Muz tatlisi tarifi yeni

  • 6 Nisan 2013
  • 1312 Okunma
  • 3 Cevap



  1. 4 adet muz
    150 gr bitter çikolata
    50 gr fındık


    Süslemek için :

    1 çorba kaşığı Antep fıstığı tozu



    Yapılışı:

    Muzları, kabuklarını soymadan, önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 5 dakika kadar pişirin. Çikolatayı benmari usulü eritin. Muz kabuğunu 2 cm genişliğinde soyun. Fındıkları yerleştirin. Çikolata sosu ve Antepfıstığı tozu ilave edip sıcak veya ılık olarak servis yapabilirsiniz
     


    Yazan: hikmet366
  2. Teşekkürler.
     
    hikmet366 bunu beğendi.
  3. rica ederim
     
  4. :tşk:
     
    Mobil cihaz ile gönderdi

Hızlı Cevapla

Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...
19/12/2018 - 08:40