Muhtemel 11 Ve Remi açıklamalar PSV maçı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemel 11 Ve Remi açıklamalar PSV maçı
İşte muhtemel 11

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi (E) Grubu'nda yarın Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, galibiyete kilitlendi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında deplasmanda son dakikalarda yediği gollerle Milan'a mağlup olarak, lige puansız başlayan Sarı Kanarya, kendi saha ve seyircisi önünde geçen sezon yarı final oynadığı kadrosundan önemli oyuncularını yitiren Hollanda ekibini yenip, 3 puanla tanışmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Tuncay, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Milli futbolcunun yerine PSV Eindhoven karşısında Nobre'nin ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle:

Volkan, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Appiah, Selçuk, Aurelio, Alex, Nobre, Anelka.

FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak maçı İspanyol hakem Manuel Enrique Mejuto Gonzales yönetecek.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
"Zor maç olacak"
Nihat Özdemir: "Zor maç olacak. Rakibimiz hala Şampiyonlar Ligi'nin en güçlü takımlarından ama seyircimiz önünde kazanmalıyız"


Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta Milan karşısında iyi oynamalarına rağmen son dakikalarda yedikleri gollerle İtalya'dan puansız döndüğünü hatırlatarak hatırlatarak, "Oradan puanla dönmeyi isterdik. Ama önümüzde 5 maç ve alınacak 15 puan var. Özellikle sahamızda PSV Eindhoven ve Schalke 04 ile arka arkaya yapacağımız maçları kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

Ligde yarın karşılaşacakları rakipleri PSV Eindhoven'ın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Özdemir, "Teknik direktörleri Guus Hiddink, bizim eski teknik direktörlerimizden. Hem Fenerbahçe'yi hem de Türk futbolunu iyi tanıyor ve takip ediyor. PSV Eindhoven'a geçen sezon bu ligde yarı final oynattı ve şanssız bir şekilde finali kaçırdı. Transferde önemli oyuncularını kaybettiler ama 2 tane çok iyi transfer yaptılar. Zor maç olacak. Rakibimiz hala Şampiyonlar Ligi'nin en güçlü takımlarından. Bu unutulmamalı. Kendi sahamızdaki ilk maçta PSV Eindhoven'ı yenerek, Schalke 04 ile yapacağımız maça da moralli çıkmak istiyoruz"dedi.

Özdemir, yıldız futbolcu Tuncay Şanlı'nın yarınki maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olmasının bir kayıp olduğunu söyledi.

Tuncay'ın böyle maçlar için önemli bir futbolcu olduğunu kaydeden Özdemir, "Tuncay, Türk Milli Takımı'nın da önemli oyuncularından biri. Sakatlığı nedeniyle oynamayacak olması bizim için bir kayıp. Bu maçlar için önemli bir oyuncu. Onun da olmasını isterdik. Ama geniş bir kadromuz var. Onun yerini dolduracak arkadaşlar da kadromuzda bulunuyor" diye konuştu.

Nihat Özdemir, yarın stadı doldurmalarını bekledikleri taraftarlarından uzatma dakikalarını kadar takımı desteklemelerini istedi.

Özdemir, yarınki maçta dikkatli olmaları konusunda taraftarları uyararak, "Taraftarlarımız sahaya yabancı madde atmasın, meşale yakmasın. UEFA kriterlerine göre bunlara büyük cezalar var. Seyircisiz oynama, saha kapatma ve büyük para cezaları veriliyor. Seyircimiz dikkatli ve uyanık olmalı" dedi
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
PSV'de 6 sakat...


Şampiyonlar Ligi'nde yarın Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan PSV Eindhoven büyük sıkıntı yaşıyor. Sezon başında oldukça zorlanan ve 7 futbolcusunu Avrupa'nın dev ekiplerine kaptıran Kırmızı-Beyazlılar, kadrosunu sadece Simons ve Vayrynen ile güçlendirmişti. Guus Hiddink'in çalıştırdığı Hollanda Ligi'nin son şampiyonu, ligin başından beri sakatlıklarla boğuşuyor. PSV'de tam 6 futbolcunun sakatlığı bulunuyor.

