müşteri velinimetimizdir - miş

Sponsorlu Bağlantılar

omerk88

omerk88

Üye
Benim burda dikkatimi çeken tek şey bu başlıkta 9 sayfa açılmış olumsuz yorum yapan arkadaşların büyük bir kısmı wp cihazı kullanmayanlar,ya siz gidin maxicep android bolumune takılın orda yapın yorumlarınızı, yok samsunga 200 uygulama yüklemiş yok kasmıyormuş yok ios şöyleymiş bu böyleymiş. Benim telefon borsasında tezgahım var hepsini çok iyi biliyorum Ali kemal arkadaşında dediği gibi sana tat vermiyorsa bir cihaz sana uygun değildir git sana uygun olanı araştır onu kullan.

• Beğen
Tepkiler: skynet

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bende onu diyorum Ali Kemal :) Burda suçlu bilmediği sistemi ve cihazı alan kişidir.
Bu konuda konu açıp kimseyi suçlayamaz öneride bulundu diye ama gel gör ki bazı kişiler sır sistemi veya firmayı kötülemek için bu tür konuları açanlara destek olmakta.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben bir şey demiyorum artık bu konulara sonra bana kızıyorlar ceza falan almayayım şimdi :D :D Ali Kemal!e sonuna kadar katılıyorum diyeyim sadece :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
aynen arkadaşlar çamur atmak yerine bildiğiniz sistemi kullanın, mesela abim wp istiyordu bende ona s3 mini almasını söyledim ve öyle yaptı, bilmediğiniz cihazla uğraşacağınıza, bildiğiniz cihazın keyfini sürün :oke:

kaltintop

kaltintop

Üye
wpnin yıllardır var olduğunu söyleyen arkadaşlara ithafen. yazılımcılık bünyesinde IDE ve SDK'nın ne demek olduğunu araştırmaya davet ediyorum hatta buyrun ben vereyim. yani demem o ki daha evvel çıkan windows phone değil windows mobile derken sadece ufak bir isim değişikliğinden söz etmiyoruz. altyapıda değişen programlama mantığı ve uygulama çatısından da söz ediyoruz. windows phone 8 işletim sistemi bu SDK'nın 0dan yazılması ile oluşturuldu. tasarımsal açıdan windows phone 7 yapısına benzemesine rağmen çekirdeği tamamen farklı bir işletim sistemi.

ayrıca eklemekde isterim bazı arkadaşlar diğer cihaz forumlarındaki arkadaşların bu tür şikayet konularına sataşmasından bahsetmiş. evet başta bana masum görünmesine karşın.

1. konuyu açan arkadaş açmış ve kaybolmuş tek yorum yok.
2. konuyu wpyi kötüleyerek uzatmaya çalışan arkadaşlarında dönüp neyden dem vurduklarını anlamaları gerekiyor. 9 sayfadaki her mesajı okudum. fakat başlangıçta işletim sistemini kötülemeye yönelik mesajlar yerini işletim sistemiyle alakalı olmayan uygulamaların geliştiricilerini ilgilendiren şikayetleri windows phone'a yüklemeye çalışmaya dönmüş durumda.

iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ÖEY
Türe

Türe

Üye
Gidip zayıf sistemin olmayan yönlerini övmesin kimse. Ve de kullanmadığı , bilmediği sistemi de kötülemesin.

Her sistemin güzellikleri var. Hangisi daha uygunsa sana git onu al ki sonradan başkalarının başını ağrıtmasın kimse.

- - - Eklendi - - -

kullanmasak bizi yiyeceksin, galaxy s3 e her ay format atmak zorunda kalırdım. Sebep 20-30 tane uygulama yükledim başka birşey yaptığım yok oda tanınmış uygulamalar. AA telefon donuyor, herşey kapalı ram 800 ya bırakın android kadar rezil bir sistemi WP başlıklarında savunmayın

Senin cihazın sorunluysa :bye2: S3 var 70 uygulama yükledim sıkıntı yok. Keşke servisi deneseydin sorunlu cihazla karşılaştırma yapılmaz. Bana wp daha uygun sana android dersin olur biter.

kursat99

kursat99

Üye
Ali Kemal Abi'ye sonuna kadar katılıyorum. Senenin başından beri bu bölümü takip ediyorum, sağolsun adminlerimiz çok yardımcı oluyor. Ben telefon hakkındaki her şeyi burada öğrendim. Bilmediğimi sordum, her şeye cevap verdiler. Aklımda sistemin nasıl bişey olduğu şekillendi ve gidip aldım telefonu. Her şey beklediğim, öğrendiğim gibi. Hiçbir şekilde hayal kırıklığı yaşamadım. Sorup soruşturmadan telefon alanların telefonları istediği gibi çıkmayınca gelip burada sistemi kötülemeye, kişileri yanlış yönlendirmeye hakkı yok.

