müşteri velinimetimizdir - miş

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
müşteri velinimetimizdir - miş
- wp8e zaman vermek lazım diyen arkadaşlar !

- ya sistem yeni sene sonunu bi bekleyin hele diyen arkadaşlar !

- nokia saglam marka kullanıcı ayırt etmez diyen arkadaşlar !

şimdi soruyorum :

trt bandrolu vergisi kesilen bi telefona neden fm radyo ozelligi gelemez , gelmıyormuş (l620)...

microsoft ve nokia elele verip basit bi whatsap guncellemesi için uygulama sirketiyle anlasıp islemi hızlandırmaz , Instagram , temple run 2 vb. bi suru oyun ve uygulama da aynı durum anca gelecek diye reklam yapılır...

kendi cıkartacagı bi kamera uygulamasıyla hemen neden telefonları ayırt etmeye başlar bi marka...

bi telefon neden ilk formatlamada servislik olur , kullanıcısını oylece bırakır...

Bu sitemimim sebebi sızlersiniz , her musteri gibi internete girip kullanıcı yorumlarına bakmıstım ama maalesef , fanatiklerle , gerçek kullanıcıları karıştırmısım

umarım beni anlarsınız

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk

Lenneth

Üye
Aşırı fanatik Nokia kullanıcılarına kanıp telefon almamak lazım.

Geçen sene aynı cümleleri Symbian için kuruyorlardı, sene sonunda Symbian harika olacak bir suru uygulama gelecek vs vs sonuç 0. Hepsi Symbianı sırf Nokia diye kör kütük savunurlardı dosya sistemi var, bluetoothla dosya yollanır, dışarıdan istediğin uygulama yüklenir, tema değiştirilir diye. Sonra noldu ? Şimdide bunların hiç birini barındırmayan sistemi kör kütük savunuyor aynı tipler sırf Nokia diye

Diyeceğim o ki aslında hiçbir sistemin fanatiğini dinlememek lazım ama Nokia fanatikleri hele bir ayrı.

Ek olarak, WP8 yüzde 1-2 bir kullanım oranına sahip, geliştiriciler pek ilgilenmek istemiyor o yüzden ve Microsoft'ta çok üzerine düşmüyor yaygınlaştırma konusunda bilgisayar sürümüyle ilgilenmekten.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
ferit.61

ferit.61

Üye
Bir kaç yerde katılıyorum.

Ben bile artık güncelleme bekleye bekleye bil hal oldum, ama adam akıllı şeyler çıkmazsa bilemiyorum ne yapacağım.
Bende okudum zamanla oturacak sistem güncellemelerle düzelecek dedik ama. Bu kadar sürmezki kardeşim ?
Her ay bir açıklama, her ay etkinlik yapacağına otur da millete kulak ver, ama ciddi ciddi gerçekten ver... Güncellemelerini yap...

Hayırlısı bakalım...

darkwaters

Üye
sana hiç kimse herşey mükemmel dememiştir ve hiç kimse 512 mb ram lumia önermemiştir 1 gb olanlara kıyasla bazı şeyleri çalıştırmayacağı hakkında fikir sahibiymişsindir zaten 512 mb ram sahibi olan cihazlar alt sınıf ve fiyat performans cihazları e bunu bile bile de almasaymışsın keşke böyle pişman olacağına seni memnun edecek bi android telefon alabilirdin.

evarietyw

evarietyw

Üye
Bırak allahını seversen bizim sistemimizden başka hangi sistemde böyle ram kısıtlaması var oyunlarda böyle saçma bir sistem olabilir mi bu yönü beni çıldırtıyor resmen

darkwaters

Üye
Bırak allahını seversen bizim sistemimizden başka hangi sistemde böyle ram kısıtlaması var oyunlarda böyle saçma bir sistem olabilir mi bu yönü beni çıldırtıyor resmen

Ben bizim sistemde ram kısıtlaması yok demedim ki var ve kimse 512 mb ram li wp önermemiştir dedim ben de ram kısıtlamasının olmadığını savunmuyorum yani :)

m542tf

m542tf

Üye
eşime l620 almıştım gayet memnun. Oyun yada uygulama düşünerek almadım telefonu görünüşü hoşuma gitti hediye olarak aldım. Bundan sonra daha mı iyi olur yoksa kötü mü olur bilmiyorum ama eşim telefonundan memnun.

