Muhteşem ikili: Olcay Şahan - Yusuf Yazıcı

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Muhteşem ikili: Olcay Şahan - Yusuf Yazıcı
Sezonun ikinci yarısında Trabzonspor’u yeni transfer Olcay Şahan ve 20’lik genç yetenek Yusuf Yazıcı sürüklüyor. Her maçta liderlik rolünü üstlenen Olcay, Antep karşısında 2 asistle yıldızlaşırken,Yusuf da ağları havalandırarak bu sezon 4. golünü kaydetti.

Sezonun ikinci yarısına muhteşem bir giriş yapan ve Gaziantepspor maçı ile birlikte üst üste çıktığı 4. maçını da kazanan Trabzonspor da iki futbolcunun performansı parmak ısırtıyor. Devre arasında Beşiktaş’tan transfer edilen tecrübeli orta saha oyuncusu Olcay Şahan’ın gelişiyle Bordo-Mavili takımın futbolu sınıf atlarken, atak geliştirmekte zorlanan takım resmen kanatlandı. Hem çizgide, hemde ceza alanı çevresinde aldığı tüm topları inanılmaz kulllanan 29 yaşındaki deneyimli futbolcu, dün Gaziantepspor’a karşısında yaptığı 2 asistle yıldızlaştı.

28’de Yusuf Yazıcı, 49’da ise Castillo’ya harika bir asist yapan Olcay, maçtaki ilk golün de hazırlayıcısı oldu. Geçen hafta kupada da bir asist üreten yıldız oyuncu, 5. maçında 3. gol pasını vererek kalitesini konuşturdu. Olcay ayrıca 80. dakikada gole çok yaklaştı ancak direk ağları sarsmasına izin vermedi.

En kıymetli transfer Yusuf

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve bu sezon ilk 11’de yeni yeni şans bulmaya başlayan 20 yaşındaki genç orta saha Yusuf Yazıcı, takımını sırtlamaya devam ediyor.

Top tekniği ve her iki ayağını ustaca kullanan genç yetenek, dün yine ağları havalandırarak ne kadar kaliteli bir isim olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bu sezon 4. lig maçında 2 gol, 2 asistle oynayan Yusuf, toplamda ise 8 maçta ulaştığı 4 gol, 6 asistle Bordo-Mavili takımda skora en fazla katkı yapan futbolcu oldu. 81. dakikada alkışlar arasında yerini Medjani’ye bırakan Yusuf’u seyirciler de ayakta alkışladı.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Olcay kendisi için en iyi takıma gitti, bence Trabzonspor'da başarılı olacak.
 


Üst Alt