müjde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu senin ilk mesajın. Ne demişsin. Bada 2.0 SDK yayınlandı. Sonra ne diyorsun SDK tester alınmaya başlandı. Bu iki dediğin arasında dağlar kadar fark var. Ben bunu göstermeye çalışıyorum.

kaç kişi daha bada 2,0 sdk çıktınığını söylediğini görmedin mi

01firtina

01firtina

Üye
ya lütfen umutlandırıp sonra geri çekilmeyin ya.

hasan_1440

Üye
kaç kişi daha bada 2,0 sdk çıktınığını söylediğini görmedin mi

Kaç kişi olmayan bir bilgiyi olmuş gibi onaylamış. Yani onlar onayladı diye senin dediğin de otomatik olarak doğru mu kabul edelim.

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
Kaç kişi olmayan bir bilgiyi olmuş gibi onaylamış. Yani onlar onayladı diye senin dediğin de otomatik olarak doğru mu kabul edelim.

ya yeter kardeşim ya ne yapalım şimdi samsung skd var deyip vermiyorsa suç benim mi?
ama sen rahat ol beta geldiği gibi sanada verecem

aybek1453

Üye
justinpassion twitterdan bada 2.0 Sdk beta nin yayinlandigini yazdi.Asil kaynak budur ve a.b.d. dogru soyluyor.Bu da onemli bir gelismedir.Bada 2.0 betasi da testerlere dagituldigi zaman gelir.Mutlaka biri sizdiracaktir.Samsungda bunu bilir zaten.Birkac haftaya betayi kullaniriz diye dusunuyorum.

justinpassion We're inviting the beta testers of bada 2.0 SDK. Welcome to join bada developers site - developer.bada.com.
yaklaşık 5 saat önce

grafikeer

grafikeer

Üye
a.b.d. 'nin bahsettiği maili aşağıdaki resimden görebilirsiniz. Arkadaş bilgi vermek için çaba sarfediyor siz demediğinizi bırakmıyorsunuz, sizin sorununuz ne? Buradaki herkes sizlerin paralı uşağı mı sanıyorsunuz. İki satır yazı okudunuz ve birşey elde edemediniz diye çemkiriyorsunuz. Yazılan mesaj yanlış da olabilir fakat bu size hesap sorma yetkisi vermez. Biraz daha dikkatli seçin kullandığınız kelimeleri.

07.07.2011 tarihinde göndermişler. ve adam aynı gün sizlerle bu bilgiyi paylaşmış, daha ne yapsın...

a.b.d. kardeş kusura bakma avukatlığına soyunmuş gibi oldum galiba fakat zevzekliğe tahammulüm kalmadı artık. bazı insanlara ne yaparsan yap yaranamıyosun malesef.

...

ahmet_ist1995

Üye
Aynı mail'i bizde bulduk ama o maille 2.0'ın geldiği söylenmez.
Geldiyse niye linki vermiyorsunuz a.b.d ve grafikeer?
verin ozaman link burdakilerde gerçekse görmüş olur?

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
Aynı mail'i bizde bulduk ama o maille 2.0'ın geldiği söylenmez.
Geldiyse niye linki vermiyorsunuz a.b.d ve grafikeer?
verin ozaman link burdakilerde gerçekse görmüş olur?

tamam bada 2 gelmedi gelmeyecek

esbalat

esbalat

Üye
sende harbi biraz var arkadaşım sana bada 2.0 verseler burda mörum mörum nasıl yüklicez diye dolanıp durursun herşeyin sonu sabır bekle biraz ve insanların ne demek istediğini algılamaya çaliş yorum yapmaktan önce arkadaş gelişmeleri paylaşmiş yakında gibisinden bizlere haber vermiş ne var bunda..Bada 2.0 olsa ne olur olmasa ne olur gerek yok action .

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
sende harbi biraz var arkadaşım sana bada 2.0 verseler burda mörum mörum nasıl yüklicez diye dolanıp durursun herşeyin sonu sabır bekle biraz ve insanların ne demek istediğini algılamaya çaliş yorum yapmaktan önce arkadaş gelişmeleri paylaşmiş yakında gibisinden bizlere haber vermiş ne var bunda..Bada 2.0 olsa ne olur olmasa ne olur gerek yok action .

idrak edilemeyen bAZIŞEYLER VAR samsung diyorki bana kimse yalancı demesin sözümü tutuyorum alın orta herşey ikiside bu sadece şimdilik bir kaç kişiye verecem yada istediklerime yani şimdi kimsede yokmu bu var taki kimlerde var bada ya gerçekten artı katacak yazılım firmalarına verildi bile küçük çaplılara ise seçmece

hasan_1440

Üye
O zaman a.b.d. en baştaniye Bada 2.0 SDK çıktı diye konu açtın. Voluntas'ın yapımcısı zaten XDA'da SDK 2.0 Beta'nın ekran görüntülerini dağıtıyor.

ahmet_ist1995

Üye
Bizde anlasak neden böyle atraksiyon yaptığını.
Daha kimsede olmadan siz nasıl buluyorsunuz?
GELİŞTİR'ME aşamasında olan birşeyi nasıl çıktı diye yayıyorsunuz?
ÇIKSA biz yükleriz zaten boşuna gerksiz konu açmanıza gerek yok.

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
Bizde anlasak neden böyle atraksiyon yaptığını.
Daha kimsede olmadan siz nasıl buluyorsunuz?
GELİŞTİR'ME aşamasında olan birşeyi nasıl çıktı diye yayıyorsunuz?
ÇIKSA biz yükleriz zaten boşuna gerksiz konu açmanıza gerek yok.

biz derken sen samsungun adamımısın??? nesin burası paylaşım yeri kimse kimseye hesap vermez kimsde hesap soramaz

ahmet_ist1995

Üye
biz derken sen samsungun adamımısın??? nesin burası paylaşım yeri kimse kimseye hesap vermez kimsde hesap soramaz

Herşeyden bir anlam çıkarman mı lazım?
hesap sormuyoruz raconda kesmiyoruz,sen yorumu kaldıramıyorsan konuyu açmazsın.
Herkez sana güzel yorum,hoş yorum yapıcak diye bir kaidemi var?
Özgürlük diye birşey vardır bilirmisin?isteyen istediği yorumu yapar ama kaldıramıyorsan onu bilemem.

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyden bir anlam çıkarman mı lazım?
hesap sormuyoruz raconda kesmiyoruz,sen yorumu kaldıramıyorsan konuyu açmazsın.
Herkez sana güzel yorum,hoş yorum yapıcak diye bir kaidemi var?
Özgürlük diye birşey vardır bilirmisin?isteyen istediği yorumu yapar ama kaldıramıyorsan onu bilemem.
bu yorum yorum haketmiyor

clonexcell

clonexcell

Üye
surada yazısma atısma yapacagınıza eclipse helios yükleyip iki tane widget tasarlasanız :D

ahmet_ist1995

Üye
Yorum seçme sanşınız yok,kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt