müjdemi verin androidde kazandıran tapporo ios için çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

rambomert

rambomert

Üye
    Konu Sahibi
müjdemi verin androidde kazandıran tapporo ios için çıktı
arkadaşlar winat 9 dan daha kazançlı aynı yöntem reklam izleyip para kazanıyorsun eklemek için safariden m.tapporo.com açılınca ana ekrana ekleyip üye olduktan sonra invitation code yerine TAPMC24877 YAZARSANIZ hem 250 ORO alırsınız hemde ben kazanırım günlük 5 dolar sizi bekliyor iyi günler bol kazançlar.
Maxicep.com - müjde android te kazandıran tapporo ios a çıktı içeri




 


bay35

bay35

Üye
Nasıl yapıldığını nasıl çalıstıgını anlatsan daha iyi olurdu
 
frknkyhn

frknkyhn

Üye
Yalan sadece o kazanıyor inanmayın kendine elaman arıyor.
 

fatih_59

Üye
TAPMA84172 arkadaslar bu kodu tapporo yu ilk açtığınızda sağ altta me yazan bölüme girin hemen en üstte ^^ Enter invinite code +250 ^^ yazan yere bu kodu yazın ""TAPMA84172""
5 dolar için ilk adımınızı atmış olun
 

nokiae6

Üye
Verebilsem direk eksini verirdim ben anca.
 
phasan

phasan

Üye
Bu nasıl birsey tam anlatsan
 
mertcan01

mertcan01

Üye
Sen gunluk 5 $ kazan sonra gel ben sana 50 $ vereyim. Birakin bu isleri. 5 $ kazsnana kadar gobeginiz catlar..uygulamayi bilmeyen arkadaslar için anlatayım. Uygulama içerisinde bulundurdugu bolumlerde programlar veriyor. indirip yukledigin programlardan oro kazandirior. Bu oralar 20 30 40 50 70 100 oro gibi. Video verior izledikce 5 oro kazandiriyor.
Icinde bulundurdugu programlarla yaklasik 1200 oro puan elde edebiliyorsun. Sonrasinda gunde belki 1 program 2 program geliyor. Videolar oluyor ama 5 oro sdc.
Arkadaslarin seni eklerse ekleyene 250 oro puan referans sahibine 100 oro gidiyor. Ekleyen kisi puanini 1000 yaptiginda size 500 oro puan daha geliyor. Gift kart paypal gibi yerlerde kullanabiliyorsunuz. 5000 oro 5 $ yapiyor.
Ama arkadas sizi yanlış yonlendiriyor gunde degil ayda o 5 $ ancak kazanirsiniz....dns degistirip denemeyin cnk dns degistirildigini anlayip para odemeside yapmiyorlar.

Moderatör arkadaslar umarim konuya mudahale ederler boyle seyleri acmalari yasaklanmisti bildigim kadariyla. Ayni konuda bende paylasim yapmis ve beni uyarmislardi... saygilarimla....
 


Üst Alt