evarietyw
Üye
Asphalt 7 512 MB RAM'li cihazları destekliyor.
[video=youtube;mZth23wTzlc]http://www.youtube.com/watch?v=mZth23wTzlc[/video]
Bilip bilmeden konuşmayalım.
pardon asphalt 7 için özür diliyorum fakat modern combat, SUBWAY SURFERS, TEMPLE RUN gibi düşük oyunlarda mı çalışıyor mu acaba ?
ram kısıtlaması olmasa çalıştırır emin ol bende android kullandım biliyorum htc 8s galaxy s2 den en az on kat daha iyi çalışıyor
- - - Eklendi - - -
Bide bence artık bu konu amacını aştı devam etmesinin Bi mantığı yok
ah doğru wp ram optimizasyonu yapıp çalıştırıcaktı kaç ay önce çkmıştı bu oyunlar ??? sonuç olarak wp'de 512 mb rami olan cihazlarda çalışmıyor değil mi ?
ah doğru wp ram optimizasyonu yapıp çalıştırıcaktı kaç ay önce çkmıştı bu oyunlar ??? sonuç olarak wp'de 512 mb rami olan cihazlarda çalışmıyor değil mi ?
yani burada anlatmak istediğiniz uygulama istiyorsak 512mb ram wp kesinlikle alamamız değil mi ?
çalışmasına çalışır 512 mb ram'lilerde ama üreticiler uğraşmıyor. Çünkü wp yeni sistem olduğu ve eksiklikleri olduğu için üreticilerde pek ilgilenmiyorlar malesef.
ram optimizasyonunu Windows değil oyunu üretici firma yapacak bu bir. İkincisi yüz liralık Çin malı telefonlarda olan Bi işletim sistemini kullanmıyoruz Allaha şükür bu bile yeter. Android öncelikle kendi seviyesini yükseltsin sonra wp ile yarışabilir
uygulamadan yana Bi sıkıntım yok. Söylediğinden kastın oyun ise zaten bin liradan aşağı Bi android telefonun oynatacağı oyun hiç olmasın daha iyi. Üst segment Bi wp her turlu işimizi görür. Ayrıca andoid kaç yıldır var ilk çıktığında durumu neydi ? Wp kaç yıldır var ne kadarlık Bi pazar payını kaptı bu sure içinde. İos ilk çıktığında bundan bile olmaz dendi marketinde 70 bin uygulama vardı. Şimdi durum ne peki? Adamlar tartışmasız lider. Eğer bundan iki üç yıl sonra wp gerekli noktaya gelemezse o zaman eleştirinizi yapabilirsiniz. Şimdiki sadece karalama oluyo başka bişe değil
- - - Eklendi - - -
uygulamadan yana Bi sıkıntım yok. Söylediğinden kastın oyun ise zaten bin liradan aşağı Bi android telefonun oynatacağı oyun hiç olmasın daha iyi. Üst segment Bi wp her turlu işimizi görür. Ayrıca andoid kaç yıldır var ilk çıktığında durumu neydi ? Wp kaç yıldır var ne kadarlık Bi pazar payını kaptı bu sure içinde. İos ilk çıktığında bundan bile olmaz dendi marketinde 70 bin uygulama vardı. Şimdi durum ne peki? Adamlar tartışmasız lider. Eğer bundan iki üç yıl sonra wp gerekli noktaya gelemezse o zaman eleştirinizi yapabilirsiniz. Şimdiki sadece karalama oluyo başka bişe değil
wp androidden önce vardı
o öyle olmaz yanlız wp=wpwp 8 kast ediyorum.
o öyle olmaz yanlız wp=wp
o zaman android 2.3 ile 4.2 yi karşılaştır arada uçurum gibi performans artışı var ve uygulama gibi konulardada
açık kaynak kod kullanıp piyasada değer arttıracaksa android gibi böyle kalsın razıyım iki milyar verip ondan sonra aynı işletim sistemini çakma Bi telefonda görmek istemem
bende 1500 tl verip 250 tl lik telefonların çalıştırdıklarını çalıştırmıyacak gelde kafayı yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?