Ranez

Üye
Telefondan beklentisi olan için Lumia demek pişmanlık demek.

Yıl olmuş 2013, sen hala facebooktan gelen bildirimleri göstermeyi beceremiyorsan, sohbet sistemin yarım yamalak çalışıyorsa afedersin akıllı telefon yapma.

Marketin bomboş hele oyunlar 20 yıl önceki mario dan kotu grafiklerde tamam devoloperlar ilgilenmiyor sistemi çıkaran sensin bir suru eksiğine şikayet geliyor onları duzeltsene.

Android çok ram kullanıyormuş, senin tarayıcın 1 gb ramle 6 sekmeden fazla açamıyorken boşa giden rami ne yapacaksın ? Hele şarj performansına ve baktıkça iç karartan değiştirilemeyen simsiyah arayuze girmiyorum bile.

Android iyi ki varsın yeminle WP yi gördükçe..

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Telefondan beklentisi olan için Lumia demek pişmanlık demek.

Yıl olmuş 2013, sen hala facebooktan gelen bildirimleri göstermeyi beceremiyorsan, sohbet sistemin yarım yamalak çalışıyorsa afedersin akıllı telefon yapma.

Marketin bomboş hele oyunlar 20 yıl önceki mario dan kotu grafiklerde tamam devoloperlar ilgilenmiyor sistemi çıkaran sensin bir suru eksiğine şikayet geliyor onları duzeltsene.

Android çok ram kullanıyormuş, senin tarayıcın 1 gb ramle 6 sekmeden fazla açamıyorken boşa giden rami ne yapacaksın ? Hele şarj performansına ve baktıkça iç karartan değiştirilemeyen simsiyah arayuze girmiyorum bile.

Android iyi ki varsın yeminle WP yi gördükçe..

Senin o 6 sekme olayı multitask sınırlamasından kaynaklı. Ram kullanımına hiç çamur atmayın. 512 mb rami olan androidlerle bir halt edilebilirmiş gibi konuşuyorsunuz burada. Daha menü geçişlerinde kasıyor o telefonlar.Her güncelleme hemen çıkmaz. Daha telefonlar çıkalı 1 yıl olmadı nerede güncelleme diye söylenmeye başladınız. Hali hazırda çıkacak işte ne istiyorsunuz anlamadım.. Konuyu açan arkadaş.. Sen alırken neyin ne olacağını bilmiyor muydun? Alırken aklınız nerede anlamıyorum ki..

• Beğen
Tepkiler: darkwaters, kaygisiz43 ve sameet33
ferit.61

ferit.61

Üye

Senin o 6 sekme olayı multitask sınırlamasından kaynaklı. Ram kullanımına hiç çamur atmayın. 512 mb rami olan androidlerle bir halt edilebilirmiş gibi konuşuyorsunuz burada. Daha menü geçişlerinde kasıyor o telefonlar.Her güncelleme hemen çıkmaz. Daha telefonlar çıkalı 1 yıl olmadı nerede güncelleme diye söylenmeye başladınız. Hali hazırda çıkacak işte ne istiyorsunuz anlamadım.. Konuyu açan arkadaş.. Sen alırken neyin ne olacağını bilmiyor muydun? Alırken aklınız nerede anlamıyorum ki..

Arkadaşım sende haklısın fakat;

Zil sesi ile müzik sesinin birbirinden ayrılması için bir sene beklemek mi gerekiyor.

Bluetooth ile veri gönderebiliyoruz (yarım yamalak) sonuçta bu var da videolar bölümünden video göndermek için seçenek yok, bir sene beklemek mi gerekiyor.

Hafıza kartına uygulama yükleyemiyoruz, hadi güvenlik için belki bir süre daha böyle gider buna eyvallah diyelim.
Hafıza kartı kullanımdayken doğru düzgün video çekebilmek için bir sene beklemek mi gerekiyor ?

