Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutluluğun Fotoğrafı...
Sponsorlu Bağlantılar
iremm
Üye
Konu Sahibi
Mutluluğun Fotoğrafı...
bazen en küçük seyden bile mutluluk duymak...
mavis45
Üye
küçük şeylerden mutlu olabilmek ne kadar güzel
FirstClasss
Üye
DiaBLoS
Admin
Allah güç kuvvet versin yaa allahıma dua edıyorum daha fazla böyle seylerı gordukce:S Şükretmesini her zaman bilmeliyiz..bugun yarın ne olacagımız belli değil cunku..saygıLar
_KadirşinaS_
Üye
Son resim çok güzel yaaaaa.
researcher
Üye
cok dokunaklı...
dreamnoble
Üye
İnsanı gerçekten duygulandırıyor.Küçük mutluluklar her zaman büyük mutluluklar için atılan adımdır.
yorumlar için tesekkürler hakikaten de öyle burada anlatılmak istenen en küçük şeylerden bile mutluluk duymak hayata sımsıkı sarılmak tıpkı ayakları olmayan şu küçük kız gibi...
CanceR
Üye
Bence Halimize Şükür Etmemiz Gerekir Beterin Beteri Vardır
in_dream
Üye
Acılar insanın ruhu olgunlaştırır, insana sabretmeyi öğretir derler. Sevinçli olaylar ise şükretmeyi tattırırmış. Öyleyse eskilerin deyimiyle “kahır da hoş, lütuf da hoş” deyip, her şartta mutlu olmayı bilmeliyiz.
Hellboy®
Üye
Resimler cok güzel ama ben ilk resimdeki teyzeyle ılgılı bır bılgı vereyim bu fotografı PKK terör örgutu Avrupa'dan para toplamak ıcın kullanıyor biliyor muydunuz ?
Resimler cok güzel ama ben ilk resimdeki teyzeyle ılgılı bır bılgı vereyim bu fotografı PKK terör örgutu Avrupa'dan para toplamak ıcın kullanıyor biliyor muydunuz ?