sympatico
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bırak allahını seversen bizim sistemimizden başka hangi sistemde böyle ram kısıtlaması var oyunlarda böyle saçma bir sistem olabilir mi bu yönü beni çıldırtıyor resmen
Telefondan beklentisi olan için Lumia demek pişmanlık demek.
Yıl olmuş 2013, sen hala facebooktan gelen bildirimleri göstermeyi beceremiyorsan, sohbet sistemin yarım yamalak çalışıyorsa afedersin akıllı telefon yapma.
Marketin bomboş hele oyunlar 20 yıl önceki mario dan kotu grafiklerde tamam devoloperlar ilgilenmiyor sistemi çıkaran sensin bir suru eksiğine şikayet geliyor onları duzeltsene.
Android çok ram kullanıyormuş, senin tarayıcın 1 gb ramle 6 sekmeden fazla açamıyorken boşa giden rami ne yapacaksın ? Hele şarj performansına ve baktıkça iç karartan değiştirilemeyen simsiyah arayuze girmiyorum bile.
Android iyi ki varsın yeminle WP yi gördükçe..
Senin o 6 sekme olayı multitask sınırlamasından kaynaklı. Ram kullanımına hiç çamur atmayın. 512 mb rami olan androidlerle bir halt edilebilirmiş gibi konuşuyorsunuz burada. Daha menü geçişlerinde kasıyor o telefonlar.Her güncelleme hemen çıkmaz. Daha telefonlar çıkalı 1 yıl olmadı nerede güncelleme diye söylenmeye başladınız. Hali hazırda çıkacak işte ne istiyorsunuz anlamadım.. Konuyu açan arkadaş.. Sen alırken neyin ne olacağını bilmiyor muydun? Alırken aklınız nerede anlamıyorum ki..
Pişman olan arkadaşlara katılıyorum çünkü ben de pişmanım, n8 den 920 ye geçiş yaptım şu an biri n8 verse üstüne para bile almadan verecek duruma geldim, ne vardı sanki Nokia androide geçse, idda ediyorum Nokia eğer androidi seçseydi samsung un satışları bu kadar olmazdı, Nokia altında ezilirdi, ben de bunu takasa verip xperia ion alıcam donanım olarak aynı ve hatta kamerası 12mp, n8 den bu yana gelen ezikliği üstümden atıcam artık çare yok, adamlar çatır çatır çanak okey oynuyolar face den, artık yeter, sony de Nokia kadar sağlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?