• Beğen
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Konu gereksiz uzamış ; arkadaşlar kendi hatanızı farkında olmadan başkalarına mal ediyorsunuz. Ben burda wp bölümü yokkende bu sistemi arastırıyordum. Niyetimde o sıralar L900 almaktı ince eleyip sık dokuyordum herseyi ; o zamanlar Ali Kemal arkadaş çok emek vermişti bu bölüm için , halende vermektedir. Ben Ali Kemal arkadaşa ne zaman bir soru yoneltsem ; bana dobra , dobra cevabını vermiştir. olmayan bir şeyi atlamayıp ; sistemin tüm eksiklerini ve artılarını anlatmıstı zamanında . Bende o zamanlar sistemin henüz bana göre hazır olmadığını anlayıp sgs3 almıştım geçen sene . Yani demem odurki ; kimseyi suçlamaya hakkınız yok burda ; tek suçlu kendinizsiniz , size burda olanıda söyledi bu adamlar ; olmayanıda......

• Beğen
Tepkiler: kursat99
ferit.61

ferit.61

Üye
Herkesin haklı olduğu tarafları var yazılanlara bakılırsa.
Yeterki saplantı olmasın, yeter ki anamız babamız mış gibi sahiplenmeyelim milletin işletim sistemini.
Kimse bedava almıyor sanırım bu telefonları, o kadar para veripte aldığında biraz da dert yansınlar kimseyi kırmadan, zan altında bırakmadan.

Üzüleceğim şu olur;
Hani bekliyoruz ya güncelleme gelecek, sene sonuna veya 2014 ün ortalarına kadar sistem oturacak herşey güzel olacak. O zamana kadar da diğer platformlar boş durmayacak tabiki. Biri ilerlerken biri durmuyor Nokia veya Microsoft gibi.

Video izliyorsunuz veya müzik dinliyorsunuz sesi fazla geliyor kısıyorsunuz (bu arada tercihde çalan zil sesi de kısılıyor).
Biri aradığında duymuyorsunuz, sonra siz dönüyorsunuz kanka böyle bir durum var o sebeple duymadım telefonu kusura bakma, bu cihazlarda böyle bir sıkıntı var.
Ama 2014 e kadar kesin düzelecek İnşaallah diyorsunuz ? :)

Telefonu kullandıkça çıktı bazi süpriz küçük sıkıntılar, kullanmadan önce kimse o kadar bilgi veremezdi.

Hem gülüyorum hem kızıyorum, bundan önce N9 kullandım, ondan da önce N8 vardı. Uzar gider ama hep Nokia' dır.
Nokia' ya karşı sempatim var yalan değil, bunu neden yazdım. Başka platform elemanıymışım gibi yafta yememek için..

Lumia 820 var, isteyerek ve bazı eksikliklerini bilerek aldım ondan şikayetim yok. Ama bazı basit mevzuların bile sıkıntılı oluşu biraz canımı sıktı. Ben de burada yazılanları okudum daha telefon çıkmadan ve bir çok şeyi önceden öğrendik buradaki bir kaç arkadaş sayesinde, faydaları çok dokundu Allah razı olsun.

Ama benim de kendi çapımda kızdığım noktalar daha hızlı olması lazım Microsoft' un. Çünkü 2013 yılının içindeyiz, beş sene öncesinde değiliz zamanın. Ve en basit düzeltmeleri bile büyük veya orta çaplı güncellemerin içine gömmesin ayrı göndersin çok mu zor ?

Bunları neden mi yazdım ?
Kimseden ve hiç bir yazıdan alınmadan, gocunmadan, içimden geldiği için yazdım.

Ben hala sabır diyorum, inşallah güzel haberler gelir arka arkaya zamanla.

Papakudioflu üstad yazmış, GDR2 için yeni bilgi. Okudum sevindim.

Hayırlısı bakalım...

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Ben kastamonuda yaşıyorum ve etrafında teknoloji magazasının t si yok , bu sebeple ınternetten sıparıs ettım daha once telefonu kurcalama imkanım olmadı yani , internetteki yorumlara gore hareket ettim vardıgım genel kanı şuydu
android hantal ve bi sure sonra şisıyor
ıos pahalı alamam yorum yok bakmadım bile
wp8 hem hızlı hem ucuz bende lm620 aldım magaza cok hızlı genislıyor deniyordu tamam ama coğu baştan savma oldugu soylenmedı , surekli sıstem desteklenilicek deniyordu - reklammış -ama hala elle tutulur bisey cıkmadı ortaya , ustune ustluk bi sonraki guncellemede en begendıgim uyguluma olan , tam sısteme ısınmaya baslattıracak bir uygulama olan , smart cam 1gb ram ıstıyormus buda moralimi bozdu

fm radio konusunda ıphonedanda vergı kesılıyormus ama ondada yokmuş bilmıyordum , ama hala fm radıo özelliği olmayan telefondan vergi niye kesilir anlamadım , az biseyde degıl %5 gibi bi rakam duydum , kullanamayacagım hızmetin vergısi niye kesilir ?

