!!Müjde n73 yeni versiyon çıktı( v4.0747.31.01)

Sponsorlu Bağlantılar

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
!!Müjde n73 yeni versiyon çıktı( v4.0747.31.01)
Evet arkadaşlar nihayet n73 ün yeni sürüm çıktı (v4.0747.21.01) şimdi sizlerle bu sürümde ne gibi değişiklikler yapılmış onları tartışalım.
-Öncelikle bu sürümün öncekinden pek te bi farkı yok.
-Bu sürümdede; gps(harita), arama, gameloft un oyunları, setting w. f security yüklü geliyor.
-Harita programını silemiyorsunuz ancak diğerleri problemsiz bi şekilde siliniyor
-Dikkatimi çeken bir diğer hususta telfonun kendi hafızasındaki artış gameloft u sildikten sonra 35mb oldu bundan önceki sürümde kurulu gelen proların tamamını silmeme rağmeen sadece 30mb idi buda demekki arama yı falan da silersek 40 küsür mb geçecek.
-Kamera çekimlerinde bir oynama yok tam olarak emin değilim ama hiç farklılık yok
-Müzik playerdeki ekolayzer sorunu nihayet aşılmış artık eko ayarları sabit:oke:
-Telefonda bi hızlanma farketmedim yani hız aynı
-Dış ses sanki biraz artırılmış gibi ama tam emin değilim
-Kulaklık sesi hala aynı net ve gayet güzel
Evet arkadaşlar benden bu kadar yükleyen arkadaşlarda değişik bulduları yerleri paylaşırlarsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ercanwins, ahkocak, efsane4222 ve 5 diğerleri

safakk

safakk

Üye
Evet arkadaşlar nihayet n73 ün yeni sürüm çıktı (v4.0747.21.01) şimdi sizlerle bu sürümde ne gibi değişiklikler yapılmış onları tartışalım.
-Öncelikle bu sürümün öncekinden pek te bi farkı yok.
-Bu sürümdede; gps(harita), arama, gameloft un oyunları, setting w. f security yüklü geliyor.
-Harita programını silemiyorsunuz ancak diğerleri problemsiz bi şekilde siliniyor
-Dikkatimi çeken bir diğer hususta telfonun kendi hafızasındaki artış gameloft u sildikten sonra 35mb oldu bundan önceki sürümde kurulu gelen proların tamamını silmeme rağmeen sadece 30mb idi buda demekki arama yı falan da silersek 40 küsür mb geçecek.
-Kamera çekimlerinde bir oynama yok tam olarak emin değilim ama hiç farklılık yok
-Müzik playerdeki ekolayzer sorunu nihayet aşılmış artık eko ayarları sabit:oke:
-Telefonda bi hızlanma farketmedim yani hız aynı
-Dış ses sanki biraz artırılmış gibi ama tam emin değilim
-Kulaklık sesi hala aynı net ve gayet güzel
Evet arkadaşlar benden bu kadar yükleyen arkadaşlarda değişik bulduları yerleri paylaşırlarsa sevinirim.
pek bir farkıda yokmuş bence yeni versiyonu yüklemek gereksiz gibi:) buarada gps derken nasıl yani:allalla:

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
gps derken; nokia nın n73 ün yeni sürümlerinede eklediği bi program yani bildiğimiz gps yolları sokakları bulmaya yardımcı oluyo ancak sanırım uyumlu bir türkiye haritası yüklemek lazım
GPS:Küresel Konumlama Sistemi. saygılar..

safakk

safakk

Üye
gps derken; nokia nın n73 ün yeni sürümlerinede eklediği bi program yani bildiğimiz gps yolları sokakları bulmaya yardımcı oluyo ancak sanırım uyumlu bir türkiye haritası yüklemek lazım
GPS:Küresel Konumlama Sistemi. saygılar..
ancak bildiğim kadarı ile gps ayrı bir anten ile sağlanmıyor mu nasıl gps özelliği oluyor ki:allalla: acaba o şey olmasın hani şu google maps diye birşey varya onun benzeri bişi olmasın bence öyledir:sopa:

outlaw57

outlaw57

Üye
bence bundan sonra cıkanlara bakalım bunun fazla farkı yok ilerde daha iyileri cıkabilirr.........

gencbayraktarli

gencbayraktarli

Üye
ben bu yeni versiyonu nasıl yükleyebilirim.
telefon servisine götürsem format attırsam yeni versiyonu yüklerler mi

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
kardeşim forumda güncelleme yapıcagın hakkında bilgi war telefoncuya gitmene ne gerek warrr

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu sürüm düz n73 ler için geçerli olan son sürümdür n73 me için 808 li sürümü kullanabilirsiniz.

osezer10

osezer10

Üye
ben güncelliyorum şu anda umarım iyi bir sürümdür değer inş inş wireless gelir :)

safakk

safakk

Üye
ben güncelliyorum şu anda umarım iyi bir sürümdür değer inş inş wireless gelir :)
wireless'ın nasıl geldiğini merak ediyorum donanımsal olarak olmayan birşey nasıl olurda donanımsal olur anlamıyorum:vur;)
kardeşim forumda güncelleme yapıcagın hakkında bilgi war telefoncuya gitmene ne gerek warrr
belki yapmakdan korktuğu için olabilir mi;)
ben bu yeni versiyonu nasıl yükleyebilirim.
telefon servisine götürsem format attırsam yeni versiyonu yüklerler mi
format attırma ile olmuyo versiyonunu yükselt diceksin ozaman yaparlar:oke:

sshalil

Üye
sağol

Ayazovina

Üye
ya diolar ki aslında n73ün içinde wireless chipi varmış. bi program yapılırsa çalışacakmış diolar? siz ne diorsunuz*???

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
ya diolar ki aslında n73ün içinde wireless chipi varmış. bi program yapılırsa çalışacakmış diolar? siz ne diorsunuz*???

Şahsen ben yuh :) diyorum ne chipi arkadaşım. Doğrudur n73 tede wireless olabilir ancak onun tek bir şartı var o da wireless özelliği olan bellek kartlarının çıkması duyduğuma göre o kartlar yurtdışında satışa sunulmuş yakında n73 te wireless özelliği taşıyabilir tabi bu size kalmış çünkü kartlar pahalı olabilir.. saygılarımla

Bu arada versiyonu kesinlikle tavsiye ederim ses kalitesinde hissedilir bir berraklık var önceki sürümde ses anlaşılmıyordu. Paylaşıma devam:oke:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
arkadaslar bende 35 li sürüm var ama nasıl 47 li sürüme çikartıcam bilmiorm
ne olur yardım

cemyll

Üye
teşekkürler

ikon35

Üye
teşekkürler

asilxx