müjde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
müjde
bada 2 sdk bu gün yayınlandı bilginize

abdullah36m

Üye
kaynağın ne kardeşim

nidforspid

nidforspid

Üye
iyi taam o zman:d:

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Evet arkadaşlar bada 2.0 sdk resmen sunuldu artık....:yuru

Waveman

Waveman

Üye
yuklediniz mi nasıl???

kajal3636

kajal3636

Üye
nasıl yuklıcez kıes de guncelleme yok dıor !!

Waveman

Waveman

Üye
ewt guncelleme yok yaziyor ml mi yapcaz

clonexcell

clonexcell

Üye
arkadaslar sdk yazılım yapmak icin kaynak kodlarıdır! kieste güncelleme falan aramayın bada sdk 2 ile bada 2.0 isletim sistemi icin program yazılması icindir.

ve son olarak eklemek istedigim kaynak nerden? bada 1.2.1 sdk sı yayında su an.

teksenle

Üye
bu bilgiye gore 2.0 yayinlanan ulke var diye bilirmiyiz veya ortalama bi zaman tahmin edebilirmiyiz

yoksa bunu yayinlayalim nasil olsa bada 2.0 da bi ara yayinlariz bekleyenleri oyalamis oluruz diye mi dusunduler acaba

nidforspid

nidforspid

Üye
nerdeyse 2 hafa oldu cikali

hasan_1440

Üye
a.b.d. içip mi giriyorsun. Hiçbir yerde yok sdk bizimle kafa mı buluyorsun sen. Link ver kafa bulmuyorsan.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Beklenen bada 2.0'ın kapalı beta testi başlıyor! Samsung'un seçtiği şanslı kişiler bu teste katılıp bada 2.0'ın ilk betalaını test edebilecekler. Samsung'dan bizatihi aldığımız e-postada resimde görülenler yazıyor. "bada 2.0'a erken erişim. Katılın ve bada 2.0 deneyiminde ilklerden olun." şeklindeki yazıdan sonra talep yollamak için bir tuş yer alıyor. bada Developers üyelerine gönderildiğini düşündüğümüz e-posta yoluyla bada Developers sitesine giriş yapıp talepte bulunulabiliyor. Bu haberden de anlaşılan söz verildiği gibi bada 2.0'ın beta versiyonlarının temmuz ayında hazır olmaya başladığı. En mühimi de Samsung ile evvelki tecrübeleri sebebiyle güncelleme konusunda şüpheli olanlara bada 1.2 ve bada 2.0 güncellemelerinin tarihlerindeki doğruluğun ispatlanmasıyla Samsung'un bada'ya ne kadar önem verdiğidir.

clonexcell

clonexcell

Üye
bada 2 sdk beta durumundaydı ki hala öyle olmalı sitesinde sdk 1.2.1 var, bada 2 simdiden cıkartıyorlar ki uygulamaları sdk2 ye göre yapsınlar

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
bana gelen mail evet bende beta sürümünü kullanma talebine bulundum
ve resmen bada2 sdk yayınlandı

bu arada ben sigara bile içmiyorum lütfen içki yakıştırması yapmayın!

clonexcell

clonexcell

Üye
bana gelen mail evet bende beta sürümünü kullanma talebine bulundum
ve resmen bada2 sdk yayınlandı

bu arada ben sigara bile içmiyorum lütfen içki yakıştırması yapmayın!
sdk yı yayınlayabilir misin?

frukan

Üye
SDK 2.0 yayınlandı dersen herkesin ulaşabileceği bir link felan verirsin. Eğer ki sana mail yoluyla atmışlarsa ki sanmıyorum upload edip koyarsın.

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
bakın arkadaşım üsteki açıklamanın açıklamasını yapıyorum samsung seçmece dağıtıyor bana geldiği an hemen paylaşacam talepte bulundum

hasan_1440

Üye
E adam önce dedin yayınlandı şimdi diyorsun yayınlanınca dağıtırım, adam gibi Samsung Bada 2.0 için beta Tester seçimlerine başladı desene. Üstteki açıklamanın açıklaması senin dediğin değil bir defa, üstte SDK yayınlandı yazmışsın, altta seçmece dağıtacak yazmışsın. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Hem sana gelen mailde SDK değil Beta Tester seçimlerinden bahsediyor, ki yine SDK hakkında birşey yok. Lütfen tutarlı bir şeyler yaz, milleti boşuna heyecanlandırma.

a.b.d.

Üye
    Konu Sahibi
E adam önce dedin yayınlandı şimdi diyorsun yayınlanınca dağıtırım, adam gibi Samsung Bada 2.0 için beta Tester seçimlerine başladı desene. Üstteki açıklamanın açıklaması senin dediğin değil bir defa, üstte SDK yayınlandı yazmışsın, altta seçmece dağıtacak yazmışsın. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Hem sana gelen mailde SDK değil Beta Tester seçimlerinden bahsediyor, ki yine SDK hakkında birşey yok. Lütfen tutarlı bir şeyler yaz, milleti boşuna heyecanlandırma.

bana gelen mailde sdk bilgisi var
amacın ne bu arada ben kavgamı etmek??
olay iki boyutlu sdk beta tester önce sdk bilgisi veriliyor

hasan_1440

Üye
bada 2 sdk bu gün yayınlandı bilginize

Kardeş bu senin ilk mesajın. Ne demişsin. Bada 2.0 SDK yayınlandı. Sonra ne diyorsun SDK tester alınmaya başlandı. Bu iki dediğin arasında dağlar kadar fark var. Ben bunu göstermeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt