Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

ganeja

Üye
PowerVR

dostum..geçte olsa teşekkürler..
wifi 5 i update edeceğim..(froyoyu yükselteceğim...) o zamanda pover vr yüklemem lazım değilmi...sonuçta gpu falan değişmiyor...

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
dostum..geçte olsa teşekkürler..
wifi 5 i update edeceğim..(froyoyu yükselteceğim...) o zamanda pover vr yüklemem lazım değilmi...sonuçta gpu falan değişmiyor...

Evet gine PowerVR

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
eyvallah superler

şerefli

şerefli

Üye
android 1.6 da çalışırmı :?

barot

barot

Üye
Oyunlar guzel eline saglik
Fifa 12 ölmüş yada ben beceremedim telefondan

masarati

masarati

Üye
arkadaşlar size bir öneri ben galaxy s i9000 kullanyorum (sd Race of Champions v1.0.8 çalıştamıyan arkadaşlar sd olarak bu oyunun sd) si (apk olarak Race Of Champions v1.02 eklerseniz) oyun sorunsuz çalışacaktır

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
galaxy note uyumlumu?

karmaskesi

Üye
arkadaslar samsun galaxy s2 için Shadow Guardian ın calısan apk+sd dosyası varsa paylasabilir misiniz??

onur1010101

Üye
​ellerine sağlık kanka

maske_li

Üye
ben bi turlu indiremedim .sacma sapan hatalar veriyor linkler.yok sureniz doldu yok bilmem ne oldu :D. verem oldum yaw :D. kayafı yedim nerdeyse.İDM indirme yapamazsınız tamam diyosun.linki yeniliyosun premium al . OOOooooo gelde cık işin icinden :D.Bazı oyunların sd leri yok.wifi olmadıgı icin apk dosyaları benim gibilerin işine yaramaz diye dusunuyorum.

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
ben bi turlu indiremedim .sacma sapan hatalar veriyor linkler.yok sureniz doldu yok bilmem ne oldu :D. verem oldum yaw :D. kayafı yedim nerdeyse.İDM indirme yapamazsınız tamam diyosun.linki yeniliyosun premium al . OOOooooo gelde cık işin icinden :D.Bazı oyunların sd leri yok.wifi olmadıgı icin apk dosyaları benim gibilerin işine yaramaz diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun :)

Sd dosyaları genede yok çünkü upload ı zor oluyor

İndirmek içinde generatör siteleri kullanmanı öneririm.

byurtkuran

byurtkuran

Üye
Elini sağlık hepsini 1 hafta indiririm gibime geliyo malum iş şartları :)

tekin197

Üye
Nerde bu oyunlar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Yenilendi