|| Mükkemel PC Araçları - Cep Telefonunuz için her türlü aracı pc programı ||

Sponsorlu Bağlantılar

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
|| Mükkemel PC Araçları - Cep Telefonunuz için her türlü aracı pc programı ||
1- total video 3.02 converter full proğram bütün media formatlarını birbirine çeviren en başarılı proğramlardan birisi özellikle youtube videolarını ( flv swf uzantılı ) vcd veya cep telefonu formatlarına çevirmede üstüne yok.

[/URL]

Video dosyalarınızı(AVI, MPEG, ASF, WMV) bu programla kesip istediğiniz boyuta getirebilirsiniz.

-------------------------------

• Beğen
Tepkiler: samealog, joyless, p-siko mobile ve 1 kişi daha

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
proğram AVI, MPEG, DivX, WMV, MP4, MOV, RM, H.264, 3GP, PSP MPEG-4, iPod MPEG-4, CD, MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, APE, FLAC, OGG ve bunun yanında birçok format arası çevirme yapabiliyor.

-----------------------------------------------------------------------------------

Bu programla, mp3 lerinizin istediğiniz kısmını saniye olarak belirterek kesip çıkartabiliyorsunuz. Kullanımı gayet resimdeki gibi basit. ;;)

Key:
Username: exalans
Register code: 93913146

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
nokia nın orjinal 3gp çeviricisidir sadece 3gp amr wbamr çevir diğerlerinden farklı olarak dosya büyüklüğünü ayarlayabilirisiniz örneğin mms olarak göndermek isteğiniz videoyu 100 kb ye düşürerek yollayabilirisniz ****** dosyanın içinde

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth kızılötesi kablo yardımıyla telefonu kontrol edebileceğiniz nokia nın orjinal proğramı tamamiyle türkçe ve ücretsiz linke tıklayıp adım adım indirebilirsiniz

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson telefonları için hazırlanmış program ile telefonunuzla bağlantı kurduğunuz takdirde bilgisayar üzerinden telefonunuzda gerçekleştirmiz oldunuz herşeyi bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. Mesaj yollama, mesajları silme, dosya alıp gönderme. Telefon rehberini düzenleme java uygulama yükleme ve diğer bütün işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. uygulama türkçedir

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
3gp avi mp4 aac gibi media codecleri içeriyor bilgisayara yüklemenizle beraber bu formatları media player dede açabilirsiniz veya proğramın içinden çıkan media player clasic (win98 deki gibi) ile oynatılabilir

ibonline

ibonline

Üye
ellerine sağlık

nailtaylan

nailtaylan

Üye
ellerine sağlık kardeş..

abuvice

abuvice

Üye
eline sağlık baba

fener541

Üye
ellerine sağlık kardeş güzel olmuş

ozoalp1

ozoalp1

Üye
çalışmalarınıza hayran olmamak elde değil tebrikler

dagiemmi

Üye
total video converter proğramınıçalıştıramadım ak. kodu istiyor açıklama yaparsan sevinirim nasıl kullanırım .....

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
total video converter proğramınıçalıştıramadım ak. kodu istiyor açıklama yaparsan sevinirim nasıl kullanırım .....
dostum klasöre bir açıklama eklemiştim ama tekrar ediyim önce total video.exe dosyasını program fileste total video nun klasörüne yapıştır daha sonra klasörden çıkan ****** çalıştırıp serilleri gir

almira

Üye
Bunlarla Sarkilarin Boyutunu Düsürebilirmiyiz...?

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi

dagiemmi

Üye
total video converter PROĞRAMINI YİNE FUUL YAPAMADIM ACEMİLİĞİMDEN OLSA SERİAL IN HEPSİNİN Mİ YOKSA BELLİ BİR KISMINI MI İŞLEYECEĞİZ(total video.exe dosyasını program fileste total video nun klasörüne yapıştırdım daha sonra klasörden çıkan ****** çalıştırıp serilleri girdim ama....)

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
total video converter PROĞRAMINI YİNE FUUL YAPAMADIM ACEMİLİĞİMDEN OLSA SERİAL IN HEPSİNİN Mİ YOKSA BELLİ BİR KISMINI MI İŞLEYECEĞİZ(total video.exe dosyasını program fileste total video nun klasörüne yapıştırdım daha sonra klasörden çıkan ****** çalıştırıp serilleri girdim ama....)
dostum sorunun halletmek için msn den konuşalım [email protected] şuan açık

karadaglı

Üye
emeklerinize saygı duyuyorum sizin hakkınız tşkkürle ödenmez binlerce tşkkürler

nofear_41

Üye
şu nokia mmc converter 2.0 başka bi link versen indiremedim

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
şu nokia mmc converter 2.0 başka bi link versen indiremedim
dostum 15 mb dolayısıyla en günvenli şekilde hızlı olması için rapid kullanıyorum dosyalar kendi uploadım herzaman dediğim gibi indirmeme sebebini söylersen o konuda yardımcı olurum teşekkürler

Üst Alt