Multi Window Kurdum ama bozuk ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Multi Window Kurdum ama bozuk ?
Multi windowu kurdum galaxy s2 için. Ama hiç işe yaramıyor. Görüntü tam ekran çıkıyor sadece ortada çizgi çıkıyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
sende hangi rom yüklü? ayrıca rom odex mi deodex mi? öyle yükledim bozuk demekle olmuyo bu işler. deneye deneye öğrenmelisin. Ayrıca modu nerden buldu isen orada nasıl yükleneceği ve wipe yapman gerekip gerekmediği yazar. talimatlara uymaz yada gerekli koşulları sağlamazsan çalışmaz.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
sende hangi rom yüklü? ayrıca rom odex mi deodex mi? öyle yükledim bozuk demekle olmuyo bu işler. deneye deneye öğrenmelisin. Ayrıca modu nerden buldu isen orada nasıl yükleneceği ve wipe yapman gerekip gerekmediği yazar. talimatlara uymaz yada gerekli koşulları sağlamazsan çalışmaz.

4.1.2 test yazılımı yüklü. Direk yazılımı atınca root yapıp bunu kurdum.s

hakan_710

hakan_710

Üye
4.1.2 test yazılımı yüklü. Direk yazılımı atınca root yapıp bunu kurdum.s
sam mobile dan indirdiysen o yazılım odex tir ve üzerinde mod yüklemesi yapmak deodex rom a göre sıkıntılar yaratıyor. ayrıca birçok mod genelde deodex yazılımlara çıkar. (düzenlemesi daha kolay olduğu için). şimdi sendeki romu root yapıp vereceğim linkteki yazılımı indirip CWM den yükle. sonrasında xda ya girip deodexed yazılımlar için olan modlardan istediklerini indirip yükleyebilirsin. verdiğim rom sammobile daki romun deodex ve root eklenmiş bir sürümüdür. sammobile deki ile birebir aynı ve root dışında ekleme yapılmamıştır.

- - - Eklendi - - -

daha fazla bilgi için araştır herşeyi hazır beklemek olmaz. ;)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
sam mobile dan indirdiysen o yazılım odex tir ve üzerinde mod yüklemesi yapmak deodex rom a göre sıkıntılar yaratıyor. ayrıca birçok mod genelde deodex yazılımlara çıkar. (düzenlemesi daha kolay olduğu için). şimdi sendeki romu root yapıp vereceğim linkteki yazılımı indirip CWM den yükle. sonrasında xda ya girip deodexed yazılımlar için olan modlardan istediklerini indirip yükleyebilirsin. verdiğim rom sammobile daki romun deodex ve root eklenmiş bir sürümüdür. sammobile deki ile birebir aynı ve root dışında ekleme yapılmamıştır.

- - - Eklendi - - -

daha fazla bilgi için araştır herşeyi hazır beklemek olmaz. ;)
Eve gidince bakayım. Telefon kasıyor şuan nedense

cortex47

cortex47

Üye
zaten 4.3" ekranda pek verimli olmaz diye düşünüyorum.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim tamamdır. @hakan_710 teşekkürler.

spayk12

Üye
BaTuu nasıl hallettin açıklarmısın aynı sorun bende de var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt