu silevet yaptım sonra apk'yi yükledim sonra oyunu açınça dosya indiriyor next diyorum data download authorization error yazıyr.
dosya indirmem gerekyormu?
Beyler bisey sorcam bnde oyun uükleyince hep telefon hafizasina yüklenio sd karta atınca çalısmıo yüklerken sd karta yükleme diede bisi cıkmıo 2gb hafızası var telin 8gb sd kart aldım ama bombos duruo telin hafızası müzigemi vidyoyamı oyunamı yetcek sd karta nasıl yükleyebilirm
ellerinize sağlık yararlı bir paylaşım olmuş.. Asphalt 7oynamayı çok istiyordum sayenizde oynadım.beyaz yol sorunu çıktı ama onu giderdim. Hot Pursuit oyununda da yol siyah problem var. onu nasıl çözerim?
Sd dosyasını attıysan indirme yapmaz eğer atmadıysan indirme yaparpme4l gta 3 yükledim açtım dosya indiriyor 450 mblik indirmeden açılmazmı. telefonum galaxy ace
xperia arc s için olanları torrent olarak verirmisiniz veya tüm oyunları torrent olarak verin ben dener bilgi veririm. torrent olarak indirmek kolay fakat tek tek indirmek baya zahmetli
sd dosyasını data android e attım. sonra apk'yi attım oyunu açtım next diyorum dosya indiriyor.
Titanium backup ile veriyi geri yüklemen lazım yoksa çalışmaması normal (root gerektirir) v1.0.1 içinaspalt 7 calismadi s2de. ilk calistirdigimda gamle loft yazisi cikiyor hata veriyor kenliginden tekrar baslayip hata veriyor boyle bi donguye donuyor. sd dosyalarini dogru yere attim .verdiginiz apk dosyasinin icinden backkup klasorude cikti sadece apksini yukledim. yanlis mi yaptim acaba
aspalt 7 calismadi s2de. ilk calistirdigimda gamle loft yazisi cikiyor hata veriyor kenliginden tekrar baslayip hata veriyor boyle bi donguye donuyor. sd dosyalarini dogru yere attim .verdiginiz apk dosyasinin icinden backkup klasorude cikti sadece apksini yukledim. yanlis mi yaptim acaba
Emeğine sağlık, bileğine kuvvet.