Mustafa Furkan - Üyeler ve Biz ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mustafa Furkan - Üyeler ve Biz ..
Merhaba arkadaşlar,

Bugün Mustafa PM yazdı, kendisiyle ilgili dedikoduları eleştirdiği konuyu kilitlememi istedi, ardından olayı üyeleri bize karşı dolduran kişilere getirdi.. Bunları tahmin ediyor, kanıt geçtiğinde bize sunacakmış bu kişileri.

Konuşmalarımız aşağıdaki gibidir..

Mustafa Furkan' Alıntı:

ChavRash' Alıntı:
Kilitledim Mustafa.

---------

Mustafa Furkan' Alıntı:
ChavRash' Alıntı:
Kilitledim Mustafa.

Yapma be Hasan.. :(
Maxicep'in bu bakterilerden temizlenmesi lazım..

Yönetimden ayrıldıktan sonra üyelerin yönetime karşı neler düşündüğünü anlamak zor değil..

Üyeler şu anda yönetime karşı çok güvensiz ve kin kusuyorlar.
İşte bu bakteriler yüzünden..

Tek tek zehirliyorlar üyeleri..

ChavRash' Alıntı:
O bakteriler yönetimdemi ki Mustafa, üyeler yönetime güvensiz ve kin kusuyor olsunlar? :dry:

----------

Mustafa Furkan' Alıntı:
ChavRash' Alıntı:
O bakteriler yönetimdemi ki Mustafa, üyeler yönetime güvensiz ve kin kusuyor olsunlar? :dry:

Bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Ama yönetime karşı fena dolduruluyorlar.

Bir üyenin MSN'de bana gelip "senin gerçek yüzünü biliyorum artık.. Yönetimin de üyeleri hiç umursamadığını görüyorum. Bizi kağıt parçası gibi görüyorlar." demesi beni çok ürküttü..

Üstelik bunu yazan kişi forumda aktifik ve paylaşımda hep ön planda görünen üye..
Üstelik "Ayın Üyesi" tacını da tatmış biri..

ChavRash' Alıntı:
Sana bunu yazan Bilal olmasın?

Yönetime karşı doldurulanları öğrenmemiz lazım Mustafa.. Her giden sonradan ana avrat söver duruma geliyor.. Kim olursa olsun, bu kişileri bulup göndermemiz lazım.

----------

Mustafa Furkan' Alıntı:
ChavRash' Alıntı:
Sana bunu yazan Bilal olmasın?

Yönetime karşı doldurulanları öğrenmemiz lazım Mustafa.. Her giden sonradan ana avrat söver duruma geliyor.. Kim olursa olsun, bu kişileri bulup göndermemiz lazım.

Bilal ile yakından, uzaktan alakası yok.
Eşcinsel çocuk kendi halinde takılıyordu. :ehe

Hem yönetimden, hem de normal üyelerden var.

Üstelik forumda gruplaşma çabasına girişilmiş.

Bunu gözle görmek mümkün..

Bak bu ikinci konu açmam fakat o kişiler çıkıp da tek kelime edemiyor.
İkinci açtığım konuda yazılanların hepsi doğru..
Bu konuşulanlar eni sonu ulaşıyor bana..

Normal üyeler ve moderatör arkadaşımız..

Elimde kanıtlar var ama daha sağlam kanıt bulduğumda adminlere sunacağım bunu Hasan..
Emin ol.. :oke:

ChavRash' Alıntı:
Bekliyoruz Mustafa..

---------

Mustafa Furkan' Alıntı:
ChavRash' Alıntı:
Bekliyoruz Mustafa..
Yönetimden ayrılabilirim ama bu Maxicep'i bıraktığım anlamına gelmez asla.. :oke:

İstanbul'a Berlin Boleyn için geldiğim bile konuşulmuş. :kop:

Hadi iyi forumlar Hasan..
Kolay gelsin.. :oke:

ChavRash' Alıntı:
:) Teşekkürler Mustafa.. Kendine iyi bak.