Ben wp8 kullanıcı arkadaşlarıma sormuştum bu arada ,
ama konuya android ve ıos kullanıcıları dolmus , kullanmadıgınız sıstem hakkında atıp tutunca zevk mi alıyorsunuz , wp8de androidde iosda babamızın malı degıl koru korune savunmanın anlamı yok yani
konuyu açmamın sebebi funboyluk yapan arkadaşlardı ama adamlar gene sıkılmadan buraya da yazmışlar sıze ne kardeşim ben wp8 sorunlarını yazmışım adam gelmis android iyidir diyo , çok ironik

yakın zamanda azalarak bitmeniz dileği ile..

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
öncelikle bir kaç noktayı açıklığa kavuşturalım:
1-cihazlarımızdaki trt bandrolü FM Radyo için değil telsiz kullanım vergisi için üretici firma tarafından ödenen verginin bandroludur.
2-Smart cam beta adından da belli olduğu yzere beta aşamasında.İleride ne olacağını bile bilmiyoruz. Belki de Amber güncellemesi geldiğinde uygulama olarak değil varsayılan kamera uygulaması olarak gelicek. Bunu Temmuz atiyında görürüz.

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle bir kaç noktayı açıklığa kavuşturalım:
1-cihazlarımızdaki trt bandrolü FM Radyo için değil telsiz kullanım vergisi için üretici firma tarafından ödenen verginin bandroludur.
2-Smart cam beta adından da belli olduğu yzere beta aşamasında.İleride ne olacağını bile bilmiyoruz. Belki de Amber güncellemesi geldiğinde uygulama olarak değil varsayılan kamera uygulaması olarak gelicek. Bunu Temmuz atiyında görürüz.

cevabın için teşekkurler
1. Trt bandrolu konusunu ogrenmiş oldum , ama bazı sıtelerde chıpsetın dıger lumıalarla aynı oldugu yazıyo dolayısıyla 620 de fm radıo olması gerekmez mi ?
2. Su serptin ...

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Gidip zayıf sistemin olmayan yönlerini övmesin kimse. Ve de kullanmadığı , bilmediği sistemi de kötülemesin.

Her sistemin güzellikleri var. Hangisi daha uygunsa sana git onu al ki sonradan başkalarının başını ağrıtmasın kimse.

- - - Eklendi - - -

Senin cihazın sorunluysa :bye2: S3 var 70 uygulama yükledim sıkıntı yok. Keşke servisi deneseydin sorunlu cihazla karşılaştırma yapılmaz. Bana wp daha uygun sana android dersin olur biter.

Benim arkadaşımda da var S3 hiçbir şey yüklü değil, menü geçişleri ağır ve herhangi bir sitede sağa sola kaydırdığında parmağından sonra algılıyor. Bilmiyorum normal mi :)

Türe

Türe

Üye
Benim arkadaşımda da var S3 hiçbir şey yüklü değil, menü geçişleri ağır ve herhangi bir sitede sağa sola kaydırdığında parmağından sonra algılıyor. Bilmiyorum normal mi :)

Kesinlikle değil. :good: Hiçbir şey yüklü değilken en hızlı halidir zaten. Bir servise gösterin mutlaka.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cevabın için teşekkurler
1. Trt bandrolu konusunu ogrenmiş oldum , ama bazı sıtelerde chıpsetın dıger lumıalarla aynı oldugu yazıyo dolayısıyla 620 de fm radıo olması gerekmez mi ?
2. Su serptin ...

Lumia620'ye fm radyo gelmeyecegi resmi olarak aciklanmiş bir bilgi degil. Sadece FM radyoda anten gorevini goren kulakligin jackinin arka kapaga entegre olmasinin b konuda sorun yaratacagi belirtildi ki bu da resmi bilgi degil.

dedereis123

dedereis123

Üye
Tüm beklentimiz şu güncellemeler zaten . İnşallah herkesin beklediği ve ötesi çıkarda herkes mutlu olur yani . Sistem kim ne derse desin hız konusunda yarışılmayacak bir yapısı var . Kişileştirme olayı biraz eklenirse çok guzel bir sistem olur . En yakın sürede umarız bunlar halledilirde güzel bir şekilde sistemin tadını çıkartırız .

- - - Eklendi - - -

Bak bu olaya kesinlikle katılıyorum . Çoğu açıklamamda bunları demişimdir . Android kullanmak zor değil yani 139 liralık Cihazda bile Android var ve ben bu cihaz Temple Run 2 , Subway gibi oyunları rahatlıkla oynadım yani eğer olayımız oyunsa alın 139 liraya bir cihaz oynayın yani . Wp seçici olduğu için ağır başlı ilerlemeyi seviyor . Sabır gerektiren bir sistem ama önü açık sonuçda . Çoğunuz pc de windows kullanıyor buda ilk çıktıgında mukemmel değildi sanırım . Ama şimdi ki duruma bakınca iyi şeyler başarıldığı belli oluyor .