Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yılın 11 i kadrosuna Senden olsa olsa kaleci oLur rakip forvet o gözlere baktıgında korkudan gol atamaz
Mutluyum Çünkü Paydos saati geldi sevgiyle kalııın He bide toprakumit benim n80 e psiloc irremotenin 3. dosyasını sertifikalandırıp yollucak o yüzden daha daha mutluyum
omayra
Üye
mutluyum çünkü babam hastaneden çıktı kedimin tırmalama tahtasına oyun sprayini sıktım, keyfi gıcır yarınki yemeğim pişmek üzere, semizotu yaptım bu cumartesi karagöl'e gideceğiz nasipse, çok heyecanlıyım fonda türkü çalıyor
benden iyisi şamda kayısııı
XMEN_43
Üye
mutluyum çünkü sağlıklıyım
jöly
Üye
mutluyum çünkü sağlığım huzurum herşey çok güzel...nişanlımı çok seviyorum (Allah içimizde olan kem gözlerden saklasın)
maliakg
Üye
bugün mutluyum çünküğ yaşıyorum
kabasakalist
Üye
mutluyum çünkü hayat her şeye ramen yaşamaya değer bir gülüş çoğu üzüntüye eşdeğer...
optimistik girl
Üye
mutluyum çünkü biraz önce mutsuzken şimdi mutluyum ,,derdimi paylaşabileceğim çok insan var, sağlığım Allah'a binlerce şükür yerinde,mutluyum çünkü bi ay sonra çok sevdiğim bi insan gelecek nasipse,mutluyum çünkü birçok insandan daa fazla imkana sahibim, çok güzel bi ailem var, kontörüm var , mutsuzum çünkü babam aramızda değil çok özledim