---------

Moderatörlerden de var diyor .. Kim olabilir ki? Ve Adem ya da Salih bizi kötülüyor olabilir mi?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuanda yönetimde olup kötüleyen Diablos, üyelerden dediği ayın üyesi falan Turkishkovboy'u diyor, Adem onu dolduruyor bunu biliyoruz zaten. Farklı bir isim bilmiyorum ben. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İsa sanırım adı, o da Mustafaya karşı konu açmış kapatıtm az önce. Olaylar belli hatun meselesi ve çekememezlik. Alayı Gözde denen berlin boleyn ile arkadaş ve gözde biraz açık sözlü ve açık bir kız herkes sanıyor ki kız kendisine yavşıyor sonra da olay o benim bu benim muhabbetine dönüyor. Ama kız aslında hiçbiriyle ilgilenmiyor. :ehe

Gözde ile şurda o kadar konuşup da görüşebilen yok, kız benim uygun zamanımı bekliyor ama görüşmek için. Sınavlarım falan var diyorum. Herkes peşinde 0, ben sallamıyorum kız görüşelim diyor. :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Gözde , yani Berlin Boleyn gidiyorum demiş bir mesajında. Sebebini sordum, yine bu 'arkadan konuşan iki yüzlü üyeler var' lafı geldi durdu önüme. Berlin'e göre gitmelerin sebebi Enes'in iki yüzlülüğüymüş sanırım..

Berlin Boleyn' Alıntı:
bu forumda sevmediğim üyeler var 2 yüzlü adiler.
başka bişey demek istemiyorum.
bu foruma saatlerimizi veriyoruz ya 2 kendini bilmez terbiyesiz yüzünde suçsuz insanlar banlanıyo.

bu sitede öyle biri varki admin arkasından küfür edip konuda yüzüne gülüp yalakalık yapıyor.
insan satmak bukadar kolaymı.

bu site hakkında neler duyduk inanmadık geldik burda takıldık rakip site yerine
ne oldu onlar haklı çıktı çok üzüntülüyüm.

kavga gürültü çıkartmak istemiyorum .sonra arkamızdan gıcıklar gitti deniliyor vah vah sonra bir öğreniyorumki zamanında kanka olduğu kişiye benim hakkımda neler denmiş

sonra o kankada banlanmış.

yazık yaa..

Berlin Boleyn' Alıntı:
valla benim bahsettiğim kişi enes 2 yüzlüsü.

ben mustafa furkanlada sorun yaşadım ama onun için böyle bişey düşünmedim.en azından adam gibi çıktı karşıma pat pat söyledi karı gibi arkadan üyelere kötülemedi.

ben zaten sevilmeyen bir üyeyim,benim yokluğum bişey değiştirmiycek,tükürdüğümüde yalamam,
bilalde çok haksızlığa uğradı ama o ayrı bir konu.

bir sor bakalım gözde hakkında ne dedin
aata hakkında ne dedin?

cevaplarını merak ediyorum.

bu yalakalıklara sevilmek uğruna çevirilen oyunlara dayanamam ben.
yalakalık d,z boyu kendime sordum ne işin var ya bunların içinde.
herşey suistimal ediliyor.

özür dilerim.hasan ben cidden huzur bozmak istemiyorum daha yeni üyeyim.
benim sözüm bişey ifade etmez.
ben cidden banlanmak istiyorum.

Sanırım bu bir iki üye yüzünden aktif üyeleri tek tek kaybedeceğiz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Banlama Hasan'ım bir de ben konuşayım :hmmm

Enes Salih ve Adem'in siyasi görüşünden. Adem bir yandan dolduruyordu Salih öbür yandan.
Salih cacığı maalesef benim siyasi görüşlere göre adam ayırdığımı zannediyor. Enes'i de böyle dolduruyor. O da benim arkamdan konuşuyor. Biliyorum zaten konuştuğunu.

Enes de masum değildir ama Bilal sorunlu bir üyedir. Dediğim gibi adam eşcinsel. Uyum sorunu çekti. Şimdi kendini yasaklattırdı arkadan adam dolduruyor. Bkz. Berlin.

Bilal'in gitmesi yerinde.
Arkamızdan iş çevirmesi konusunda yapacak bir şey yok.
Enes ve diğer pek çok üye, hatta hepsi birbirinin arkasından konuşur. Buna da yapacak bir şey yok.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ata banlamayı çok istiyorum, anlatamam bu isteğimi. Ama banlayamıyorum, çünkü gelişen olayların çoğu forum dışında, özel hayatlarda gerçekleşiyor.. Özel hayata da karışma lüksümüz yok.

Gözde ( berlin ) MSN adresini verdi bana, daha detaylı konuşmak için.. Biz konuşurken, forumdan bir iki üyenin kendisinden kamera açmalarını istediğini söyledi. Sebepleri ne? , diye sorduğumda; bunlar işin kantarını kaçıranlardan, sanırım kameramı açtırıp görüntümü alacaklar dedi.. Eğer doğruysa, aramızda böyle pislikler de var.

