Toffee Üye feyza245' Alıntı: mutsuzum çünkü 10.sınıfa geçtim dostlarım diğer sınıfta Genişletmek için tıkla ... niye ben yok muuyum hem her teneffüs çağatayların yanındayız daha ne istiyon mutsuz değilim ya
feyza245' Alıntı: mutsuzum çünkü 10.sınıfa geçtim dostlarım diğer sınıfta Genişletmek için tıkla ... niye ben yok muuyum hem her teneffüs çağatayların yanındayız daha ne istiyon mutsuz değilim ya
zibidi39 Üye mutsuzum cunku mutsuz omayı hakedıyorum neden hakedıyorum cunku ınsanların ıyılgını dusunuyorum neden ıyılıgnı dusunuyorum cunku ben aptalım
mutsuzum cunku mutsuz omayı hakedıyorum neden hakedıyorum cunku ınsanların ıyılgını dusunuyorum neden ıyılıgnı dusunuyorum cunku ben aptalım
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap loss_pain' Alıntı: mutsuzum çünkü izmirden ankaraya kola ısmarlamak imkansız gibi birşey Genişletmek için tıkla ... Kargoyla yollasana çok zor bişey sanki...
loss_pain' Alıntı: mutsuzum çünkü izmirden ankaraya kola ısmarlamak imkansız gibi birşey Genişletmek için tıkla ... Kargoyla yollasana çok zor bişey sanki...
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Mutsuzum çünkü loss_pain mutsuz çünkü birine sinir olmaya başlamış kim acabaaa