Kadro dağıldı!

Kırmızı-Beyazlılar'ın Schalke ile oynadığı ve 1-0 kazandığı grubun ilk karşılaşmasında harikalar yaratan Brezilyalı kaleci Gomes'in Fenerbahçe önünde oynamasının zor olduğu bildirildi. Ayrıca, uzun yıllar Barcelona ve Ajax forması giyen Michael Reiziger de sakat ve Fenerbahçe karşısında takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Orta sahanın dinamik oyuncularından De Jong'un sakatlığı da teknik direktör Hiddink'i kara kara düşündürüyor.

Farfan'a dikkat

Finlandiyalı orta saha oyuncusu Vayrynen'in yanı sıra son oynanan Roosendal karşılaşmasında sakatlanan PSV'nin genç yıldızı İbrahim Affelay'ın sakatlığı taraftarları şok etti. Ancak PSV Eindhoven'ın kadrosunda genç ve yetenekli bir çok futbolcu bulunuyor. Özellikle Pierre Farfan ve Roosendal maçında sonradan oyuna dahil olan Ismail Aissati sergiledikleri performansla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı
____________________________________________________________________

"1 puan başarı olur"

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 28 Eylül Çarşamba günü karşılaşacağı Hollanda'nın PSV Eindhoven takımının teknik direktörü Guus Hiddink, "Benim çalıştırdığım dönemdeki Fenerbahçe ile bugünkü Fenerbahçe arasında çok büyük farklar var" dedi.

Hiddink, "NOS TV"ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çok zorlu bir karşılaşma yapacaklarını, bu yüzden alınabilecek bir beraberliğin bile kendileri için başarı sayılacağını söyleyerek, "Fenerbahçe, Alex, Anelka, Nobre, Tuncay gibi Avrupa ayarında futbolcuları kadrosunda bulunduran bir takım. Kalede de Volkan büyük başarılara imza atıyor. Anelka ve Alex için özel önlemler almalıyız. İyi bir takım oyununa ihtiyacımız var" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin çok büyük ve ateşli bir taraftar kitlesine sahip olduğunu vurgulayan Hiddink, "Öncelikle genç ve yeni bir ekiple mücadele etmenin zorluğunu, ikincisi uzun yıllar birbirleriyle oynayan iyi oyuncuların bulunduğu bir ekiple karşılaşmanın zorluğunu yaşayacağız. İyi bir strateji ile önce galibiyeti, sonra beraberliği düşüneceğiz" dedi.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Karaborsadan Bilet Almayın!
27 Eylül 2005 Salı
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çevresinde 28 Eylül Çarşamba günü Futbol Takımımız’ın PSV Eindhoven ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde kulübümüz ve Biletix Gişeleri dışında bilet satmaya çalışan kişilerin olduğu yönünde şikayetler gelmektedir. Güvenlik gurubumuzun bu konuda almış olduğu önlemlere ek olarak taraftarlarımızın kesinlikle bu kişilerden bilet almamalarını öneriyoruz..
Bu kişilerden alınan biletler ile maç seyretmek isteyen taraftarlarımız, elektronik turnikelerde bu biletlerin okunmaması olasılığı nedeni ile karşılaşmayı izleyemeyebilir. Maçı izlemek isteyen taraftarlarımızın biletlerini Dereağzı tesisleri ya da Biletix Gişeleri’nden almaları önemle duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

______________________________________________________________

Şampiyonlar Ligi'nde En Golcü Futbolcumuz Tuncay
Tuncay Şanlı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde takımının en golcü oyuncusu. Bu sezon ''Devler Ligi''nde 4. kez mücadele eden takımımızın ekibin mevcut kadrosundaki oyunculardan 5 golü bulunan Tuncay, takımda ilk sırada yer alıyor. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Tuncay'ı, 2'şer golle Nobre ve Alex izlerken, Selçuk'un da 1 golü bulunuyor. ''Devler Ligi''nde yaptığı 19 maçta toplam 17 gol atan Fenerbahçemiz, kalesinde 34 gol gördü.

