Müthiş Bir Oyun Episode ı Süper ötesii !!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
    Konu Sahibi
Müthiş Bir Oyun Episode ı Süper ötesii !!!!!!!!!!!!

OYUN 11 MB BUYRUN :oke:

• Beğen
Tepkiler: adana_li_asik, cesur.22, ASK23 ve 3 diğerleri

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Boyutu büyük bu yüzden eklenti yapamıyorum dostlar...

istliali

istliali

Üye
ya yüklemesine yükledimde telefonada attım ama mesaj desteklenmeyen biçim diyo ne yapıcaz bunu

tulun

Üye
fexplorer den yapıcaksın yada ona benzer programlardan dosya uzantısı yanlış yada eksik olabilir

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
    Konu Sahibi
yada x plorer dan yap o daha kolay

26oguz26

Üye
oyun cok güzel 6630 da ilerliyen bölümde hata veriyor sis olarak varsa sevinirim saygılarımla

refege

refege

Üye
güzel e benziyor da bu oyun nasıl kuruluyor rar dosyası içinden çıkanları ne yapcaz bilen birisi yardımcı olursa seviniriz.... teşekkürler....

asi_kral81

Üye
fexloperdan yeni ad ver deyip uzantısını değiştirin sis yada jar yapın belki faydası dokunur ayrıca fexloperdan oyun gönderebilirsiniz oyunun ismini değiştirmeniz yeterli olacaktır

siberson

siberson

Üye
teşekürler güzel oyun 6600 da denicem

hayrettin_

Üye
arkadaşlar nasıl yapılacağını tek tek yazar msınız pls

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah beyler siz saolun :)

mad_max21

mad_max21

Üye
pylşm içn sğl

fyaglikara

fyaglikara

Üye
Kardes madem bi konu açıyon arıntılı anlat adamlar anlamamıs rica ediyorum........ denemedim..

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
teşekkürler....

snacker

snacker

Üye
bu oyunu indirmedim.ama bu oyun sis mi jar mı.jar ise benim telefonu çok donduruyo.sis versiyonu varsa sis versiyonunu atarmısın çilekeş

bleroo

Üye
ben denedim oyunun kurulum dosyası yok....bence çok saçma bişi bu paylaşım yapılacaksa düzgün yapılmalı diye düşünüyorum....kolay gelsinn

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
    Konu Sahibi
:nono:beyler herkes konuşuyo ama kimsenin bi paylaşım yaptığı yok:nono:
Nası kurulur derseniz içini açın system apss die klasörler vardır onları kopyalayın systemin içine olcak yani bu kadr laf yapmaya gerek yok !!!!

sim sam

sim sam

Üye
sa0ollllllllllll güzele benzoorrrrrrrrrr

unutmabunu1

unutmabunu1

Üye
Sadece paylaşım yapmak için paylaşım yapmazsın.Birisinin hoşuna gitsin o da bu güzel şeyden yararlansın diye yaparsın.Bende dandik dandik oyunları bulurum buraya upload ederim çok zor bişey değil.Madem paylaşım yapıyosun açıklamasını da yap eline yapışmaz.Oyun güzel ona bi lafımız yok ama birsürü dosya çıkıyo içinden telefonunu yeni almış birisi indirebilir vea oyun kurmamış birisi indirebilir o yüzden direk kurulumu olmadığı için açıklasan daha bi güzel olur.Ben paylaşım yapmayı düşünüyorum.Ama sadece paylaşmış olmak için değil.Gerçekten millet yararlansın diye yapıcam.1 tane çalışmayan dosya olmayacak vede hepsi açıklamalı olucak mesela ben böle yapmayı düşünüyorum.

Cenk_20

Üye
arkadasım ben bu oyunu oynadımda 2 bölümde bi magraya giriyo ordan nasıl cıkılıyo bi türlü ögrenemedim bilgin warsa yardımcı olurmusun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...