Muhteşem WP Surface Tablet Konsepti: Surface N (Nova)

Konu Sahibi
Muhteşem WP Surface Tablet Konsepti: Surface N (Nova)
[video=youtube;R03dUIr3_gQ]http://www.youtube.com/watch?v=R03dUIr3_gQ&feature=player_embedded[/video]

Çinli grafiker KuanGaa Chen tarafından hazırlanan Windows Phone Surface Nova Tablet konsepti gerçekten göz alıyor.
İzleyelim

Tepkiler: Duran.Y, Ediz Yiğit, PureFood ve 1 kişi daha
Renklerin değişmesi olayı gerçekten harika birde o fotoğraf özelliği çok hoşuma gitti benden 10/9

pirenuri

Üye
Yazılımını Wp8 olarak ayarlasaymış yazılım süper olurmuş o bildirimler kısayol butonları felan efsane

Bir bilgi var mı ne zaman çıkar özellikleri ne olur bekliyorum tablet almayı ama android falan istemiyorum Windows 8 istiyorum bulamıyorum iyi bir tablet

konsept tek kelime ile mükemmel ama bunun konsept olarak kalacağına eminim malesef

n000k

Üye
tablet mi? ben daha çok telefon gözüyle baktım.. mesaj bölümü vardı ayrıca reklamın sonunda hologram bir el makinayı kavrıyo..bence surface phone olarak tasarlamış, 5'' lik ama süper olmuş..

o bildirimler menüdeki o olay muhteşemdi...

ecel54

Üye
telefon bu. zaten tabletler için windows rt kullanılıyor

Abi telefon üreticileri ne diye yapmaz ki böyle şeyler. Yap dünya çapında birinci ol, tasarımcılarınız ayakta mı uyuyo kardeşim. Bence bazı şeyler zaten yapılabildiği halde mahsus yapmıyorlar.

omerk88

Üye
Muhteşem görünüyor

Bence Gerekli bir şey Bu sadece WP mu yoksa Nokia ortaklı markamı

papakudioflu

Emekli Yönetici
ikisi de degil. Bu sadece bir konsept ama cok guzel bir konsept

Tepkiler: n000k