Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müşteri Temsilcisi İle Konuşma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
время
Üye
Konu Sahibi
Müşteri Temsilcisi İle Konuşma
müşteri temsilcisinle bağararak konuştum caba bana dava açarlar mı küfür etmedim sadece sesimi yükselttim o kadar biraz fazla bağırdım sizce bişey olur mu?
zombaka
Üye
bişey olmaz
maxirabit
Üye
En kötü yapılmayacak olanı sen yapmışsın,daha şimdiden peşine polis,jandarma takılmıştır bence sen başka bir ülkeye kaç
Astrosman
Üye
Hiç bir şey olmaz. Yüzlerce öyle tel geliyo o şekilde
Mad EagLe
Üye
sıkıntı yapma sen bağırmışsın onlara ne küfürler geliyor bir bilsen bende çalışmıştım o işte bende küfür edince işten kovuldum
время
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler tc mi aldı adresimi aldı doğum tarihimi sordu bende korktum biraz fazla bağırdım galiba dedim tırstım.
Mad EagLe
Üye
korkmayın hatta sürekli bağırıp çağırıp konuşun yoksa ilgilenmiyorlar ama küfür etmeyin.
Aybin.Kilic
Üye
Korkacak bir şey yok. Küfür ve hakaret etmediğin sürece rahat ol
время
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler valla sağolun. İçim rahatladı
1STayTRue35
Üye
Bişey olmaz.
spy ghost
Üye
onlarla konuşurken bağırmazsan işler yolunda gitmez bunu bil öncelikle eğer küfür edersen sorun olur şimdiye kadar lg genel merkez,şengüller teknik servis,turkcell ile konuşurken onlarca defa bağırdım birşey demediler tek bağıramadığım BTK oldu şimdiye kadar