Ben kastamonuda yaşıyorum ve etrafında teknoloji magazasının t si yok , bu sebeple ınternetten sıparıs ettım daha once telefonu kurcalama imkanım olmadı yani , internetteki yorumlara gore hareket ettim vardıgım genel kanı şuydu
android hantal ve bi sure sonra şisıyor
ıos pahalı alamam yorum yok bakmadım bile
wp8 hem hızlı hem ucuz bende lm620 aldım magaza cok hızlı genislıyor deniyordu tamam ama coğu baştan savma oldugu soylenmedı , surekli sıstem desteklenilicek deniyordu - reklammış -ama hala elle tutulur bisey cıkmadı ortaya , ustune ustluk bi sonraki guncellemede en begendıgim uyguluma olan , tam sısteme ısınmaya baslattıracak bir uygulama olan , smart cam 1gb ram ıstıyormus buda moralimi bozdu
fm radio konusunda ıphonedanda vergı kesılıyormus ama ondada yokmuş bilmıyordum , ama hala fm radıo özelliği olmayan telefondan vergi niye kesilir anlamadım , az biseyde degıl %5 gibi bi rakam duydum , kullanamayacagım hızmetin vergısi niye kesilir ?
Ben wp8 kullanıcı arkadaşlarıma sormuştum bu arada ,
ama konuya android ve ıos kullanıcıları dolmus , kullanmadıgınız sıstem hakkında atıp tutunca zevk mi alıyorsunuz , wp8de androidde iosda babamızın malı degıl koru korune savunmanın anlamı yok yani
konuyu açmamın sebebi funboyluk yapan arkadaşlardı ama adamlar gene sıkılmadan buraya da yazmışlar sıze ne kardeşim ben wp8 sorunlarını yazmışım adam gelmis android iyidir diyo , çok ironik
yakın zamanda azalarak bitmeniz dileği ile..