|| Mükkemel PC Araçları - Cep Telefonunuz için her türlü aracı pc programı ||

Sponsorlu Bağlantılar

Amigo_1106

Amigo_1106

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Nokia 3250 için bildiğiniz tema yapma (Theme creator) programı varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim!

nofear_41

Üye
dostum 15 mb dolayısıyla en günvenli şekilde hızlı olması için rapid kullanıyorum dosyalar kendi uploadım herzaman dediğim gibi indirmeme sebebini söylersen o konuda yardımcı olurum teşekkürler
inmiyo zaten ondan dolayı başka bi link istiyorum

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
inmiyo zaten ondan dolayı başka bi link istiyorum
dostum sanırım sen rapid den dosya indirmeyi bilmiyorsun gelen sayfada altta free yazan kısma tıkla gelen sayfada süre dolunca resimdeki harfleri rakamları oraya yaz download de okadar burdan

azrail_666

Üye
vallaha ne desem iii
tşk....

sekmen

Üye
teşekkürler

nightman

Üye
elıne saglık ama bısey ıstıycem bu ımtoo programını yukledıkten sonra acılan dosyada codu we kullanıncı adı yasıodu ama prog. bnım pcden sılındı ama kur dosyası wrar ordan prog. kurdum ama sıfre ıle kullanıcı adı bılgısı ıcren bı sayfa cıkmıyo prog. bıdaha yuklemem gerek bunu yapmamak ıcın bu bılgılerı bana yollaarmısınız....

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
elıne saglık ama bısey ıstıycem bu ımtoo programını yukledıkten sonra acılan dosyada codu we kullanıncı adı yasıodu ama prog. bnım pcden sılındı ama kur dosyası wrar ordan prog. kurdum ama sıfre ıle kullanıcı adı bılgısı ıcren bı sayfa cıkmıyo prog. bıdaha yuklemem gerek bunu yapmamak ıcın bu bılgılerı bana yollaarmısınız....
dostum bu klasörün içinde aradığın programın kur dosyası ve istediğin ******ını içine yazı dosyası olarak attım

ekizarmaz

Üye
sağol kardeş.emeğine sağlık.güzel paylaşım:spr

58sinan58

Üye
eline salık

junkyemrah

Üye
eywallah dostum süper olmuş

deaol_kabus_53

Üye
ya arkadaşlar pc den tlfonu kontrol etmek icin bi program varmış bana acıl lazım bılen varsa yardımcı olursa sevınırım

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
telefondan pc var ama pc den telefon nasıl yani? pc suit ile mesajlarını rehberini vs... kontrol edersin

Amed

Üye
sağol dost

internetkurdu

Üye
teşekkurler başarılısın

çileke%u015F

çileke%u015F

Üye
sağol gardaş ben ultramp3 için bilgisayarda mp3skin yapmak istiyorum böyle bir programı nerden indirebilirim şimdiden çok sağolasın....
:( :( :(

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
sağol gardaş ben ultramp3 için bilgisayarda mp3skin yapmak istiyorum böyle bir programı nerden indirebilirim şimdiden çok sağolasın....
:( :( :(
burdan kardeş

omerymn_81

Üye
tşk güzel paylaşım:box

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Bir Program Derlemesi Güzel Paylaşim.

yazar

Üye
programlar super tsk ederım emegı gecen herkese:)

Üst Alt