Mesajlar kabak gibi üstte çıkıyor, (bırakın şimdi parmağınla sola sağa ittirin gidiyoru), buna bir ayar koymak zor mu.
Bunun için bir sene beklemek mi gerekiyor ?

Daha da uzar giderki bunlar en basit akılsız telefonda bile olması gereken ve güncelleme ile gelmesi gerekmeyen özellik de demek istemiyorum, kendi sistemi...

Konuyu açan arkadaşta belki sitemkar olabilir ama çoğunda haklı ve telefon alınca ve sorunlar çıkınca konuşulamayacak mı ?
Bu nasıl bir düşünce ?

screamofcnc

Üye
Pişman olan arkadaşlara katılıyorum çünkü ben de pişmanım, n8 den 920 ye geçiş yaptım şu an biri n8 verse üstüne para bile almadan verecek duruma geldim, ne vardı sanki Nokia androide geçse, idda ediyorum Nokia eğer androidi seçseydi samsung un satışları bu kadar olmazdı, Nokia altında ezilirdi, ben de bunu takasa verip xperia ion alıcam donanım olarak aynı ve hatta kamerası 12mp, n8 den bu yana gelen ezikliği üstümden atıcam artık çare yok, adamlar çatır çatır çanak okey oynuyolar face den, artık yeter, sony de Nokia kadar sağlam.

katil_197

katil_197

Üye
daha iphone zil sesi yeni geldi iphone larda hafıza kartı girişi yok iphonelardada bildirim merkezi yok 4 sene sonra geldi dahasıda var ama hatırlamıyorum

Lenneth

Üye
Pişman olan arkadaşlara katılıyorum çünkü ben de pişmanım, n8 den 920 ye geçiş yaptım şu an biri n8 verse üstüne para bile almadan verecek duruma geldim, ne vardı sanki Nokia androide geçse, idda ediyorum Nokia eğer androidi seçseydi samsung un satışları bu kadar olmazdı, Nokia altında ezilirdi, ben de bunu takasa verip xperia ion alıcam donanım olarak aynı ve hatta kamerası 12mp, n8 den bu yana gelen ezikliği üstümden atıcam artık çare yok, adamlar çatır çatır çanak okey oynuyolar face den, artık yeter, sony de Nokia kadar sağlam.

Lumia 920 - 925 tasarımında Androidler yok satardı bencede ama Nokia işte kullanıcılarının taleplerine kulak tıkıyor. Bir ara Android li Nokia prototipleri çıkmıştı ama Elop sanırım iptal etti.

screamofcnc

Üye
İyi halt etmiş elop, dua etsinler bu durum Nokia ile Microsoft un hisse senetlerine vurmasın külliyen batarlar, androidin notebookları falan da var sanırım, ah Nokia ah yaktın bizi ya la.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Çok eksiği olduğu doğru ve ufak tefek ayarların yapılmasının bu kadar uzun sürmesini inanın bende anlamış değilim. Ama bu sistemin bitmeden piyasaya sürüldüğü de bir gerçek. Tıpkı yıllar önce Steve jobs un ilk ıphone ve ios tanıttığı gibi. "O zamanlar mms atamıyor ve radyosu bile yok" diye alay ediyordu Nokia fanları. Zamanla ıphone'a boyun eğmek zorunda kaldılar..!

AzizEfe5

Üye
5800, N8, 701 ve Lumia 820...

Sonunda pes ettim, iPhone 4s 16 gb aldım. Meğersem şimdiye kadar akıllı telefon kullanmamışım onu anladım. Bir sistem bu kadar mı iyi ve başarılı olur. Marketten uygulama indirirken kasacak mı çalışmayacak mı derdi yok, oyunların hepsi harika, her şeyi düzgün çalışıyor, hızlı , göze hitap ediyor , telefondan internete girmekten zevk alır hale geldim Lumia siteleri düzgün açamazdı hiç, Facebook uygulamasından bildirim almaktan bile mahrumdum harbi akıllı telefon benim için yeniden tanımlandı :)

