ChavRash
Emekli Yönetici
Mustafa Furkan - Üyeler ve Biz ..
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Mustafa PM yazdı, kendisiyle ilgili dedikoduları eleştirdiği konuyu kilitlememi istedi, ardından olayı üyeleri bize karşı dolduran kişilere getirdi.. Bunları tahmin ediyor, kanıt geçtiğinde bize sunacakmış bu kişileri.
Konuşmalarımız aşağıdaki gibidir..
---------
----------
----------
---------
---------
Moderatörlerden de var diyor .. Kim olabilir ki? Ve Adem ya da Salih bizi kötülüyor olabilir mi?
Bugün Mustafa PM yazdı, kendisiyle ilgili dedikoduları eleştirdiği konuyu kilitlememi istedi, ardından olayı üyeleri bize karşı dolduran kişilere getirdi.. Bunları tahmin ediyor, kanıt geçtiğinde bize sunacakmış bu kişileri.
Konuşmalarımız aşağıdaki gibidir..
Mustafa Furkan' Alıntı:Bu konunun kilitlenmemesini rica edecektim senden..
http://www.maxicep.com/konu-disi/bi...tleri-kalmasin-kimsenin-kafasinda-274491.html
ChavRash' Alıntı:Kilitledim Mustafa.
---------
Mustafa Furkan' Alıntı:ChavRash' Alıntı:Kilitledim Mustafa.
Yapma be Hasan..
Maxicep'in bu bakterilerden temizlenmesi lazım..
Yönetimden ayrıldıktan sonra üyelerin yönetime karşı neler düşündüğünü anlamak zor değil..
Üyeler şu anda yönetime karşı çok güvensiz ve kin kusuyorlar.
İşte bu bakteriler yüzünden..
Tek tek zehirliyorlar üyeleri..
ChavRash' Alıntı:O bakteriler yönetimdemi ki Mustafa, üyeler yönetime güvensiz ve kin kusuyor olsunlar?![]()
----------
Mustafa Furkan' Alıntı:ChavRash' Alıntı:O bakteriler yönetimdemi ki Mustafa, üyeler yönetime güvensiz ve kin kusuyor olsunlar?![]()
Bu konuda bir şey diyemeyeceğim.
Ama yönetime karşı fena dolduruluyorlar.
Bir üyenin MSN'de bana gelip "senin gerçek yüzünü biliyorum artık.. Yönetimin de üyeleri hiç umursamadığını görüyorum. Bizi kağıt parçası gibi görüyorlar." demesi beni çok ürküttü..
Üstelik bunu yazan kişi forumda aktifik ve paylaşımda hep ön planda görünen üye..
Üstelik "Ayın Üyesi" tacını da tatmış biri..
ChavRash' Alıntı:Sana bunu yazan Bilal olmasın?
Yönetime karşı doldurulanları öğrenmemiz lazım Mustafa.. Her giden sonradan ana avrat söver duruma geliyor.. Kim olursa olsun, bu kişileri bulup göndermemiz lazım.
----------
Mustafa Furkan' Alıntı:ChavRash' Alıntı:Sana bunu yazan Bilal olmasın?
Yönetime karşı doldurulanları öğrenmemiz lazım Mustafa.. Her giden sonradan ana avrat söver duruma geliyor.. Kim olursa olsun, bu kişileri bulup göndermemiz lazım.
Bilal ile yakından, uzaktan alakası yok.
Eşcinsel çocuk kendi halinde takılıyordu.
Hem yönetimden, hem de normal üyelerden var.
Üstelik forumda gruplaşma çabasına girişilmiş.
Bunu gözle görmek mümkün..
Bak bu ikinci konu açmam fakat o kişiler çıkıp da tek kelime edemiyor.
İkinci açtığım konuda yazılanların hepsi doğru..
Bu konuşulanlar eni sonu ulaşıyor bana..
Normal üyeler ve moderatör arkadaşımız..
Elimde kanıtlar var ama daha sağlam kanıt bulduğumda adminlere sunacağım bunu Hasan..
Emin ol..![]()
ChavRash' Alıntı:Bekliyoruz Mustafa..
---------
Mustafa Furkan' Alıntı:Yönetimden ayrılabilirim ama bu Maxicep'i bıraktığım anlamına gelmez asla..ChavRash' Alıntı:Bekliyoruz Mustafa..
İstanbul'a Berlin Boleyn için geldiğim bile konuşulmuş.
Hadi iyi forumlar Hasan..
Kolay gelsin..![]()
ChavRash' Alıntı:Teşekkürler Mustafa.. Kendine iyi bak.
---------
Moderatörlerden de var diyor .. Kim olabilir ki? Ve Adem ya da Salih bizi kötülüyor olabilir mi?

Teşekkürler Mustafa.. Kendine iyi bak.