Kim kimin ardından konuşmuş çok umurumda değil, ancak olay foruma, üyelerin forumdan kopması olarak yansıyınca insanın siniri bozuluyor ve siz bunu engelleyemiyorsunuz. Tamam, çoğu üyenin akılları bir karış havada, ancak konu dışının aktifliğinin çoğu bu gidenlerde, gitmeyi düşünenlerde. En azından biraz daha seviyeli olarak..

Enes'in birilerinin gazına geldiği görüşü Berlin'de de var. O da Bilal'e yakın duruyor; kız kıza iyi anlaşıyoruz, diyor. :D

Berlin'in aktardıkları ne kadar doğru bilemem , ama bizim bu tolerans gösterdiklerimiz arkamızdan sövüyormuş hep. Forumda da abicim, ablacım ayakları.. :s

Sanki Berlin'in anlattıklarıyla, Mustafa'nın anlattıkları örtüşüyor gibi.. Mustafa bir açıklama konusu açtığınızda Enes biraz yalaka gibi yaklaşmıştı hatırlarsanız, sanırım o işin arkasında da Enes var.. Hakkını yemeyelim ama, görünen köy çok uzak değildir.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Enes yaşından dolayı laflara hemen inanan ve ona göre davranan birisi. Beni tanımıyor ama arkamdan sallıyormuş lafları geliyor bana.

Gözde ise zaten yukarıda belli olmuş, o kamera muhabbetleri de eklemesin msne böyle problemler yaşamasın. Msnde isterse adam gözdeye küfür eder bizi alakadar etmez ki. Hala msndir forumdur mesajdır bir tutuyorlar, anlayamadılar hepsinin birbirinden bağımsız olduğunu...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Enes'in önceki ve sonraki imzası aşağıdadır. Ceza almaya doğru gidiyor o da.
Bu arada, bunca olandan sonra hâlâ Mustafa Furkan buradaysa, Maxi'ye sadık demektir...
He, bu dedikoducu olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Enes'in önceki ve sonraki imzası aşağıdadır. Ceza almaya doğru gidiyor o da.
Bu arada, bunca olandan sonra hâlâ Mustafa Furkan buradaysa, Maxi'ye sadık demektir...
He, bu dedikoducu olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
16 yaşında veledle uğraşıyoruz...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Enes sınırını aşıyor, uyarılarımızı tınlamıyor bile..

http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-cafe-c/ustteki-uye-olmasaydi-180-21782.html

http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-cafe-c/dilek-kutusu-19-263415.html#post1879766

Sildiğim mesajlara bakarsanız tartışma çıkarmaktan başka amacı yok.

Kendisine aynı davranışlarda bulunması halinde forumla ilişkisinin kesileceğine dair bir uyarı yaptım, artık devam ederse kendisini göndermekten başka yolumuz yok gibi, zaten gerekli de değil..

ChavRash' Alıntı:
Merhaba Enes,

Oyun bölümündeki konulara yazdığın mesajları gördüm, amacın laf iliştirerek ortam germekten başka bir şey değil. Neyse, sana seni anlatmaya niyetim yok, ancak bu tür davranışlara devam edersen forumla ilişkin son bulacak. Bilgin olsun, sana başka uyarı yapılmayacak.

İyi forumlar.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gayet sıkıcı bir durumla karşılaştık.

Ata ile yukarda verdiğim konulara aynı zamanda müdahale etmişiz, daha doğrusu ben Ata'nın şikayet durumunu 'ilgileniliyor ' haline getirdiğini görmedim ki sanırım bunu da ben diğer şikayetlerle ilgilenirken yapmış olmalı.

Ben Enes'e 'tekrarında forumla ilişkin kesilecek' diye uyarı yapıyorum; dayanağım da bu konuda belirtilen ve uzun süredir devam eden duruma bir şekilde son vermek.. Bu konuyu okuduğumda Enes'in sürekli aynı davranışlarla devam etmesi halinde, Enes'in banlanacağı sonucunu çıkardım ve öyle bir uyarı geçtim kendisine; fakat Ata benden farklı bir uyarı geçmiş, ne yazmış bilmiyorum tabii.

Velhasıl kelam işin özü,

Üyelere yapılan PM'den uyarılar, 'Uyarı Raporları' bölümü gibi yeni bir bölüm açıp o bölümde toplamak gerekiyor. Böylece üyelere karşı farklı uyarı ve yönetimsel davranışlarda bulunmanın önüne geçeceğimizi düşünüyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Hasan aslında nasıl ve ne durumda kim tarafından uyarıldıgı o kadar mühim degil sonucta azıtmış ben de aynı anda girsem ben de bir uyarı gönderirdim ortak rahatsızlıgı hissetmesi yeterli, tekrarlamaya devam ederse de ilk gören yönetici işlem yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...