Muro-A.R.O.G gişe savaşı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuz Kağan

Üye
    Konu Sahibi
Muro-A.R.O.G gişe savaşı
Muro-A.R.O.G gişe savaşı

Cem Yılmaz'ın A.R.O.G'u ile Kurtlar Vadisi dizisinin Muro'sunun maceralarını anlatan 'Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine'' adlı sinema filmi gişede karşı karşıya geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde devrimci jargonu ve yardımcısı Çeto'yla girdiği tartışmalarla tanınan, ''Nalet olsun içimdeki insan sevgisine'' repliğiyle dikkat çeken Muro'nun maceralarının anlatıldığı film, 5 Aralıkta vizyona girecek.

Pana Film'den yapılan yazılı açıklamada, yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın yazdığı ''Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine'' adlı sinema filminin çekimlerinin 18 Ağustosta başladığı ve 5 Aralık 2008'te vizyona gireceği bildirildi.

''Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto'yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto'nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için, kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul'a dönen Muro ile Çeto'nun başına gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar.''

A.R.O.G
A.R.O.G., Bir Yontmataş filmi. Cem Yılmaz'ın gişe rekortmeni filmi GORA'nın devamı olan A.R.O.G.'ta bu kez Arif'in taş devrindeki maceralarını izleyeceğiz.

Çekimleri tamamlanan film 5 Aralık'ta vizyona girecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
7
Görüntüleme
769
hikmet366
Haydar
Cevap
7
Görüntüleme
797
DaNq3rB0y
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
636
Doğuş Pertez
ayuce
Cevap
5
Görüntüleme
818
Mustafa Furkan


Üst Alt