omerk88
Üye
kullanmasak bizi yiyeceksin, galaxy s3 e her ay format atmak zorunda kalırdım. Sebep 20-30 tane uygulama yükledim başka birşey yaptığım yok oda tanınmış uygulamalar. AA telefon donuyor, herşey kapalı ram 800 ya bırakın android kadar rezil bir sistemi WP başlıklarında savunmayın
öncelikle bir kaç noktayı açıklığa kavuşturalım:
1-cihazlarımızdaki trt bandrolü FM Radyo için değil telsiz kullanım vergisi için üretici firma tarafından ödenen verginin bandroludur.
2-Smart cam beta adından da belli olduğu yzere beta aşamasında.İleride ne olacağını bile bilmiyoruz. Belki de Amber güncellemesi geldiğinde uygulama olarak değil varsayılan kamera uygulaması olarak gelicek. Bunu Temmuz atiyında görürüz.
Gidip zayıf sistemin olmayan yönlerini övmesin kimse. Ve de kullanmadığı , bilmediği sistemi de kötülemesin.
Her sistemin güzellikleri var. Hangisi daha uygunsa sana git onu al ki sonradan başkalarının başını ağrıtmasın kimse.
- - - Eklendi - - -
Senin cihazın sorunluysaS3 var 70 uygulama yükledim sıkıntı yok. Keşke servisi deneseydin sorunlu cihazla karşılaştırma yapılmaz. Bana wp daha uygun sana android dersin olur biter.
Benim arkadaşımda da var S3 hiçbir şey yüklü değil, menü geçişleri ağır ve herhangi bir sitede sağa sola kaydırdığında parmağından sonra algılıyor. Bilmiyorum normal mi
cevabın için teşekkurler
1. Trt bandrolu konusunu ogrenmiş oldum , ama bazı sıtelerde chıpsetın dıger lumıalarla aynı oldugu yazıyo dolayısıyla 620 de fm radıo olması gerekmez mi ?
2. Su serptin ...
cevabın için teşekkurler
1. Trt bandrolu konusunu ogrenmiş oldum , ama bazı sıtelerde chıpsetın dıger lumıalarla aynı oldugu yazıyo dolayısıyla 620 de fm radıo olması gerekmez mi ?
2. Su serptin ...
Bak bu olaya kesinlikle katılıyorum . Çoğu açıklamamda bunları demişimdir . Android kullanmak zor değil yani 139 liralık Cihazda bile Android var ve ben bu cihaz Temple Run 2 , Subway gibi oyunları rahatlıkla oynadım yani eğer olayımız oyunsa alın 139 liraya bir cihaz oynayın yani . Wp seçici olduğu için ağır başlı ilerlemeyi seviyor . Sabır gerektiren bir sistem ama önü açık sonuçda . Çoğunuz pc de windows kullanıyor buda ilk çıktıgında mukemmel değildi sanırım . Ama şimdi ki duruma bakınca iyi şeyler başarıldığı belli oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?