MumSMS Plus v5.08.726 Signed S60v3 SymbianOS9.1 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

hasanyar

hasanyar

Üye
    Konu Sahibi
MumSMS Plus v5.08.726 Signed S60v3 SymbianOS9.1 Türkçe
SMS şifreleme, gizleme ve engelleme gibi özellikleri olan gelişmiş bir sms yönetim programıdır. Kurulumda Türkçedir...
Kayıt Kodu : 12345'dir
N73 de Denenmiştir Çalışıyor.

OS9.1 Cihazlar:
Nokia N77, Nokia E61i, Nokia E65, Nokia N93i, Nokia N91 8GB, Nokia E62, Nokia E50, Nokia 5500
Nokia N93, Nokia N73, Nokia N80, Nokia N71, Nokia N92, Nokia E70, Nokia E60, Nokia E61, Nokia 3250
Not: Forumda Eski sürümü ve SymbianOS9.2 versiyonu vardır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ulutas33, agurol, yoldas1276 ve 41 diğerleri

alemdarr64

Üye
teşakkkürlerr dostumm güsel paylaşım....

kral7

kral7

Üye
paylaşım için teşekkürler

abdurrahim5555

Üye
:(e71'i çalıştırıyorda e63'ü niçin çalıştırmaz anlamam yaa
lakin yinede teşekkürler.bütün mumsms leri yükledim sanırım.
hiçbiri açılmıyor

medid

Üye
Arkadaşım güzel paylaşım ancak -k-e-y-g-e-n- dosyası lazım.Çünkü verdiğin kayıt kodunu kabul etmiyor o yüzden 3 sms'ten sonra program gizlemeyi kapatıyor.

ersoykilis

Üye
kardeş senden allahrazı olsun ne diyim 3gündür arıyorum...tşrklr

umitarda

Üye
eline saglık ama güncelleme hatası diyor n95 ne yapmam gerekiyo bilen varmı

cellllo

Üye
n79 da denedim çalışıyor

CK1991

CK1991

Üye
süper yaw ::D saol dostum

nobodytr

nobodytr

Üye
ölü. elinde çalışan olan var mı?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

nobodytr

nobodytr

Üye
Ya herkes teşekkürler deyip duruyor bunun 12345'i yani anahtarı çalışmıyorki teşekkür ediyorsunuz.

DEJAVU8888

DEJAVU8888

Üye
hocam eline sağlık bu programın eski sürümlerini N70 imde 3-4 senedir kullanıyorum şimdi E90 aldım bunu kurdum ama 12345 kodu sanırım geçerli değil program bir süre sonra kayıt olun yada denemesürümü için teli açıp kapatın diyor eski sürümlerinde bunu ortadan kaldırmak için app server le kill app filan yapıp yapıyorduk ama bunda nasıl yapacağız bilmiyorum yani prg değil bilen bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun hatayt memat meselesi valla :naughty:

halilc

Üye
Yeni gelen mesajlar ekranda görünüyor, onuda gizlemesi yada mesaj gelmemiş gibi yapması gerekmiyormu ???

umitarda

Üye
eline saglık ama 5 msj dan sonra tekrar kayıt istiyo 12345 yerine baska bişide yazsan kayıt yapıyo ama önrü 5 sms arkadas

hasanyar

hasanyar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Tam Cracklenmemiş daha ancak böyle idare edicez şimdilik 12345 kayıt kodu Ancak tekrar soruyo teli kapatıp açtığımızda oluyo Tam cracklenmesi için yeni versiyonu beklicez.

silop_kms

silop_kms

Üye
emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler...

bulentba

bulentba

Üye
saol

mafya007

mafya007

Üye
VAlla ben eski versiyonda girdim kodunu sonra kaldırdım yeniden bu versiyonu kurdum benden kod istemedi .

İnşallah öyle devam eder....

--------------- Ekleme ---------------

Ha bire kod istiyor :(

Üst Alt