MusicToys (spf) müthiş Uygulama Gitar Hero Benzeri İstediğiniz Şarkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
MusicToys (spf) müthiş Uygulama Gitar Hero Benzeri İstediğiniz Şarkıyla
MusicToy

Satıcı
KategoriMüzik ve Video
Tür Application
Sürüm1.0.4 (28.03.2011)
Yayımlanma Tarihi30.09.2010
Boyut57.32MB
YaşHer yaşa uygun
DilEnglish, French, Italian, Korean İşletim
SistemibadaUyumlu
İşletim Sstemi 1.0
Fiyat8.00 TL

Programda Hiçbir Koruma Yoktur Uyuşan Bir Uygulama Üstüne Spoflanabilir

Dosya:

Dosya Kodu: dragondurul

• Beğen
Tepkiler: furkant

ayhan2000

ayhan2000

Üye
kardes 3-4 uygulama ile spoof yaptım ama calısmadı. sadece baslangıc ekranı geliyor ve cıkıyor.bi bakıversen...

furkant

furkant

Üye
Arkadaşım sen çalıştırabildiysen spoof ettiğin dosya nedir, bi kaç tane denedim olmuyor..

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı ücretli aldım sizlerle paylaştım spoof yapamıyorum ücret ödediğim uygulamaya

StriqeR

StriqeR

Üye
sılınmıs bu orjınalı kaldırılmıs yanı sıteden galıba :\

dengesis

dengesis

Üye
MusicBoxEpic ile oluyor arkadaşlar. Ücretsizken bu uygulamayı aldıysanız deneyebilirsiniz. Ancak şu an için ücretli görünüyor. Ayrıca korumalı olmayan uygulamalarda da kesin olmasa da kesine yakın çalışma ihtimali yüksek.

fbfbfb

fbfbfb

Üye
MusicBoxEpic ile oluyor arkadaşlar. Ücretsizken bu uygulamayı aldıysanız deneyebilirsiniz. Ancak şu an için ücretli görünüyor. Ayrıca korumalı olmayan uygulamalarda da kesin olmasa da kesine yakın çalışma ihtimali yüksek.

Ücretsiz bulamazmısın.Anlaşılan sen anlıyosun bada'dan.
Bunların yanında i-gun reloaded/Tower Blox/7 different/ ve bi kaç uygulama daha var onlarıda yazsam bulabilirmisin?

klambery

Üye
Bunların yanında i-gun reloaded/Tower Blox/7 different/ ve bi kaç uygulama daha var onlarıda yazsam bulabilirmisin?

bende seninle aynı durumdaym bir cok program arıyorum ama fazla programla uqrasan yok

----------Eklendi @ 18:47:41 ---------- Yazıldı @ 18:47:15 ----------

kullandıgın guzel programlar warmı ucretsiz ? warsa isimlerni bide ne ise yaradıklarını soylermisin ?

----------Eklendi @ 18:48:29 ---------- Yazıldı @ 18:47:41 ----------

BEYLER WARMI BU PROGRAMI SPOOFLAYABİLCEK UCRETSİZ UYGULAMA BULAN WERSİN WARSA BİZDE FAYDALANALIM :d

dengesis

dengesis

Üye

i-gun reloaded Mr dork ile spoof oluyor. Ancak tower blox için ücretsiz bir container bulunamadı farklı bir koruması var. 7 Differences'in dosyaları varsa upload et bir deneyelim.

7 Differences da type while walk ile çalışıyor. Ancak şu an ücretli. Tower Blox da aynı şekilde type while walk ile çalışıyor. İstersen satın alıp birini yükleyip sıkılınca diğerini yüklersin :) Şimdi test ettim Tower blox brick racer ile çalışıyor ama o da ücretli. Container olmayan uygulamalar genelde ücretli uygulamalar ile çalışıyorlar.

gencscity

Üye
i gun reloaded i Mr Dork ile denedim ama olmuyor :S

dengesis

dengesis

Üye
i gun reloaded i Mr Dork ile denedim ama olmuyor :S

Dünya üzerindeki en büyük arşivi ekliyorum kimse ilgilenmiyor. Ondan sonra da linkleri sildim bende. Bu sözlerim sana değil dostum. O arşiv içerisinde Mr. Dork ile modifiye edilmiş versiyonu da vardı. Normalde Mr. Dork çalışıyor ancak modifiye edilmiş olması gerekiyor.

klambery

Üye
konuyu sapıttırmıssınız ucmus gitmis musictoys dan nerelere gelmis neyse warmı musictoys un container programını bulan birileri ? neyle calısıor ?

dengesis

dengesis

Üye
konuyu sapıttırmıssınız ucmus gitmis musictoys dan nerelere gelmis neyse warmı musictoys un container programını bulan birileri ? neyle calısıor ?

Musicboxepic ile oluyor diye yazdım konuya ancak ücretli başka alternatif bulmak lazım.

klambery

Üye
tmm biliorum iste bende onu soruorum normalde bulan olursa konuya yazıor ama konu oyle yerlere gitmis ki kmsenin musictoys la alakası kalmamıs :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...