Muslera alarmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Muslera alarmı


[h=2]Old Trafford'da ortaya koyduğu performansla bir kez daha Avrupa devlerinin transfer listesinde en üst sıralara yükselen Muslera için operasyon başlıyor. Uruguaylı kaleciye daha iyi şartlarda yeni bir kontrat önerilecek[/h]
Fernando Muslera... Lazio’dan Cana’nın bonservisi artı 6 milyon 750 bin Euro’ya transfer edildiğinde ona şüpheyle bakılıyordu. Ancak Uruguaylı eldiven kısa sürede kalitesini kanıtlamayı başardı. Sahada gösterdiği başarılı performansın yanı sıra taraftarın sevgilisi olmayı da başardı. İlk kez onunla GSStore’da kaleci forması satılmaya başlandı. Geçen sezon sadece Süper Lig’de forma giymesine karşın Manchester United ve Chelsea’nin radarına girdi. Yola Galatasaray’la devam eden 26 yaşındaki file bekçisi, Şampiyonlar Ligi’nde piyasasını daha da yükseltecek gibi görünüyor. Zira Old Trafford’da penaltı kurtarıp devleşen Muslera, bu kez de Manchester City tarafından takip ediliyor. İngiliz devinin oldukça yüklü bir transfer paketiyle Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlanması, Galatasaray Yönetimi’nde de alarm verilmesine yol açtı.

Baros&Riera’dan az kazanıyor

Muslera’nın 2016 yılına kadar kontratı bulunuyor. Tıpkı, Barcelona’nın süperstarı Lionel Messi gibi. Ancak İspanyol devinin patronu Sandro Russell, “Daha 4 yıllık kontratı var ama ona şimdiden yeni sözleşme teklif etmemek sorumsuzca bir davranış olur” açıklamasını yaptı. Galatasaray’da da benzer bir bakış açısı mevcut. Bu doğrultuda, Riera ve Baros gibi yabancılardan daha az kazanan, yılda 2 milyon Euro’ya oynayan Uruguaylı eldivene iyileştirilmiş ve süresi uzatılmış bir kontrat önermeye hazırlanılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
16
Görüntüleme
1K
Kingmortall
India
Cevap
0
Görüntüleme
309
India
Kingmortall
Cevap
54
Görüntüleme
2K
.Murat.
Kingmortall
Cevap
17
Görüntüleme
725
Jomolocco


Üst Alt