Öneri mümkünse windows 8.1i güncellemeyin

Konu Sahibi
mümkünse windows 8.1i güncellemeyin
son güncelleme ile başlangıç ekranında görev çubuğu görünür oluyor gizlenmiyor ve metro uygulamalarını açtığında üstte çarpı çıkıyor oradan kapanıyor yani çok çirkin bir görüntü oluşuyor tam bir hayal kırıklığı.

Tepkiler: CaptainPrice.
evet bencede Güncellemeyin. Arkadaşlar Tam Bir Hayal kırıklığı.

Guncelleme numarasini biliyisaniz soyler misiniz ben guncelledimde memnun degilim arada baslata tiklanmuyo kapama ok isaretleri cikmiyi

Guncelleme numarasini biliyisaniz soyler misiniz ben guncelledimde memnun degilim arada baslata tiklanmuyo kapama ok isaretleri cikmiyi
Biliyordum da kaldırdım. ama sen dün, ve ondan önceki, Güncellemeleri Yükleme.

Son düzenleme:
Tepkiler: Baranbaris
Peki, aslinda su bi sure sonra baslat tusuna basamama olmasa ve kapama simgeleri gelmemeye baslamasa cok iyi sistem belki guncellemelerle duzeltirler bekliyim biraz ben sagol yinede

Invoke

Üye
Saçmalamayın. Update 1 gayet iyi. Update 2'yi bekliyoruz. =P

Tepkiler: MaxipmaN

Invoke

Üye
Orijinal windows mu kullanıyorsunuz? Torrentten mi indirdiniz?

Invoke

Üye
Sakın sorun bundan dolayı olmasın?

Ben güncellediğimde başlangıçta görev çubuğu yoktu, uygulamaları kapatmak için her zamanki gibi Alt+F4 kısayolunu kullanıyorum sağ üstteki çarpı işaretini kullanma zorunluluğu yok?

Ben güncellediğimde başlangıçta görev çubuğu yoktu, uygulamaları kapatmak için her zamanki gibi Alt+F4 kısayolunu kullanıyorum sağ üstteki çarpı işaretini kullanma zorunluluğu yok?
Evet ama ben bazen başlangıç tuşunu göremiyorum gelmiyor ve gelse de tıklayınca başlangıca gitmiyor

MaxipmaN

Üye
uptade 1 sorunsuz laptop ise çamur attığınız samsung

0MG90

Üye
Benim için fark etmiyor en üstten tutup aşağı doğru çekiyorum kapanıyor, daha güzel

Tepkiler: ByKatre