Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
evet yaptım sonra apk'yi yükledim sonra oyunu açınça dosya indiriyor next diyorum data download authorization error yazıyr.
Oyunu sil

apk yi yükle
sd yi kopyala
uçak modunda (yani veribaglantısı kapat) oyunu aç

kralmurat2001

Üye
dosya indirmem gerekyormu?

yazonazo

Üye
Beyler bisey sorcam bnde oyun uükleyince hep telefon hafizasina yüklenio sd karta atınca çalısmıo yüklerken sd karta yükleme diede bisi cıkmıo 2gb hafızası var telin 8gb sd kart aldım ama bombos duruo telin hafızası müzigemi vidyoyamı oyunamı yetcek sd karta nasıl yükleyebilirm

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bisey sorcam bnde oyun uükleyince hep telefon hafizasina yüklenio sd karta atınca çalısmıo yüklerken sd karta yükleme diede bisi cıkmıo 2gb hafızası var telin 8gb sd kart aldım ama bombos duruo telin hafızası müzigemi vidyoyamı oyunamı yetcek sd karta nasıl yükleyebilirm

Link2sd gibi birçok uygulama ile yapabilirsiniz forumda var zaten root gerektirir.

umitsuha

Üye
ellerinize sağlık yararlı bir paylaşım olmuş.. Asphalt 7oynamayı çok istiyordum sayenizde oynadım.beyaz yol sorunu çıktı ama onu giderdim. Hot Pursuit oyununda da yol siyah problem var. onu nasıl çözerim?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
ellerinize sağlık yararlı bir paylaşım olmuş.. Asphalt 7oynamayı çok istiyordum sayenizde oynadım.beyaz yol sorunu çıktı ama onu giderdim. Hot Pursuit oyununda da yol siyah problem var. onu nasıl çözerim?

Hot pursiut eski oyun telefonun s3 oldugundan desteklemiyor bu yğzden sorunlar yaratıyor.Maledef güncelleme gelene kadar çözüm yok zaten oyunu ben begenmemiştim 7 varken boşuna ugraşma direk silersin

askinkoc

Üye
Cok tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Cok tesekkurler

kralmurat2001

Üye
pme4l gta 3 yükledim açtım dosya indiriyor 450 mblik indirmeden açılmazmı. telefonum galaxy ace

kralmurat2001

Üye
sd dosyasını data android e attım. sonra apk'yi attım oyunu açtım next diyorum dosya indiriyor.

oner27

Üye
xperia arc s için olanları torrent olarak verirmisiniz veya tüm oyunları torrent olarak verin ben dener bilgi veririm. torrent olarak indirmek kolay fakat tek tek indirmek baya zahmetli

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc s için olanları torrent olarak verirmisiniz veya tüm oyunları torrent olarak verin ben dener bilgi veririm. torrent olarak indirmek kolay fakat tek tek indirmek baya zahmetli

Xperia arc s ta çoğu çalışır merak etme sadece sd dosyasını dogru indir yeter.sd dosyasının hangisi oldunu forumda bulabilirsin
Malesef torrent veremiyorum indirmek için idm ve jdownloader gibi dosya indirme töneticilerini öneriyorum.

- - - Eklendi - - -

sd dosyasını data android e attım. sonra apk'yi attım oyunu açtım next diyorum dosya indiriyor.

Sd dosyalarını tekrar kontrol et nedense görmüyor olmazsa wifi ile indirmeyi dene eğer bu yöntemde çalışmazsa mesaj at

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Rayman Jungle Run Eklendi

burak_yksl_88

Üye
aspalt 7 calismadi s2de. ilk calistirdigimda gamle loft yazisi cikiyor hata veriyor kenliginden tekrar baslayip hata veriyor boyle bi donguye donuyor. sd dosyalarini dogru yere attim .verdiginiz apk dosyasinin icinden backkup klasorude cikti sadece apksini yukledim. yanlis mi yaptim acaba

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
aspalt 7 calismadi s2de. ilk calistirdigimda gamle loft yazisi cikiyor hata veriyor kenliginden tekrar baslayip hata veriyor boyle bi donguye donuyor. sd dosyalarini dogru yere attim .verdiginiz apk dosyasinin icinden backkup klasorude cikti sadece apksini yukledim. yanlis mi yaptim acaba
Titanium backup ile veriyi geri yüklemen lazım yoksa çalışmaması normal (root gerektirir) v1.0.1 için

v1.0 için gerekmez sorun çözülmezse mesaj atın

burakd41

Üye

aynı sorun bende de oldu halledemedim. apk dosyasının üstündeki dosyayı nereye atcaz yada ne yapacağız çözdünmü sen ?

caglarrock

caglarrock

Üye
Emeğine sağlık, bileğine kuvvet.