inmiyo zaten ondan dolayı başka bi link istiyorumdostum 15 mb dolayısıyla en günvenli şekilde hızlı olması için rapid kullanıyorum dosyalar kendi uploadım herzaman dediğim gibi indirmeme sebebini söylersen o konuda yardımcı olurum teşekkürler
dostum sanırım sen rapid den dosya indirmeyi bilmiyorsun gelen sayfada altta free yazan kısma tıkla gelen sayfada süre dolunca resimdeki harfleri rakamları oraya yaz download de okadar burdaninmiyo zaten ondan dolayı başka bi link istiyorum
dostum bu klasörün içinde aradığın programın kur dosyası ve istediğin ******ını içine yazı dosyası olarak attımelıne saglık ama bısey ıstıycem bu ımtoo programını yukledıkten sonra acılan dosyada codu we kullanıncı adı yasıodu ama prog. bnım pcden sılındı ama kur dosyası wrar ordan prog. kurdum ama sıfre ıle kullanıcı adı bılgısı ıcren bı sayfa cıkmıyo prog. bıdaha yuklemem gerek bunu yapmamak ıcın bu bılgılerı bana yollaarmısınız....
burdan kardeşsağol gardaş ben ultramp3 için bilgisayarda mp3skin yapmak istiyorum böyle bir programı nerden indirebilirim şimdiden çok sağolasın....
![]()
![]()
![]()
saol gardaş indirdim teşekkür ederimburdan kardeşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız