Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

GTA 3 ün dosyalarını hangi klasörün içine atacağız android obb denedim olmadı android data içine attım tekrar olmadı sizce nedendir sürekli indirmeye çalışıyor ? arkadaşlar yardım

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşınıki iphone değilmi? Jailbreak ile yükleniyor zaten ios da. android ile ios farklıdır bu yüzden olmaz

erhank98

Üye
Jailbreak nedir bilgim yok yeni aldim telefonuda bilmiyorum. Anlami hapis ama ne alaka anlamadim ve androide olmazmi

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
android olmuyor Jailbreak ise ios takı uygulamaları filan para vermeden indirmeyi sağlayan bir icat

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
GTA 3 ün dosyalarını hangi klasörün içine atacağız android obb denedim olmadı android data içine attım tekrar olmadı sizce nedendir sürekli indirmeye çalışıyor ? arkadaşlar yardım

Apk den indirme yapıyormu?

kardeşim bişey farkettim.. eagames in apk dosyasını atıyorum tellden wifi üzerinden kuruyor ama gameloft olmuyor... 2. olarak şuan note 2 kullanıyorum 2. bi telefon almak istiyorum... en iyisi olsun diye düşünüyorum maddiyat önemlii değil.. nereye konu açabilirim yada ne önerirsin şimdiden

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi

Önerim Xiaomi M2 dir ama alabilmen zor.Türkiyede ise note 2 iyidir neden begenmedin anlamadım

onu demeyeydin iyiydi... telden sıkılmadım ikici telefon olarak almayı düşünüyorum ama oyun yüklerken durmadan problem yaşıyorum... telefonda bi max payne var...bunu satmayacam zaten ikinci telefon olarak alacam kardeşm... ama ıphone 4s mi alsam 5 mi bilemedim...

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Alcaksan. Afyon 5 al

bende cihazınız uyumlu değildir hatası veriyor.oysa ki uyumlu nova 2 yi kasmadan oynayabilşyorum.sd yi yükleyip öylemi çalıştırmalıyım.sadece apk yi çalıştırdım.ne yapmam gerek

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
bende cihazınız uyumlu değildir hatası veriyor.oysa ki uyumlu nova 2 yi kasmadan oynayabilşyorum.sd yi yükleyip öylemi çalıştırmalıyım.sadece apk yi çalıştırdım.ne yapmam gerek

sd yi atıp apk yi yüklemen lazım

birşey daha soracagım ben galaxy wonder kullanıcısıyım.nova 3 için 2 gb boşluk gerekiyormuş.bendeki mevcut boşluk 1.70 gb.bu oyun hafıza kartımda çalışırmı sd yi hafıza kartına atsam

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Çalışır

emreasfb

Üye
Hepsi Hd mi ozellikle asphalt ve gta vc dogruyu soyle ltf