swedeniz Üye mutsuzum cunku okuldan atildim mutsuzum cunku 2 sene ehliyetimi kaptirdim mutsuzum cunku artik scooter kullanmak zorunda kalicam
mutsuzum cunku okuldan atildim mutsuzum cunku 2 sene ehliyetimi kaptirdim mutsuzum cunku artik scooter kullanmak zorunda kalicam
perfectlover Üye swedeniz' Alıntı: mutsuzum cunku okuldan atildim mutsuzum cunku 2 sene ehliyetimi kaptirdim mutsuzum cunku artik scooter kullanmak zorunda kalicam Genişletmek için tıkla ... Yuh artık. Başına gelmeyen birşey kaldı mı başka?
swedeniz' Alıntı: mutsuzum cunku okuldan atildim mutsuzum cunku 2 sene ehliyetimi kaptirdim mutsuzum cunku artik scooter kullanmak zorunda kalicam Genişletmek için tıkla ... Yuh artık. Başına gelmeyen birşey kaldı mı başka?
MagNum Üye Konu Sahibi mutsuzum çünkü bende geçen yıL 1 hafta uzakLaştırıLdım (arkadaşLardan uzak kaLdık)
Caine Üye mutsuzum çünkü janem kankam benim mutsuzlugum yüzünden mutsuz olmuş ve dahasıı, mutsuzum çünkü çünküüüüüüüüüüü........... bir sürü mutsuzluk var yaaa, hangisini sayayım
mutsuzum çünkü janem kankam benim mutsuzlugum yüzünden mutsuz olmuş ve dahasıı, mutsuzum çünkü çünküüüüüüüüüüü........... bir sürü mutsuzluk var yaaa, hangisini sayayım