1996-1997 sezonunda Boliç (2), Högh, 2001-2002 sezonunda Oktay (2), Revivo, 2004-2005 sezonunda Tuncay (5), Nobre (2), Van Hooijdonk ve Selçuk 1'er gol atmıştı.

Bu sezon ise, gruptaki ilk maçta takımımız Milan'a karşı deplasmanda Alex ile bir penaltı golü buldu. Bu arada, Fenerbahçemizin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki en golcü futbolcusu olan Tuncay Şanlı, yarınki PSV Eindhoven maçında sakatlığı nedeniyle büyük olasılıkla forma giyemeyecek.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Yorumları alalım tahminlerde olabilir (fenerbahçeli olmayanlar:lütfen avrpa takımlarına karşı tek yürek olalım)
 

slayer

Üye
iyi güzelde fenere güvenilmez

kazanmasını isterim,, hiç olmazsa türkiyenın son zamanlardaki kötüye giden ismini düzeltmede yardımcı olur..
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Psv disipilinli takım ama Fenerbahçe mutlaka bu maçı almalı zaten gurup rakibi psv
 

esonmez357

Üye
fener bu ne yapacağı belli olmaz içimden berabere kalır gibi geçiyo ama inşallah kazanırlar.
Fenerbahçe,Beşiktaş ve Galatasaray'a Avrupa'da başarılar.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bütün kulvarlarda türkiye kazanır
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maç sonucu 3-2.. ;)
 

valmont2

Üye
kazanacagını pek zannetmiyorum ama umarım kazanır..
 
Caine

Caine

Üye
bence 2-1 fb alır ;)
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
mantıklı olursak psv'nin bi forveti kaldı elinde o 1 gol atsa anelka ve alex birer gol atsa 2-1 makul bir değer
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Hooijdonk da PSV'ye şans tanımadı!

Eski Fenerbahçeli futbolcu Hooijdonk, taraftarların yaratacağı müthiş atmosferle Kanarya'nın bu karşılaşmadan mutlu ayrılacağını söyledi. İşte Hooijdonk'un PSV maçıyla ilgili görüşleri: "Fenerbahçe'nin, PSV'yi mutlaka yenmesi gerekiyor. Çünkü bu onların kazanabileceği bir maç. Tüm şartlar Fenerbahçe'nin lehinde. PSV, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkmasında önemli payı olan 5 oyuncusunu sattı. Ayrıca Afellay, Robert, Alex, Ball, Reizeger, Gomes gibi önemli oyuncuları ciddi sakatlıklar yaşadı. Bunlar oynasa bile maç eksikleri fazla."

"Çok etkilenecekler"

"Ancak yine de Farfan, Beasley gibi kanatlarda oyunu değiştirilebilen çok önemli oyuncuları var. Ligde iyi durumdalar ama ben Kadıköy'deki o müthiş atmosferden çok etkileneceklerini sanıyorum. Böyle bir ortamda PSV'nin hiç şansı yok, boğulur. Ben de Fenerbahçe'nin kazanmasını çok istiyorum. Çünkü o taraftarın bu sevinci yaşaması gerektiğine fazlasıyla inanıyorum."




Kaynak: Pasfotomaç
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Helal olsun... :agla:
 

ars287duff

Üye
fb 2 - 1 psv
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
en mantıklısı 2-0
 
mavizeybek

mavizeybek

Üye
walla bahisi psv ye yatırdım ama inşallah fb alır paramı kaybetsem bile üzülmem :DD
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yapmışın fenere 1,85 veriyolar az değil bence
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben fb ye oynadım.. :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt