Mükemmel grafikler: skyforce ve skyforce reloaded 5800 s60v5+video önizlemeli

Sponsorlu Bağlantılar

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
Mükemmel grafikler: skyforce ve skyforce reloaded 5800 s60v5+video önizlemeli
SKYFORCE

SKYFORCE RELOADED

#

• Beğen
Tepkiler: vefk22, Qanzen, pro8181 ve 35 diğerleri

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
SkyForce Reloaded'in linki mevcut değil. Bilginize...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Paylaşım için teşekkürler....

zaferizm

zaferizm

Üye
signed versiyonunu bulabilirmiyiz bunun?

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim zor o işler... bi 15 dakikanı ayırıp hackle telefonun gerekli bilgiyi maxicepte bulabilirsin tabi karar senin...

futbol123

futbol123

Üye
teşekkurler

kanky01

Üye
kardeşim zor o işler... bi 15 dakikanı ayırıp hackle telefonun gerekli bilgiyi maxicepte bulabilirsin tabi karar senin...

kaç aylık garantisi olan telefonu niye hackleyelim kardeşim gerizekalımıyız... :ah

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
kaç aylık garantisi olan telefonu niye hackleyelim kardeşim gerizekalımıyız... :ah
geri zekalılıkla ne alakası var kardeşim ister yap ister yapma sana kalmış bişey keyfin bilir bu 1. hack işi bence ileri zekalıların işi sen hiç karışma o yüzden bu da 2!

kanky01

Üye
ahaha hiç güleceğim yoktu valla zekanı konuşturdun... 2 dk oynayacağın bi oyun için niye garantisini iptal etsin adam. Sen ileri zekalısın anladık.

Revengeful

Emekli Yönetici
eline sağlık

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
ahaha hiç güleceğim yoktu valla zekanı konuşturdun... 2 dk oynayacağın bi oyun için niye garantisini iptal etsin adam. Sen ileri zekalısın anladık.
garantiye birşey olduğu yok bilader sonuçta program format atsan bile temizlenir...

cellllo

Üye
kvk hackli oldugunu anladıgı telefonu garanti kapsamına almıyor.Program ve yanlış programlama nedeniyle bi çok sisitemin anakartı yada boardları yanabiliyor şarj kullanım süresi kısalabiliyor vs. sorunlarla karşılaşılabiliyor ve garantiden çıkmasıda çok mantıklı bi sebep...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
helal teğmen

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta herkesin kendi tercihi... haclemek istemeyene jar oyunlarıyla mutluluklar...

hayabusa77

hayabusa77

Üye
valla ben hackledim ve ondan sonra özellikle götürdüm garantiye hackli olarak hatta adama da sordum hackli garanti ye bişey olmuşmudur diye adam hayır dedi ama herkesin kendi bileceği iş

agusilememo

agusilememo

Üye
skyforce için verdiğin linke tıklayınca "persian-forum.com" çıkıyor birader sen kendin eklesene şu oyunu, illa bi yere üye olup mu indirelim..

mekanik

Üye
eyvallah...

Üst Alt