SALVADORE
Üye
teşekkürler karambolSağol kardeş
Darısı başına![]()
ALLAH kazasız belesız binmenizi nasip etsin 
teşekkürler karambolSağol kardeş
Darısı başına![]()
ALLAH kazasız belesız binmenizi nasip etsin 

Mutluyum, çünkü çok ama çok hasta iken gel bana yardım et yerimden kalkamıyorum diye aradığımda hemen koşup yardımıma gelen, hazır çorba ve yapış yapış da olsa makarna pişirip önüme koyan, sonra da güzel olmadı di mi diye kıvranıp yüzüme endişe ile bakan, biraz kendimi toparladığımda çok sıkıldım beni biraz dolaştır dediğimde gecenin bir vakti tüm yorgunluğuna rağmen beni dolaşmaya çıkaran, yatağıma gidemediğim için salondaki tek kanepede yattığımda sırf benimle aynı odada yatmak ve beni de rahatsız etmemek için ikili koltuğa iki büklüm kıvrılıp yatan ve bu yüzden vücudu tutulup başı bütün gün ağrıdığı halde gıkını çıkarmayan, annemler üzülmesin diye hastalandığımı onlara söylemeyen ve iyileşmem için elinden geleni yapan, kustuğumda iğrenmeden başucumda duran bir eşim var ve onu çok seviyorum. Teşekkür ediyorum buradan kendilerine... Aşkım, seni seviyorum, iyi ki varsın... dünyalara bedelsin, yapışık makarnana bile bayılıyorum![]()

geçmiş olsun omayra sana ve eşine sonsuza dek mutluluklar...
mutluyum çünkü aşkım çok seviyorum...

Teşekkür ederim jöly, senin de mutlu olduğunu bilmek güzel. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın![]()