bana gelen mesaj daha yeni geldi
Facebook Zero'dan sonra Facebook Java ile 1 Subat 2012'ye kadar Facebook'u UCRETSIZ kullanabilirsiniz. FACEBOOK yazip 3636'ya gonderin,uygulama cebinize gelsin!
arkadaşlar ben 3636'ya msj gönderdim servis mesajı olarak bir link geldi . mesajı açtığım zaman bağlan tuşuna basıyorum "yükleniyor" yazısı geliyor. daha sonra "isteniyor,lütfen bekleyin" yazısı geliyor. en son da " sertifika telefonda ya da sim'de değil" diye bi yazı çıkıyor ve bağlanmıyor ne yapmam gerekli bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba (telefonum nokia 5130c-2)
Hadı ama bı cozum bulun su sorunuma
Dostum benımde 6303i var bende indirip kuruyorum bağlanmıyor bağlantı sorunları diye bi metın cıkıyor
Telefonundakı bağlantı sorunlarını gidermek için:
Telefon menusunde uygulamanın simgesini bulup seç ve 'Şeçenkeler' menusunu aç Uygulama Erişimini seç daha sonra İletişimi ve Ağ Erişimini seç Sadece ilk sefer sor u Şeçve uygulamayı yenuden başlat
Ama Boyle bısey yok telefonumda Sorun ne olabilir
Bende 0 kontör var ve facebook java versiyonunu kullanamıyorum. İndirme yaptım, yükledim ancak uygulama çalıştığı halde devamı gelmiyor facebook anasayfası gelimoyr ya da giriş ekranı.