Daha Nokia mı belki 10 yıl sonra, herkese iPhone 4, 4s veya 5 tavsiye ediyorum alınca 3-4 yıl kafanız rahat olur derlerdi cidden oyleymiş :) Yıl sonuna şu ana bu ana diye rezil etmeyin vaktinizi, eğer bir gün Nokia daha iyi olursa anca o zaman.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Buradan şunu anlıyoruz ki telefon alırken araştırma yapmıyoruz körü körüne alıyoruz.
Yıllarca android kullandım ve şuan Wp kullandığım için mutluyum. Yıl sonuna kadar da zaman tanıyorum ve beklediğime değecek eminim.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Dediklerine katılıyorum . Lumia aldım ve pişmanım . Herşeyi eksik herşeyi . Artık güncellenecek , düzelecek sözlerine kanmıyorum . 2 3 ay içinde satıyorum . Kararım 1 aydır böyle bu saatten sonrada değişmez .

ferdimy

ferdimy

Üye
iyi bi araştırın sonra eleştirin. trt bandrolu vergisi kesilen bi telefona neden fm radyo ozelligi gelmez demişsin burdan belli acemi olduğun 1. iphone da radıo varmı ama kesiliyor 2. lumıa 620 hariç güncellemeyle radıo aktif olacak 3. telefon alcağın zaman iyi bi araştır 4. lumıa 620 alıp tüm özellikleri olacak diye bi kanun yok hepsi aynı olsaydı lumıa 920 nin bi anlamı olmazdı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
öncelikle herkese slm iyi geceler herkes istediği gibi saygı çerçevesinde görüşlerine özgürdür. bende bundan yola çıkarak şikayetci olan arkadaşların en başında ben geliyorum yaklaşık 7 ay önce lumia 920 almaya karar aşamasında iken her zamnaki gibi forumu takibe geçtim şöyle bir bakalım geçmişe cihaz ha çıktı ha çıkacak oooo one müthiş övmeler bir baktık harbiden söylenenlere göre sanki nokıa geri dönüyordu her zaman söylerim androidi sevmedim sevemem tek nedeni şarj doğal olarak nokıadır o bir efsanedir dedim ve evet bu formda yapılan tavsiyeler üzerine almalıydım 920 yi ve aldım doğal olarak simbiandan kalmış alışkanlık varya bi baktım ki o ne abi telefonda iki satır var ve her şey alt alta ne bir dosya yönetimi ne zil sesi ayarı kısaca bunlar saymakla bitmez tabii kısaca şok oldum keşke almaz olaydım ama aldık bir kere, yine takip ediyoruz forumu her geçen gün bi şikayet yok cihaz çok ısınıyor yok seste problem yok batarya çabuk bitiyor vs hemen bi kaç cevap yazılıyor arkadaşlar sabredin güncellemeyle eksikler giderilecek iyi tamam sabredelimde daha ne kadar kimse kusura bakmasın harbiden nokıadan artık bi cacık olmaz ve işin garibide daha önceleride çok rahatsız oldum bundan yapılan şikayet konuları da nedense hep kapatıldı şimdi doğal olarak da bu sitemlerin çıkması çok normal evet arkadaşım yıllarca bu siteye üyeyiz ve bir çok konuyu buradan takip ettik ve yine burdaki admin yönetici ve üye arkadaşların yorumlarına inanarak cihaz aldık kimse yanlış anlamasın ama acaba diyorum birileri bu işten reklam amaçlı gelir mi sağlıyor kimse üstüne alınmasın hani derler ya yarası olan gocunur imzam da yazdığı gibi ne keser gibi ol hep bana hep bana, ne kürek gibi ol hep sana hep sana olursan testere gibi ol bir sana birde bana........

- - - Eklendi - - -

bu arada cihazımda garantide yaklaşık 10 gün oldu kimsenin aradığı yok temel olan 3 neden den yolladım cihazı 1.cihazın içinden lakır lakır ses gelmesi
2. çok çabuk ısınması
3. karşı tarafa giden seste problem. bakalım daha kaç gün bekleriz ve ne cevap alırız altınada not yazdım cihaz değişimi yada para iadesi bakalım ne olacak

• Beğen
Tepkiler: ferit.61