Mutluluğun Fotoğrafı...

Sponsorlu Bağlantılar

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Mutluluğun Fotoğrafı...

bazen en küçük seyden bile mutluluk duymak...

mavis45

mavis45

Üye
küçük şeylerden mutlu olabilmek ne kadar güzel

FirstClasss

FirstClasss

Üye
:(:(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Allah güç kuvvet versin yaa :( allahıma dua edıyorum daha fazla böyle seylerı gordukce:S Şükretmesini her zaman bilmeliyiz..bugun yarın ne olacagımız belli değil cunku..saygıLar

_KadirşinaS_

Üye
Son resim çok güzel yaaaaa.

researcher

Üye
cok dokunaklı... :(:(:(:(

dreamnoble

dreamnoble

Üye
İnsanı gerçekten duygulandırıyor.Küçük mutluluklar her zaman büyük mutluluklar için atılan adımdır.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
hakkatende süperr resimler insanın aglayası gelior yani kendimi tutamasam aglıycam hele en sondakı resım süperrr ötesi keske bizde yaslanınca öle olsak:agla:agla

_dumanist_

_dumanist_

Üye
hakkatende süperr resimler insanın aglayası gelior yani kendimi tutamasam aglıycam hele en sondakı resım süperrr ötesi keske bizde yaslanınca öle olsak:agla:agla
Resim değil fotoğraf!

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için tesekkürler hakikaten de öyle burada anlatılmak istenen en küçük şeylerden bile mutluluk duymak hayata sımsıkı sarılmak tıpkı ayakları olmayan şu küçük kız gibi...

CanceR

CanceR

Üye
Bence Halimize Şükür Etmemiz Gerekir Beterin Beteri Vardır :(

in_dream

in_dream

Üye
Acılar insanın ruhu olgunlaştırır, insana sabretmeyi öğretir derler. Sevinçli olaylar ise şükretmeyi tattırırmış. Öyleyse eskilerin deyimiyle “kahır da hoş, lütuf da hoş” deyip, her şartta mutlu olmayı bilmeliyiz.:)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Resimler cok güzel ama ben ilk resimdeki teyzeyle ılgılı bır bılgı vereyim bu fotografı PKK terör örgutu Avrupa'dan para toplamak ıcın kullanıyor biliyor muydunuz ?

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
cok guzel yaa elıne sağlık bazı seylerı dusunmemızı saglıo ama malesef insan beynı böyle seylerı unutmaya cok elverıslı

--------------- Ekleme ---------------

Resimler cok güzel ama ben ilk resimdeki teyzeyle ılgılı bır bılgı vereyim bu fotografı PKK terör örgutu Avrupa'dan para toplamak ıcın kullanıyor biliyor muydunuz ?

o onların haysiyetsizliği

_KadirşinaS_

Üye

Vay anasını ya. Bu kadar da haysiyetsizlik olmaz ama.:@

Üst Alt