multımedia tuşları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
multımedia tuşları
notebookumdaki f tuşlarıyla birleşik multimedia tuşları çalışmıyo bilgisayarı daha yeni aldım hiç çalışmıyodu bi ayarı flanmı var acaba tuşların üzerinde simgeler var ama ses aç seskapa durdur yürüt flan ama çalışmıyo işte sizce neden böyle oluyo? :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Normalde çalışıyor olmalı sonuçta aldığından beri çalışmıyor diyorsun. Ama driver tanıtılması gerekiyor olabiliyor bilgisayarının yanında gelen CD 'lerden driverlarını bulup kurman gerek. Bu tür driver'ları cihazın markasının internet sitesinden bulabilirsiniz.

----------Eklendi @ 14:25:53 ---------- Yazıldı @ 14:24:28 ----------

Ama dur notebook demişsin bazı notebooklarda tuşların üzerindeki kısayol yani multimedia tuşlarının çalışması için bazı notebooklarda CTRL basılıyken bazılarında Fn tuşu basılıyken o kısayol tuşlarına basmak gerekiyor bunu dener misin ?

• Beğen
Tepkiler: ookkaayy
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim cok sagol fn tuşuna basıpta kullanmamız gerekiyomuş o tuşları notebook aldık kullanmayı bilmiyoruz iyimi :) :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
teşekkürler kardeşim cok sagol fn tuşuna basıpta kullanmamız gerekiyomuş o tuşları notebook aldık kullanmayı bilmiyoruz iyimi :) :)

Sorununun çözülmesine sevindim dostum çözersin zamanla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt