El Hadimi Üye İsmail' Alıntı: kesinlikle izlemem cetlerimiz yanlış tanıtan bi film. O adamlar islâm alimi insanlardı. Genişletmek için tıkla ... Kardesim ben de 2 saat bunu anlatmaya çalışıyorum adam diyo tarihten alinti yapilmisda daha neler...
İsmail' Alıntı: kesinlikle izlemem cetlerimiz yanlış tanıtan bi film. O adamlar islâm alimi insanlardı. Genişletmek için tıkla ... Kardesim ben de 2 saat bunu anlatmaya çalışıyorum adam diyo tarihten alinti yapilmisda daha neler...
ismail Üye androdrg36' Alıntı: Kardesim ben de 2 saat bunu anlatmaya çalışıyorum adam diyo tarihten alinti yapilmisda daha neler... Genişletmek için tıkla ... Yok ya kafaya göre yazıyolar. Yok entrika koy yok onu koy bunu koy izleyenler artsın diye. Dediğim gibi onlar İslâm alimi insanlardı. Dinimizi onlardan iyi bilen çok insan vardır ki
androdrg36' Alıntı: Kardesim ben de 2 saat bunu anlatmaya çalışıyorum adam diyo tarihten alinti yapilmisda daha neler... Genişletmek için tıkla ... Yok ya kafaya göre yazıyolar. Yok entrika koy yok onu koy bunu koy izleyenler artsın diye. Dediğim gibi onlar İslâm alimi insanlardı. Dinimizi onlardan iyi bilen çok insan vardır ki
El Hadimi Üye Evet kardeşim doğru söylüyorsun Ben bunları anlatıyorum adam bana git apaçi oyna diyo ya.