Müjde Bada 2.0 Eylul Ayında Wave 723 e Geliyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

occili

Üye
    Konu Sahibi
Müjde Bada 2.0 Eylul Ayında Wave 723 e Geliyor :)
Arkadaşlar wave 723 için bada 2.0 Eylul ayında geliyor.İnşallah gelir pek umidim yok ama neyse :)

KAYNAK :

ayhan2000

ayhan2000

Üye
hayırlısı olsun

frager

frager

Üye
Helal olsun Samsung' a alt model diye dışlamamış

xdriver

Üye
badaforums.net diye bir sitede okumustum bu haberden.Ayni zaman da bada 2.0 525,533 gibi modelere de gelebilirmis.

silver021

silver021

Üye
arkadaşım bunda şaşılıcak ben bir nokta göremiyorum. illaki gelicektir. ama samsungun program konusunda aynı müsammayı verememesi tamamen gpu dan kaynaklanıyor. yani size bada 2.0 gelicek ancak efektler daraltılabilir bu açıdan görsellik 16 bit te kalabilir. yani telefonun bada 2.0 a geçmesi için kökten bir grafik açıdan düzenlenerek sunulması gerekirki bu çokta zor birşey değil. bada 2.0 illaki tüm bada telefonlarına gelicek.

occili

Üye
    Konu Sahibi
Gelsin de ne biçimde gelirse gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: positive+

kadsamuy

Üye
arkadaslar bu tarıhlerı nereden ogrenıyorsunuz yok ole bır sey daha samsungun haberı yok ben her ay arıyorum bır bılgılerı yok

sıteler nerden ogrenıyor bunlar asparagas haber gelırse kıes e ogrenırız daha 1.2 den haber yok 2.0 mı gelecek mıs...

yenı cıkan telefonlar 1.2 ıle cıkıyormus...

Bizimkıler ılk cıkan telefonlar oldugu ıcın 1.1 yuklu ve guncelleme mevcut degılmıs olay bundan ıbaret...

gececi70

Üye
Ya daha wave 2 lere gelmedi bu ne hız abicim???

a.b.d.

Üye
arkadaslar bu tarıhlerı nereden ogrenıyorsunuz yok ole bır sey daha samsungun haberı yok ben her ay arıyorum bır bılgılerı yok

sıteler nerden ogrenıyor bunlar asparagas haber gelırse kıes e ogrenırız daha 1.2 den haber yok 2.0 mı gelecek mıs...

yenı cıkan telefonlar 1.2 ıle cıkıyormus...

Bizimkıler ılk cıkan telefonlar oldugu ıcın 1.1 yuklu ve guncelleme mevcut degılmıs olay bundan ıbaret...

1,2 YOKMU eminmisiniz

kadsamuy

Üye
Evet Türkiyede ki samsungun hiç bir seyden haberi yok daha cok beklerız yanı o yuzden bosuna hayal kurmaya gerek yok...

soserious

Üye
Evet Türkiyede ki samsungun hiç bir seyden haberi yok daha cok beklerız yanı o yuzden bosuna hayal kurmaya gerek yok...
<br />
<br />
Turkiyedeki yetkililer hala 1.2 nin kieste ciktigindan bile haberleri yok.Sadece wave 2 de var saniyorlar :D

didyou

Üye
2.0 3.0 veya 4.0 farketmez.Önemli olan o versiyondan ne kadar yararlanabildiğindir.8500 ile 723 arasında fark olacağı kesin.Yani ben 8500'ımda Bada 2.0'ı daha farklı kullanırken sen 723'ünde daha farklı kullanırsın orda 2.0 yazması farketmez cihaza göre değişir çünkü teknik detaylara baktığında 8500 daha önde.Ama yazılan uygulama ve oyunlar için yeni version kullanmak önemlidir.Bir uygulama 2.0 için çıktığı zaman sen onu kullanamazsan o zaman anlaşılır 2.0'ın değeri.

frager

frager

Üye
Beyler 2.0 ' unutun 1.2 bile alt segment wave'lere gelmeyecek Bu gün rusya samsung facebookta açıklandı Ayrıca kaynak gösterdiğin sitenin samsung ile bi alakası yok

kadsamuy

Üye
samsunga ıkı üç tane bayan koymuslar hıc bır sey bılmıyorlar telefonu gostersen modelını bılmezler sana sorarlar...

• Beğen
Tepkiler: positive+
bberkan

bberkan

Üye
1.2 var şu anda wave2lerde
yeni sürüm gnclleştirmesi sanırsam sadece amerikada var şimdilik

fullwar

fullwar

Üye
S8530 wave 2 de aylardir 1.2 kullaniyorum. yeni surum amerikadaymis, anlamadim. en son uretici yazilimi kies uzerinden guncelenebilen jvkd surumudur. bada samsungun kendi gelistirdigi isletim sistemidir. herkes kendi isletim sistemini kullanmak ister. motorolada kendi operating system ini yaziyor. bada tipki android gibi yavas yavas fakat taslar oturunca guclu bir sekilde kozlarini surecektir piyasaya. biraz sabirli olun samsung a biraz zaman verin. hatasiz etkilesimli her turlu uygulamayla senkronize olan binlerce algoritmayi uzerinde ayni anda calistiran rafine bir program yazmak zordur. yuzbinlerce kod satirinin olusturdugu bir video oyunu bile birkac senede yapilirken, uzerinde oyunlarin dahi calismasini saglayan, milyonlarca yazilimi calistiran bir isletim sistemini yazmak kolay degil. wave serisi degil bada nin tum samsung un amiral gemisidir. wave s8500 dahil tum wave modellerine ve yeni ekleneceklere bada 2.0 gelecek. bazilari yok wave e gelmez yok diğerine çıkmaz bada 2 yalan oldu falan diyor. merak etmeyin gelecek. zaten yapilan tanitimlarda wave 2 ile yapiliyor. ciktiginda catir catir kullanicaz. telefondan yazdigim icin imlaya cok dikkat edemedim kusura bakmayin.

frager

frager

Üye
ya nerenizle okuyosunuz wave 2 ye gelmicek demiyoyoruz Alt modellere gelmicek diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt